- 28 Ocak 2021
- 50
- 32
- 18
- 33
- Konu Sahibi Kedidelisii
-
Aaa bende pazar günü başladım ilacın bu gün son günü ama ben pazartesi gidicem büyük ihtimal o günde ignemi vurulurum bende de hiç birşey yok herkesin vücudu farklı bu benim 3'ü denemem sen kaçıncı deniyorsunmerhaba
Bende 4 yıldır evliyim 1.5 senedir çocuk düşünuyoruz . HSG çektirdim temiz hersey. eşimde de sıkıntı yok. Pazar gününden beri klomen içiyorum yarin kontrole gidicem ama oldukça heyecanlıyım. Bazıları kasik ağrısı fln yazmış. Bende şuan hicbisey yok.
Ben gecen ay hsg oldum bu ay ilk kez klomeni denedik. Yarın gidicem ama çatlatma iğnesini vurur mu bilmiyorum istediği büyüklüğe gelecek mi diye kontrol edecektir.sizin nasildiAaa bende pazar günü başladım ilacın bu gün son günü ama ben pazartesi gidicem büyük ihtimal o günde ignemi vurulurum bende de hiç birşey yok herkesin vücudu farklı bu benim 3'ü denemem sen kaçıncı deniyorsun
Bende geçen ay hsg çekildim çok şükür temiz çıktı bilmiyorum günde 1mm yada 2 mm falan anca büyüyor benim hsg den önceki ay 2 tane yumurtam olmuştu birisi 18 mm birisi 19 mm ama gebelik oluşmadı yani yumurtam çatlıyor büyüyor ama gebelik oluşmuyorBen gecen ay hsg oldum bu ay ilk kez klomeni denedik. Yarın gidicem ama çatlatma iğnesini vurur mu bilmiyorum istediği büyüklüğe gelecek mi diye kontrol edecektir.sizin nasildi
Madem ile beraber başlamışız bari beraber takip edelim yaBen gecen ay hsg oldum bu ay ilk kez klomeni denedik. Yarın gidicem ama çatlatma iğnesini vurur mu bilmiyorum istediği büyüklüğe gelecek mi diye kontrol edecektir.sizin nasildi
Benimde cuma kontrol var kasık ağrım yok şuan iğne çok fazla kasık ağrısı gebelik belirtileri yaşatıyor benim de 2. kullanışımmerhaba
Bende 4 yıldır evliyim 1.5 senedir çocuk düşünuyoruz . HSG çektirdim temiz hersey. eşimde de sıkıntı yok. Pazar gününden beri klomen içiyorum yarin kontrole gidicem ama oldukça heyecanlıyım. Bazıları kasik ağrısı fln yazmış. Bende şuan hicbisey yok.
Tabi bende çok sevinirim. Yarin sizede gelişmeleri bildiririm ama benimde pek umudum yok sanki oluşacak catlicak ama yine gebelik olmayacak gibi hissediyorum maalesef.klomende İkinci ayi ve 3 uncu ayi dener Bi süre ara veririm sanırım.Madem ile beraber başlamışız bari beraber takip edelim ya
Evet doğrudur tabi ilk klomen denemem olduğu için iğne olmadim yarin yada pazartesi olurum sanırım doktora bağlı yani.Benimde cuma kontrol var kasık ağrım yok şuan iğne çok fazla kasık ağrısı gebelik belirtileri yaşatıyor benim de 2. kullanışım
Yok yumurtana bağlı 18 mm altında ise boyutu vurmazEvet doğrudur tabi ilk klomen denemem olduğu için iğne olmadim yarin yada pazartesi olurum sanırım doktora bağlı yani.
Benimde yokda isde gidip geliyorum ne kadar süredir deniyorsun başka çocuğun var mıTabi bende çok sevinirim. Yarin sizede gelişmeleri bildiririm ama benimde pek umudum yok sanki oluşacak catlicak ama yine gebelik olmayacak gibi hissediyorum maalesef.klomende İkinci ayi ve 3 uncu ayi dener Bi süre ara veririm sanırım.
Başka çocuğum yok düşük vs yapmadım ben bu kadar geç olacağını tahmin edemedim için ilk 2 sene düşünmedimBenimde yokda isde gidip geliyorum ne kadar süredir deniyorsun başka çocuğun var mı
1 sene doktora gitmeden denedim. 6 ayda iste hormon kontrolleri hsg vs işlem yapıyorum.Benimde yokda isde gidip geliyorum ne kadar süredir deniyorsun başka çocuğun var mı
Benim evleneli 2 sene 3 ay oldu ilk bir sene denedik olmadı doktoras gittin işte notlarımı zayıf olduğunu söyledi ondan sonra klomen kullandım ama yine vurulamadım olmadı sonra araya pandemi girdi derken öyle oldu 2 oldu sonra işte kasım aralık ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım Aralık ayının sonunda hsg çekildim şimdi işte yeniden ilacı başladım bakalım hayırlısı ne yapalım bende aşılama tedavisi ne kadar gideceğim ya 3 ayda onu denerim ondan sonra da bırakırım1 sene doktora gitmeden denedim. 6 ayda iste hormon kontrolleri hsg vs işlem yapıyorum.
Tabi bende bi süre aşılamayi denerim. Umarım tabi o günlere kalmadan olurdaBenim evleneli 2 sene 3 ay oldu ilk bir sene denedik olmadı doktoras gittin işte notlarımı zayıf olduğunu söyledi ondan sonra klomen kullandım ama yine vurulamadım olmadı sonra araya pandemi girdi derken öyle oldu 2 oldu sonra işte kasım aralık ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım Aralık ayının sonunda hsg çekildim şimdi işte yeniden ilacı başladım bakalım hayırlısı ne yapalım bende aşılama tedavisi ne kadar gideceğim ya 3 ayda onu denerim ondan sonra da bırakırım
Kuzum bende 2 aydır klomen kullanıyorum sadece adet dönemi çok ağrılı geçmişti benim. Bu ay sonucu almadım daha ama yumurtam gelişti ve çatladı şükürmerhaba
Çok sevindim :) adette peki kanamanız nasıldı doktor cok fazla olabilir dikkat et dedi.Kuzum bende 2 aydır klomen kullanıyorum sadece adet dönemi çok ağrılı geçmişti benim. Bu ay sonucu almadım daha ama yumurtam gelişti ve çatladı şükür
Yok kuzum çok normal oldu kanamam, hiç korkma sadece kasık ağrım normalden çok fazla oldu inşallah adet yaşamazsın bu arada benim adetimide düzene soktu normal dongum 35 36 oladabiliyor ama 28. Gün olduÇok sevindim :) adette peki kanamanız nasıldı doktor cok fazla olabilir dikkat et dedi.
Hadi bakalım tesekkur ederim umarım iyi ve hayirli haberlerimizi paylasirizYok kuzum çok normal oldu kanamam, hiç korkma sadece kasık ağrım normalden çok fazla oldu inşallah adet yaşamazsın bu arada benim adetimide düzene soktu normal dongum 35 36 oladabiliyor ama 28. Gün oldu
İnşallahTabi bende bi süre aşılamayi denerim. Umarım tabi o günlere kalmadan olurda
Yumurta kontrolüm de en büyük solda 12 mm lik sagda ise 9 mm lik oluşmuş sali gününe kadar ilaç etkisini gösterilmiş sali gidip iğneyide vuracak ekstra ilac olarak destekleyici progestan verdi. Fitil gibi :)Yok yumurtana bağlı 18 mm altında ise boyutu vurmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?