bende ciddi sinir ve tahammülsüzlük yaptı. ateş falan basıyor ve her şeye gıcık oluyorum. inşallah gelir bu ay hepimizin bebekleri de çektiklerimize değer.
Canım senin son durumun ne seninle aynı durumdayım ümitsizliğe kapılıyorum artık.... Arbicigaci
Bugun de dayanamayip beta hcg testi yatirdim adetime 9 gun vardi ve sonuç 2.60 cikti yani hüsran acaba deger yukselirmi hamilelik belirtilerinin hemen hemen hepsi varArkadaşlar eşimle korunmasız ilişki yaptıysakda bebek olmadı geçen ay adetliyken dr gittim bana klomen verdi 5 gün kullan gel dedi kontrele gittim alttan ultrasondan baktı yumurta güzel dedi ve çatlatma iğnesi verdi Şuan iğneyi yaptıralı 7.gün ve bende bulanti halsizlik iştahsızlık duygusallık mide yanması aşırı sanki hamile gibi hissediyorum kendimi bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz ilaç yaramadıda yan etkisimi acaba???
Bende yamadıKızlar klomen dil uyuşukluğu yapar mı ???
Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? yoksa adet mi olucam ya da yerlesme kanaması olabilir mi? yaşayan var mi? kafam allak bullak.
m
maalesefklomen aşılama tüp bebek hepsini denedim ama olmadi
evet cok haklisin. en son gittigim doktor da dedi olmasi icin bi engel yok ama kimisi geç hamile kaliyor işte. 5 yıl icinde muhakkak hamile kalirsin dedi. yok ara verdim herseye. yaza kadar kendi haline biraktimNasıp canım benim var bi durak yerimiz Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyo tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalan nice insan var bide strest yapıyoruz falan derken hepsi etkiliyo şimdi tedaviye devam mı yoksa bıraktınız mı canım
Canim rahim filminden sonra 2. ay şuan doktordan geliyorum ve hamişim rahim filmi çok şeyi degistiryorm
maalesefklomen aşılama tüp bebek hepsini denedim ama olmadi
ben rAhim filminden 3 ay sonra hamile kaldim ama kimyasal gebelik olduCanim rahim filminden sonra 2. ay şuan doktordan geliyorum ve hamişim rahim filmi çok şeyi degistiryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?