Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece klomen kullanan arkadaslara bir sorum olucak lutfen yanitlarmisiniz kbu ay ilk defa klomen kullandim doktor 3 ay kullan olmazsa gel dedi herangi bir takip yada igne demedi sizler kacinci gunde yumurtladiniz acaba takip olmadigi icin y7murtladimmi nezaman catlayacak emin olamiyorum bugun akintim var biraz akinti basladiktan nekadar sonra catliyor acaba aksi gibi dun ve bugun bisey olmadi esimle ancak yatin aksam olabilir sizce kacirdimmi klomene adetin 3 gun basladim sabah aksam 5 gun biteli 3 gun oldu sizce yumurtluyomuyum uzun oldu hakkinizi helal edin

Canım o ne kdar sacma kaç yumurtan olustu büyüdü mü büyümedi mi kontrol etmesi gerkeir 1 den fazla yumurta varsa kiste dönüşür iğne yapmazsan. İlk defa böyle diyen bi doktor gördüm bence hemen yarın baska bi doktora git

Ne demek 3 ay kullan gel doktorunu değiştir sen her ay muayene etmesi lazım ya kist olursa al başına bela sen doktor değiştir herkesin yumurtlama zamanı farklı oluyor belki yumurtaların çatlamayacak ozaman igne vermesi lazım

Valla iyi cok şükür canım bu 2 gündür hafif karın agrım var üst kısımlarfa böyle gögüs kafesimin altında sanki bi hazımsızım gibi onun dısında iyiyim. Senin nasıl gidiyor
Ayaklarını sıkı giy en ufak birşeyde üşütürsün karın agrın çok olur birde adet zamanın gelince oluyor benim iyi şükür bebeğimde hiç bir sıkıntı yok benim tansiyonum çok düşüyor tahlil yaptırdım kan temiz sorun yok vücut yapıyormuş bünye zayıfmış çok şükür kendi işimi kendim yapıyorum kimseye muhtaç değilim sonuna kdar da böyle olur inşallah doktor erken dogum dedi bakalım hayırlısı

Erken doğum neden canım

Erken doğum neden canım
normalde şuanda bebek aşşagı tarafta eşi yukarıda olmalıymış doguma yakın yer degişmeleri lazımmış hani su patlıyor ya o aşşagıdaymış benim çok yakın rahim kanalına dedi erken dogum gözüküyor dedi degişebiliyormuş ama hayırlısı karnım çok aşşagıda benim saglıklı olsun yavrumda gerisi önemli degil ben yiyemedim migde bulantısından bakamadım kendime ondandır diye düşünüyorum bakalım zaman ne göstericek

İnşallah değişir canım, bence bulantıdan değilde sen yoruldun diğer cocuguna bakıyorsun mecbur iş güc yaptın boya falan yaptınız ondan olabilir

İnşallah değişir canım, bence bulantıdan değilde sen yoruldun diğer cocuguna bakıyorsun mecbur iş güc yaptın boya falan yaptınız ondan olabilir
işi mecbur yapıcam canım kızım çok koşturuyor ev içerisinde biraz dagınık sıpa ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun rabbime emanet ettim ben o en iyi sahip çıkandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…