Klomenin bize yaptığı yan etkileri paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim rahim filminden sonra 2. ay şuan doktordan geliyorum ve hamişim rahim filmi çok şeyi degistiryor

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün inşallah.... Sorum şu; Nasıl geçti rahim filmin? Sancılımıydı canım devlet hastanesinde mi yaptrdn?

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün inşallah.... Sorum şu; Nasıl geçti rahim filmin? Sancılımıydı canım devlet hastanesinde mi yaptrdn?
Teşekkür ederim rahim filminde anestezi altında yapıldı 10 dakika içinde olmuş eşim öyle söyledi yani uzunda sürmedi ve hiç ağrım da olmadı

klomen beni mahvetti
bugun 3. gunum
hamıle gbi geziniyorum işyerinde

midem hep ağzımda, iştahım yok, kafamda sanki 100 kiloluk bidon tasıyorum

ve birisi birsey sorunca aglamaya baslıyorum , psikolojımı alt ust etti

sürekli bir kusma isteği var , iştahım da kapalı.

Kızlar konuyu güncelleyelimmi? Bende bugün başladım klomene kafamı kaldıramıyorum o derece. Kasıklarda ağırlık hissi ve batma oluyor. Benzer şeyler yaşayan var mı

Kızlar konuyu güncelleyelimmi? Bende bugün başladım klomene kafamı kaldıramıyorum o derece. Kasıklarda ağırlık hissi ve batma oluyor. Benzer şeyler yaşayan var mı
Klomende normal canım eşinle kavga edebilirsin bu ay şaşırma kendine. Bunlar hep klomenden :))

Klomende normal canım eşinle kavga edebilirsin bu ay şaşırma kendine. Bunlar hep klomenden :))
Hadi ya o derece yani. İlk güne göre daha iyiyim şükür ama dengemi bozdu

Ben bu ay kolomen kullandim 2 gunum ma malesef hasta oldum ve cok yogun ve sancılı geciyor sanki düşük yapiyor musum gibi klomen kullanip böyle olan var mı

Ilaci yeni kullanmaya basladim bugun son gunum. Bendeki yan etkiside surwkli aglama hissi ve hassasiyet. Cok hassas hissediyorum.

Bende doktoruma ulaşamadım oturdum netten yan etki yaşanları okuyordum... Dün öğlen yediğimle duruyorum gün içersinde sürekli gözümde bulanma oldu yazıları okuyamadım telefondan pc den yazı karakterlerını buyuttum gene de okuyamadım korktum ama hap hiç aklıma gelmedi işten eve gittiğimde karnımda ağrı başladı yemek yapmaya basladım yaptıgımda patates kızartması en sevdıgım ama yagla kavustugu an mıdem bulandı kusmak ıcın kostum gıtttım kusmaktan nefret ederım zorla tuttum 3 5 defa tekrar etti en son 20:30da uyumaya gıttım yeterki kusmayayım dıye 13 14 saaat uyudum ama sersem gibiyim hala bulantım var geçmiyor ilacımı da içemedim korkudan öğlen paydosunda doktora gidip sorucam psikojik diyenler olmuş ama hiç alakası yok çok kötü haldeyim iştahsızım halsizim bulantım var gözlerim bulanıyor simdilik yan etkiler bunlar

Merhaba 11 yıl olmuş bu mesajı yazali merak ettim çocuğunuz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…