Klomenin bize yaptığı yan etkileri paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım, benimde 1 buçuk yıldır olmuyor bebiş geçen ay klomen kullandım ama yumurtalarım gelişmemiş iğne olmadım bu ay tekrar kullancam klomen. bende iştahsızlık yerine tam tersi iştah açtı inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur

bende ciddi sinir ve tahammülsüzlük yaptı. ateş falan basıyor ve her şeye gıcık oluyorum. inşallah gelir bu ay hepimizin bebekleri de çektiklerimize değer.

AMİNNNN...İnşallah..

aynı beni tarif etmişsin..geçen ay 1 doz kullandım..1 ay ara verdik..bu ay günde 3 doz kullandım..tiroitte var bi yandan euthtrox...derken birsürü hormon takviyesi vucuda..çok şükür dün bitti ilaç ama son iki gün başımı belaya sokmadan geçidim ya çok şükür..herşeye herkese gıcık oluyodum..kendime bile o derece..

Ben de bu ay kullandım.5. Gun başladım.doktor takip için çağırmadıiğne de vermedi. Ben yan etkisi olarak daha çabuk sinirlendim ve kullandıktan bi kaç gun sonra gobeğimde kırmızı bir sivilce çıktı.ağrılı hem de.zona çıkarıyorum sandım.şimdi geçti belimde bi tane daha çıktı ama bu ağrısız.klomenden mi bilemiyorum. Ayrıca vaşka hiçbir yan etkim olmadı.çatlayıp çatlamadığımı da anlayamadım.şans artık.

arkadaşlar klomen bana kalp çarpıntısı yaptı özellikle sabahları çarpıntıyla uyanıyorum . doktora gittim holter takcaklar . doktor klomen yapmış olabilir hormon ilacı o dedi . sizinde olursa klomenn marifeti

Canım senin son durumun ne seninle aynı durumdayım ümitsizliğe kapılıyorum artık.... Arbicigaci

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? yoksa adet mi olucam ya da yerlesme kanaması olabilir mi? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

Canım senin son durumun ne seninle aynı durumdayım ümitsizliğe kapılıyorum artık.... Arbicigaci

2 kez klomen edavisi uygulandı.. işe yaramadı.. bu arada yaklaşık 15 kg zayıfladım.. yeni yılda iyi bir doktor bulup tekrar tedaviye başlayacağım.

Bugun klomende 2. gunum bitti. Gunde 2 doz alıyorum. Biraz sıcaklama, asiri susama ve iştahsızlık disinda cok da rahatsizlik vermedi. Acaba yan etkiler sonradan mi başlıyor? Inşallah başka yan etki olmadan 5. güne kadar tamamlarım.

Arkadaşlar eşimle korunmasız ilişki yaptıysakda bebek olmadı geçen ay adetliyken dr gittim bana klomen verdi 5 gün kullan gel dedi kontrele gittim alttan ultrasondan baktı yumurta güzel dedi ve çatlatma iğnesi verdi Şuan iğneyi yaptıralı 7.gün ve bende bulanti halsizlik iştahsızlık duygusallık mide yanması aşırı sanki hamile gibi hissediyorum kendimi bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz ilaç yaramadıda yan etkisimi acaba ???

Kızlar bu gün bende klomene başladım günde iki tane 5 gün içim ilk ictim şu anda kahve rengi bi akinti var biraz korkuyorum ne acaba lütfen yardimmmm

Bugun de dayanamayip beta hcg testi yatirdim adetime 9 gun vardi ve sonuç 2.60 cikti yani hüsran acaba deger yukselirmi hamilelik belirtilerinin hemen hemen hepsi var ???

Kızlar klomen dil uyuşukluğu yapar mı ???

Canm buralarda mısın bebek oldu mu aradan bir yık geçmiş umarım bu yazıyı yazdıktan sonra hamile olduunu öğrenmişsindir

m

maalesef klomen aşılama tüp bebek hepsini denedim ama olmadi

Nasıp canım benim var bi durak yerimiz Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyo tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalan nice insan var bide strest yapıyoruz falan derken hepsi etkiliyo şimdi tedaviye devam mı yoksa bıraktınız mı canım

evet cok haklisin. en son gittigim doktor da dedi olmasi icin bi engel yok ama kimisi geç hamile kaliyor işte. 5 yıl icinde muhakkak hamile kalirsin dedi. yok ara verdim herseye. yaza kadar kendi haline biraktim

Rahim filminden hafif eğrilik var demişti doktor bi teyzeye düzelttirmeye gidecektik fakat çok şükür gerek kalmadı belki sizdede böyle bi durum vardır bi baktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…