Klomenden sonra hamilelik

Arkadaşlar bende bugün klomen sonrası kontrole gittim 19 mm sağda 19 mm solda iki yumurta oluşmuş. Bugün 13:30 da vurdurdum iğneyi göbekten. 36 saat sonra ilişki dedi. Amh 0,64 inşallah tutar dua edin nolur inşallah hepimiz anne oluruz. Eğer tutarsa 14 Şubat test günüm o gün göreceğiz pozitifi birde iki yumurta çok mu az acaba klomenle.

Ay üçümüz de aynı gün vurulmuşuz kaçıncı denemen canım yarın gece bir buçuk da ilişki olucak sizin

Benim ilk yarın gece 12 buçuk dedi ilişki için. Ya iki yumurta çok mu kötü klomen kullanmama rağmen
Hayır normal sağlıklı bi kadının zaten ayda 1 tane yumurtası olur aslında 2 yumurta 3 yumurta şansı daha çok arttırır benim ilk klomende 1 yumurta 2. Klomende 2 yumurta buda üçüncü işte 3 yumurta var yumurtam büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor

İnşallah ilkinde olur ya sizin bir sorun var mı bilinen PKo ya da sperm sorunu falan. Benim amh düşük eşimde de sperm 9 milyon

İnşallah ilkinde olur ya sizin bir sorun var mı bilinen PKo ya da sperm sorunu falan. Benim amh düşük eşimde de sperm 9 milyon
Yok eşimin sprem sonucu çok iyi bende pko var ama ileri derece değil sanırım küçük olabilir çünkü her ay âdetim düzenlidir yumurtam büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor işte

Bende cuma çatlatma iğnesi oldum 4 yılık evliyim 2 senedir istiyoruz çocuk hiç sorun yok ama nasip olmadı gebelik hiç hsg flaan herşey temiz 2.kez de kullanıyorum çatlatma iğnesi bakalım inşallah olur hayırla gebelik

İns olur hayırlısı ile hepimizin bebeği iğneyi vurulduktan sonra beklemekt çok zor ya

Ay üçümüz de aynı gün vurulmuşuz kaçıncı denemen canım yarın gece bir buçuk da ilişki olucak sizin

O zaman artık bi sure bekleyeceğiz :)

Sizin kasiklariniz da ağrı oluyor mu genelde yumurta çatlayınca oluyormuş benim gerçi iğneden sonra henüz 24 saat geçti . Ağrı olmayınca catlamiyor mu anlamına gelir

Sizin kasiklariniz da ağrı oluyor mu genelde yumurta çatlayınca oluyormuş benim gerçi iğneden sonra henüz 24 saat geçti . Ağrı olmayınca catlamiyor mu anlamına gelir
Benim hiç ağrım olmuyor ama çatlıyor herkesin bünyesi farklı iğne her ay farklı ağrılar yapabiliyor yada yapmıyor benim ilk ignede aşırı gaz yapmıştı iğne 2. De ise aşırı bel ağrısi üçüncü de birşey yok şimdilik

Peki tesekkur ederim kusura bakmayın sizin 3. Oldugu için soruyorum

Peki tesekkur ederim kusura bakmayın sizin 3. Oldugu için soruyorum
Selam canim, bende bu ay ilk kez klomen+catlatma ignesi tedavisine basladim. Inan bana igneden sonra hic bir belirtisi olmayan insan varsa o da benimdir kimi insan cok belirti yasiyor kimisi hic yasamiyormus.

Selam canim, bende bu ay ilk kez klomen+catlatma ignesi tedavisine basladim. Inan bana igneden sonra hic bir belirtisi olmayan insan varsa o da benimdir kimi insan cok belirti yasiyor kimisi hic yasamiyormus.
Evet ya bende o insanlardanım sanırım hiç belirti yok birde arastirmaktan artik bunaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…