- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Yok canım ilk gebeliğim tedavisiz kendiliginden oldu tedaviye başlayacaktım doktora gittim hormon testleri istedi meger haöileymişimİnşallah ya hayırlısıyla sağlıkla kalırız inşallah hep beraber sizin ilk gebeliğiniz de mi tedaviyle oldu
Hadi ya ne güzel en umutsuz anınızda gibi olmuştur rabbim ikinciye de kavuşmayı nasip etsin en kısa zamandaYok canım ilk gebeliğim tedavisiz kendiliginden oldu tedaviye başlayacaktım doktora gittim hormon testleri istedi meger haöileymişim
Amin inşallah canım valla öyle oldu umudum bitmişti çikolata kisti vardı bende bana doktorlar çocuğun olmaz demişlerdi mucize gibi geldi kızımHadi ya ne güzel en umutsuz anınızda gibi olmuştur rabbim ikinciye de kavuşmayı nasip etsin en kısa zamanda❤
Şimdi ne diyorlar peki aynı sorunu mu söylüyorlarAmin inşallah canım valla öyle oldu umudum bitmişti çikolata kisti vardı bende bana doktorlar çocuğun olmaz demişlerdi mucize gibi geldi kızım
Çikolata kistim bar halen kızım emmeyi 4 ay önce bıraktı doktor emzirdigin içinde çocuhumun olmasına engel olabileceğini söyledi seferlerinde tahlillerimde sorun yok ni hsg çekmemi istedi çikolata kisti tüplerde yapışıklık yapabiliyormış varmı yokmu diye ona da en erken sırayı elimde bulabildim her yer dolu malesef şuanlık ni sorunum yokŞimdi ne diyorlar peki aynı sorunu mu söylüyorlar
Bende pcos var amh yüksek geldi diğerleri normal
Hayırlısı olsun hepimiz için iyi haberlerini alırız inşallahÇikolat
Çikolata kistim bar halen kızım emmeyi 4 ay önce bıraktı doktor emzirdigin içinde çocuhumun olmasına engel olabileceğini söyledi seferlerinde tahlillerimde sorun yok ni hsg çekmemi istedi çikolata kisti tüplerde yapışıklık yapabiliyormış varmı yokmu diye ona da en erken sırayı elimde bulabildim her yer dolu malesef şuanlık ni sorunum yok
Hayırlısı olsun hepimiz için iyi haberlerini alırız inşallah
Hadi inş bu sefer olurBende yarın başlıyorum 3. Denemem
İnşAllahHadi inş bu sefer olur
Ne durumdasın acabaa bende bu ay kullandım klomen 20mm tek yumurtam vardı benimde iğne vermedi doktor kendi çatlar dedi pazartesi 20mm di çatlamıştır diye tahmin ediyorum artık bekliyorum senin gibi bende 10 gün sonra beta hcg kan ver demişti doktor 16 sında vericem bende bakalım hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz bizimledirBenimde 3 yumurtam oluşmuştu 22-23 mm hemen iğneyi vurdurdum o gün bekliyorum 3 gün daha adet olmazsam test yapıcam.
Yarın adet günüm bakalım
Hayırlısı olsun inşallahBen daha bugun başladım hayırlısı bakalım
Bende oluyordu arkadaşımKlomene başlayan arkadaşlar daha klomen bitmeden kasık agrılarınız oluyormu
Peki adet olacakmışmıssın gibide oluyormuydu canımBende oluyordu arkadaşım
Evet öyle oluyor canım burulma gibi ağrıyordu içerken yumurtaların büyüyor diye iyi bişeyPeki adet olacakmışmıssın gibide oluyormuydu canım
Ayy öylemi ozamn daha çok agrısınEvet öyle oluyor canım burulma gibi ağrıyordu içerken yumurtaların büyüyor diye iyi bişey
HahahahAyy öylemi ozamn daha çok agrısınagrısına da sızısına da razıyım valla
Amin inş canım inşHahahahÖyle öyle canım yumurtalarının tepki verdiğini gösteriyor çok fazlada ağırmadan büyüsünler inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?