- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi meryemnisa
-
Evet canım üstesinden geldim Allahın izniyle dualarını da aldım şükür..
sen de inançlı ve güven hissi veren iyi bir insansın.
memur olman güzel benim de idealimde var Özel sektörde harcadım en güzel zamanlarımı,hayat şartları işte çalışmak zorundaydım.
Allah izin verirse 2014 te kpss sınavına tüm gücümle hazırlanıp memur olmak istiyorum,eşim de memur zür.aten,çok güzel olur.çocuk olsun olmasın eğer yaşla ilgili bir sıkıntı olmazsa başaracağımdan şüphem yok.
soğan kürünü yakın zamanda denedim ama zorlaya zorlaya 5 gün içebildim.tadı iğrenç...ve bir faydası da olmadı bana.İnşallah sana olur.
Bugün duamızı aldık hocadan şu an taşıyorum çok şükür.Allah yardımcımız olsun.
sen ne durumdasın sahi, kendi dertlerimden sormaya fırsat bulamadım :))) tedavin ne aşamada,ilaç kullanıyor musun? ben doktora gitmeyecektim ama bi sıkıntı çıktı
salı günü gideceğim sanırım.kist düşmedi gibime geliyor.kontrole gitmek şart oldu..
canım Allah razı olsun açıkcası memur olmak rahat ben için evli olunca
özel sektör beni zorlar diye bulaşmadım umarım sende tez zamanda memur ve anne olursun:)
bencede başarırsın sen çalış rabbim inşallah yardımcın olur
senin içinde memurluk rahat olur Allah yardımcın olsun canım
soğan küründe bugun 10. günüm valla midem bulanarak içiyorum umarım faydası olur
bnde de klomen kist yaptığı için bu ay doğum kontrol hapı verdi umre dönüşüne
kadar kullanıcam döndükten sonra hastalığımı bekliyeceğim sonrasında tekrar dr giderim
bakalım inş. kistlerim yok olmuştur sen kistin düşüp düşmediğini nasıl biliyorsun:)
bir yolu varsa bnde öğrenmek isterim doktor bana kistin küçük çok sıkıntılı değil demişti
ama yinede tedirgin olmuştum birde soğan kürü ii gelir dediler işte onu yapıyorum
senin kistin büyükmüydü canım mevla şifa göndersin inş. kistin erimiştir.
Günaydın arkadaslar...
bende ılk bebek deneyımımı klomenle yasadımilk aydan tutuverdı ama malesef bebeğimin sevıncını fazla yasayamadan dusuk le sonlandı...
şimdi doktorum kurtaj olmadıgım ıcın tekrar hıc ara vermeden klomen tedavısını tekrar verdı:18: adetımı beklıyorum olur olmaz yıne klomene baslıcamç ok etkılıı hamıle kalma olasılıgını %95 arttırıyo.. işallah herkes bebeişlerını saglıklı sıhhatlı kucagına alır... bu sefer yıne ılk aydan tutunsun bebegım ama hıc bırakmasın anneciğini işallah
Merhaba arkadaşlar nisan ayında evliliğimizin 3. yılı dolacak 1 yıldır çocuk istiyoruz şubat 2012 de vajinite yakalandım geçmedi geçer gibi oldu hsg çekildim o ay hamile kaldım. 6 haftalıkken düşük yaptım. Sölememe gerek varmı pkoluyum.
Hamileliğim tedavisiz olmuştu. Şimdi tavsiyeler üzerine yeni bir dr a gitmeye başladım vajinit yine başlayınca onun için etkili olacağını söylediği bir kaç ilaç yazdı adetin 2. günü gel yumurta takibine başlıycam dedi klomen verecek sanırım. Bilmiyorum umutluyumda umutsuzumda. Bir daha düşerse kaldıramayabilirim. Çok zor.. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. AMİN! :26::26:
sebebi, hamıleyken tam catlatma esnasında yanı bebek tuttugunda yuksek atesden acile gitmişdim cok hastalanmısdım grıptım dırencım dusmusduu... doktorda demısdı zaten bu kotu oldu ısdee bebek ıcın tehlıkelıı dusuk olabılır demısdıı...öncelikle geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın düşük zor bi durum. sebebi neydi ??
Ama yinede şanslısın ilk denemede tutmuş ne güzel, yine tutar inşallah.Dualarına iştirak ediyorum,darısı bizlerin başına :)kısmetse nezaman belli olacak yani bat nezaman?
sebebi, hamıleyken tam catlatma esnasında yanı bebek tuttugunda yuksek atesden acile gitmişdim cok hastalanmısdım grıptım dırencım dusmusduu... doktorda demısdı zaten bu kotu oldu ısdee bebek ıcın tehlıkelıı dusuk olabılır demısdıı...umudumda yoktuu oyle dedıgı ıcın ama tutmus şansıma da işde sevıncım cok uzun surmedıı... bu ay daha dıkkatlı olcaz tum testlerı yaptırdık bı problem cıkmadı allaha sukur... yenısı bellı olması ıcın once bı adet olmam lazım oda 10 gun ıcınde olcakmısım doktor oyle soyledııı beklıyorum işdeee ooof:18:
Merhabalar
Kader ortaklarıyız ve bizi bizden başka kimse anlamazzz
Ne diyelim bu da bizim sınavımızmış her şeyde bir hayır varmış.
İnşallah hepimize tez zamanda evlat nasip eder Allah..
selamün aleyküm
kızlar ben yeni üyeyim ama sizi takipteydim uzun zamandır benim bir oğlum var beş yaşında birtane kardeş düşünüyorum olmadı 11 ay oldu sprayli çıkartalı .doktor yumurtalar tembelleşmiş dedi ve kloman verdi kızlar işe yarıyormu kloman ilk ayda hamile kalan varmı
Mrba canım klomeni ilk kullanışında hamile kalan çokmuş hatta ikiz gebelik olabilme şansı yüksekmiş ama bir kaç ay kullanmanda gerekebilirmiş kısmet artık bende bu ay başladım klomen kullandım şimdi folik asit ve duphaston verdi doktor onlarada bugün başladım ama fenayım ya bi tuhafım uyku halsizlik çöktü napıcamı şaştım
Kızlar bugün duphaston kullanmaya başladım aşırı bi ağırlık çöktü üzerime uyku hali aldı beni iş yerinde masanın üzerinde kafamı koyup gidi veriyorum çok uyku ve halsizlik yaptı olurmu böyle bide folbiol folik asit kullanıyorum afedersiniz resmen gazman gibi hissediyorum kendimi gaz yapıyo çok anlıycanız fenalardayım napıcam böyle ben ya varmı bi bileniniz bu ilaçlardanmıdır acaba
Amin canım inşallah. kader ortağığız gerçekten doğru söylüyorsun. zor bi imtihan, üstesinden geleceğiz inşallah.bizler "en iyisi"ne sahip olmak için bekliyoruz inşallah.
Allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:
Evet! der istediğini verir
Hayır! der daha iyisini verir
Bekle ! der en iyisini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?