Klomenin bize yaptığı yan etkileri paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır yazılmamış bir konu ama soruma cvp arıyorum Umarım bir gören olur
Klomene başladım bu gün 4. içiyorum ve kahverengi - siyah gibi pıhtı geldi
Hiç böyle bir problem yaşayan var mı?

arkadaşlar klomen ve dostinexi beraber kullanan var mı? adetim 2 ay gecikti die doktora gitmiştim dr muayene sonrası yumurtalıklarında bi sıkıntı yok klomen gebe kalmayı kolaylaştırır diyerek klomen verdi. benim isteğim üzerine de prolaktin testi verdi ve 90 çıktı sonucum. mr ımda birşey çıkmadı klomene başlayalı bir gün olmuşken dostinexe de başladım. dr um ikisinin birlikte kullanılmasında bir sakınca yok dedi ama bu sabah kalktığımda gözümün birini açamıyordum ve çok sinirli oldum içim bunalıyor. aranızda klomen ve dostinexi birlikte kullanan benzer durumu yaşayan var mı? ??:44:

slm arkdaşlar yazılarokudum ama uzun zamandr kimse ziyaret etmemiş.ne alemdesiniz.durumunuz ne.banada bu gün verdi doktorum bu ilacı daha başlamadım ama burda yazılanları okuyuncakorktum vallhi.ama benim durum biraz farklı ben yumurtlama olmadığ için genç kızlığımdan beri doğum kontrol hapı kullanıyorum.şimdi çocuk düşündüğüm için doktor bunu verdi.

bu sayfa tamamen terk edılmış sanırım:26::26: bende klomen kullandım bu ay hıç bır yan etkısını görmedım ama normal yumurtlama sancılarım bı başladı başlaı so baslayıs hala gecmedı bugun 17. gunum ınşallah kıst felan oluşmaz

Kızlar bende klomen kullandım mide bulantı var katkılarda ağrım var küçük abdestimi yaparken sancım oluyor.nohut büyüklüğünde sivilce gbi bısı çıktı çok acıyor

klomen ve glukofen kullanıyorum mide bulantısı (aşırı),bel ağrısı,halsizlik ve arada sivilce (ki bende hiç olmaz binde bir adet olacağım günlerde olursa olurdu,şimdi bi tane küçük çıkıyor sıkıyorum sonra tekrar küçük bi sivilce patlıyor.)

Merhaba kızlar, ben de klomen tedavisindeyim. 1. ayıım dahha. İnanılmaz derecede sivilce doldu yüzüm evden bile çıkmak istemiyorum o derece. Sivilce problemini bu derece yaşayan oldu mu? Ne zaman geçecek?

arkadaşlar bısey sorsam ben klomen ılk defa kullandım hergun 1 tane ıctım ve hap bıtıkten sonra 3 gun kanamam başladı bu hap böyle bısey yaparmı..

arkadaşlar bısey sorsam ben klomen ılk defa kullandım hergun 1 tane ıctım ve hap bıtıkten sonra 3 gun kanamam başladı bu hap böyle bısey yaparmı..

Hayır yapmaz. Zaten adetliyken başlatmıştır doktorun. Ara kanama geçiriyorsun büyük ihtimalle, mutlaka doktora git ve muayene ol.

Kimse yok mu burda
Daha yeni üye oldum 24 yaşındayım 20 aylık evliyim ve bikaç aydır tesadüfen aklıma takılan şeyleri burdan okumaya başladım. Aynı kaderi paylaştığım ne çok insan varmış :)
Bende de pko var 5-6 tane 19 mm falan. Bikaç gün sonra klomene başlicam ama yumurta gelişmezse tekrar kist yaptığını okudum çok endişeliyim zaten yeterince var bitane daha oluşsun istemiyorum son aldığım ilaçlar çok kötü yaptı mide bulantım oluyo psikolojim bozuldu. Bebek sahibi olanlar yazmıyo artk yeni gelenlere biraz moral verseniz ne iyi olur ;((

bende ciddi sinir ve tahammülsüzlük yaptı. ateş falan basıyor ve her şeye gıcık oluyorum. inşallah gelir bu ay hepimizin bebekleri de çektiklerimize değer.

bende ciddi sinir ve tahammülsüzlük yaptı. ateş falan basıyor ve her şeye gıcık oluyorum. inşallah gelir bu ay hepimizin bebekleri de çektiklerimize değer.

Ben pazar günü başlicam klomene bakalım inşallah hayırlı olur

kızlar bır yılı geçti çocuk sahibi olamıyorum doktorum klomen verdi ve bugun başladım yazdıklarınızı okudum yararı kadar zararı da var umarım hepimiz için hayırlısı olur

kızlar bır yılı geçti çocuk sahibi olamıyorum doktorum klomen verdi ve bugun başladım yazdıklarınızı okudum yararı kadar zararı da var umarım hepimiz için hayırlısı olur

Bende bu sabah başladım. Vala burdan okuduğum kadarıyla kist yaptığını öğrendim ;(

kızlar bir kutu klomen kullandım bitti hemen yan etki yapar mı ya dün çok kötü oldum baş dönmesi mide bulantısı yaptı şuan da öyleyim . kasıklarım ağrıyo umarım işe yararr

Arkadaslar gunde 2 tane 5 gun kullanacm bugun ilkini ictim sabah ama kasiklarimda cok agri var icmeye devam edeyyim mi bu durumu yasayan var mi

3. ayda çatlatma iğnesi olduğum halde kist yaptı. Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…