Klomenden sonra hamilelik

Kedidelisii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
50
32
18
33
merhaba
Bende 4 yıldır evliyim 1.5 senedir çocuk düşünuyoruz . HSG çektirdim temiz hersey. eşimde de sıkıntı yok. Pazar gününden beri klomen içiyorum yarin kontrole gidicem ama oldukça heyecanlıyım. Bazıları kasik ağrısı fln yazmış. Bende şuan hicbisey yok.

Aaa bende pazar günü başladım ilacın bu gün son günü ama ben pazartesi gidicem büyük ihtimal o günde ignemi vurulurum bende de hiç birşey yok herkesin vücudu farklı bu benim 3'ü denemem sen kaçıncı deniyorsun

Ben gecen ay hsg oldum bu ay ilk kez klomeni denedik. Yarın gidicem ama çatlatma iğnesini vurur mu bilmiyorum istediği büyüklüğe gelecek mi diye kontrol edecektir.sizin nasildi

Ben gecen ay hsg oldum bu ay ilk kez klomeni denedik. Yarın gidicem ama çatlatma iğnesini vurur mu bilmiyorum istediği büyüklüğe gelecek mi diye kontrol edecektir.sizin nasildi
Bende geçen ay hsg çekildim çok şükür temiz çıktı bilmiyorum günde 1mm yada 2 mm falan anca büyüyor benim hsg den önceki ay 2 tane yumurtam olmuştu birisi 18 mm birisi 19 mm ama gebelik oluşmadı yani yumurtam çatlıyor büyüyor ama gebelik oluşmuyor

Madem ile beraber başlamışız bari beraber takip edelim ya

Benimde cuma kontrol var kasık ağrım yok şuan iğne çok fazla kasık ağrısı gebelik belirtileri yaşatıyor benim de 2. kullanışım

Madem ile beraber başlamışız bari beraber takip edelim ya
Tabi bende çok sevinirim. Yarin sizede gelişmeleri bildiririm ama benimde pek umudum yok sanki oluşacak catlicak ama yine gebelik olmayacak gibi hissediyorum maalesef.klomende İkinci ayi ve 3 uncu ayi dener Bi süre ara veririm sanırım.

Benimde yokda isde gidip geliyorum ne kadar süredir deniyorsun başka çocuğun var mı

1 sene doktora gitmeden denedim. 6 ayda iste hormon kontrolleri hsg vs işlem yapıyorum.
Benim evleneli 2 sene 3 ay oldu ilk bir sene denedik olmadı doktoras gittin işte notlarımı zayıf olduğunu söyledi ondan sonra klomen kullandım ama yine vurulamadım olmadı sonra araya pandemi girdi derken öyle oldu 2 oldu sonra işte kasım aralık ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım Aralık ayının sonunda hsg çekildim şimdi işte yeniden ilacı başladım bakalım hayırlısı ne yapalım bende aşılama tedavisi ne kadar gideceğim ya 3 ayda onu denerim ondan sonra da bırakırım

Tabi bende bi süre aşılamayi denerim. Umarım tabi o günlere kalmadan olurda

Kuzum bende 2 aydır klomen kullanıyorum sadece adet dönemi çok ağrılı geçmişti benim. Bu ay sonucu almadım daha ama yumurtam gelişti ve çatladı şükür

Çok sevindim :) adette peki kanamanız nasıldı doktor cok fazla olabilir dikkat et dedi.
Yok kuzum çok normal oldu kanamam, hiç korkma sadece kasık ağrım normalden çok fazla oldu inşallah adet yaşamazsın bu arada benim adetimide düzene soktu normal dongum 35 36 oladabiliyor ama 28. Gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…