- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Kedidelisii
-
Evet demiştimYumurta kontrolüm de en büyük solda 12 mm lik sagda ise 9 mm lik oluşmuş sali gününe kadar ilaç etkisini gösterilmiş sali gidip iğneyide vuracak ekstra ilac olarak destekleyici progestan verdi. Fitil gibi :)
Bizde 2 sene düşünmedik yeni klomen tedavisine başladık çatlatma iğnesi vuruldum bat 3 Şubat bekliyoruz bakalım hep birlikte hayırlı haberler alırız inşallahBaşka çocuğum yok düşük vs yapmadım ben bu kadar geç olacağını tahmin edemedim için ilk 2 sene düşünmedim
Aslında ilacın içinde ağzından da alınır diyor ama doktor alma dediEvet demiştimhadi bakalım hayırlısı 2 yumurta çok iyi inş güzel gelişir benim doktorumda Prgestan vermişti ama o hapsi senin ki fitilmis
İnşallah bende salı iğne vurulup beklicem sizler gibiBizde 2 sene düşünmedik yeni klomen tedavisine başladık çatlatma iğnesi vuruldum bat 3 Şubat bekliyoruz bakalım hep birlikte hayırlı haberler alırız inşallah
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah güzel haberler alırsınızAslında ilacın içinde ağzından da alınır diyor ama doktor alma dedi
İnşallah bende salı iğne vurulup beklicem sizler gibi
sonuca ne kadar kaldı ayy çok heyecanlıKuzum bende 2 aydır klomen kullanıyorum sadece adet dönemi çok ağrılı geçmişti benim. Bu ay sonucu almadım daha ama yumurtam gelişti ve çatladı şükür
Merhaba, bugün normalde adet olmam gerekiyor bekliyorum dün test yaptım negatifti amasonuca ne kadar kaldı ayy çok heyecanlı
hadi inşallah hayırlı sonuç alırsınız haberlerinizi bekliyor olacağımMerhaba, bugün normalde adet olmam gerekiyor bekliyorum dün test yaptım negatifti ama
hadi inşallah hayırlı sonuç alırsınız haberlerinizi bekliyor olacağım
Merhaba ben gittim hastaneye 3 tane yumurtam olmuş 22 mm yarın sabah sekiz buçuk da iğne vurulucam yumurtamın kalitesi için kan verdim oda güzel çıktı bakalım hayırlısı bu sefer olur inşallahYumurta kontrolüm de en büyük solda 12 mm lik sagda ise 9 mm lik oluşmuş sali gününe kadar ilaç etkisini gösterilmiş sali gidip iğneyide vuracak ekstra ilac olarak destekleyici progestan verdi. Fitil gibi :)
Çok sevindim inşallah :) bende yarın gideceğim iğneyide yarın vuracağını soylemisti ama bakalım.Merhaba ben gittim hastaneye 3 tane yumurtam olmuş 22 mm yarın sabah sekiz buçuk da iğne vurulucam yumurtamın kalitesi için kan verdim oda güzel çıktı bakalım hayırlısı bu sefer olur inşallah
Ayy hadi bakalım hayırlısı aynı gün vurulacagız.Çok sevindim inşallah :) bende yarın gideceğim iğneyide yarın vuracağını soylemisti ama bakalım.
Evet :) inşallah iyi haberlerimizi aynı anda veririz :)Ayy hadi bakalım hayırlısı aynı gün vurulacagız.
Keşke tam 20 gün sonra da eşimin doğum günü o kadar çok istiyorum ki hediye olarak vermeyi su saat olmuş heycandan uyuyamadımEvet :) inşallah iyi haberlerimizi aynı anda veririz :)
2 tane 20 mm 1 tane 18 mm olmak üzere 3 yumurtam oluşmuş. İğne vurdu.36 saat ve sonrası iliski dedi cnm.Keşke tam 20 gün sonra da eşimin doğum günü o kadar çok istiyorum ki hediye olarak vermeyi su saat olmuş heycandan uyuyamadım
Vuruldun mu hadi bakalım hayırlısı saat kacda vuruldun bizde 36 saat sonra ilişki dedi2 tane 20 mm 1 tane 18 mm olmak üzere 3 yumurtam oluşmuş. İğne vurdu.36 saat ve sonrası iliski dedi cnm.
Keşke tam 20 gün sonra da eşimin doğum günü o kadar çok istiyorum ki hediye olarak vermeyi su saat olmuş heycandan
Vuruldun mu hadi bakalım hayırlısı saat kacda vuruldun bizde 36 saat sonra ili
10da vuruldum yarın aksam 36 oluyor.tam o saatten biraz şaşsa o kadar dakik mi olması gerekir.Mesela 3 yumurta oluşması iyi midir sizin ikinci ya daha iyi biliyorsunuzdur.Vuruldun mu hadi bakalım hayırlısı saat kacda vuruldun bizde 36 saat sonra ilişki dedi
Benim bu 3 denemem 3 yumurta tabiki iyi benimde 3 tane üçüde çatlar ins üçüz bebeklerimiz olur10da vuruldum yarın aksam 36 oluyor.tam o saatten biraz şaşsa o kadar dakik mi olması gerekir.Mesela 3 yumurta oluşması iyi midir sizin ikinci ya daha iyi biliyorsunuzdur.
Yok dakik değil o aralar ilişki olsun10da vuruldum yarın aksam 36 oluyor.tam o saatten biraz şaşsa o kadar dakik mi olması gerekir.Mesela 3 yumurta oluşması iyi midir sizin ikinci ya daha iyi biliyorsunuzdur.
Sevindim o zamanBenim bu 3 denemem 3 yumurta tabiki iyi benimde 3 tane üçüde çatlar ins üçüz bebeklerimiz olurhayırlı sağlıklı olsun da 1 taneye de razıyım normal kadınlarlda aylık 1 tane yumurta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?