klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

canım Allah razı olsun açıkcası memur olmak rahat ben için evli olunca
özel sektör beni zorlar diye bulaşmadım umarım sende tez zamanda memur ve anne olursun:)
bencede başarırsın sen çalış rabbim inşallah yardımcın olur
senin içinde memurluk rahat olur Allah yardımcın olsun canım
soğan küründe bugun 10. günüm valla midem bulanarak içiyorum umarım faydası olur
bnde de klomen kist yaptığı için bu ay doğum kontrol hapı verdi umre dönüşüne
kadar kullanıcam döndükten sonra hastalığımı bekliyeceğim sonrasında tekrar dr giderim
bakalım inş. kistlerim yok olmuştur sen kistin düşüp düşmediğini nasıl biliyorsun:)
bir yolu varsa bnde öğrenmek isterim doktor bana kistin küçük çok sıkıntılı değil demişti
ama yinede tedirgin olmuştum birde soğan kürü ii gelir dediler işte onu yapıyorum
senin kistin büyükmüydü canım mevla şifa göndersin inş. kistin erimiştir.

Günaydın arkadaslar...
bende ılk bebek deneyımımı klomenle yasadım ilk aydan tutuverdı ama malesef bebeğimin sevıncını fazla yasayamadan dusuk le sonlandı...
şimdi doktorum kurtaj olmadıgım ıcın tekrar hıc ara vermeden klomen tedavısını tekrar verdı:18: adetımı beklıyorum olur olmaz yıne klomene baslıcam ç ok etkılıı hamıle kalma olasılıgını %95 arttırıyo.. işallah herkes bebeişlerını saglıklı sıhhatlı kucagına alır... bu sefer yıne ılk aydan tutunsun bebegım ama hıc bırakmasın anneciğini işallah

Merhaba arkadaşlar nisan ayında evliliğimizin 3. yılı dolacak 1 yıldır çocuk istiyoruz şubat 2012 de vajinite yakalandım geçmedi geçer gibi oldu hsg çekildim o ay hamile kaldım. 6 haftalıkken düşük yaptım. Sölememe gerek varmı pkoluyum.
Hamileliğim tedavisiz olmuştu. Şimdi tavsiyeler üzerine yeni bir dr a gitmeye başladım vajinit yine başlayınca onun için etkili olacağını söylediği bir kaç ilaç yazdı adetin 2. günü gel yumurta takibine başlıycam dedi klomen verecek sanırım. Bilmiyorum umutluyumda umutsuzumda. Bir daha düşerse kaldıramayabilirim. Çok zor.. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. AMİN! :26::26:

benimki 6. his be canım. Yarın gideceğim inşallah doktora.kistten önce bat'larımda ve gidişatlarında ekstra bi sorun olmazdı.bu ay doktora gitmeyeyim dedim 7 gün önce bitmesi gerekiyordu ama hala çok azda olsa kan geliyor.İyi dileklerin hayırlı duaların için ayrıca teşekkür ederim.,
soğan kürü berbat bişey gerçekten ben çikolata ile beraber içiyordum.bi ondan bi ondan :))) İnşallah kistin geçer benimki içinde küçük ciddi değil adetle beraber düşer demişti doktor. inşallah büyük bi sorun çıkmaz..
sahi umreye ne zaman gidiyordun sen, sohbetini özleyeceğim ...hayırlısıyla gider gelirsin inşallah.

öncelikle geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın düşük zor bi durum. sebebi neydi ??
Ama yinede şanslısın ilk denemede tutmuş ne güzel, yine tutar inşallah.Dualarına iştirak ediyorum,darısı bizlerin başına :)kısmetse nezaman belli olacak yani bat nezaman?

merhabalar...
sanki beni anlatmışsın. benim de nisanda 3. yılım doluyor, 1,5 aylıkken düşük yaptım, peşinden kürtaj, akabinde yara dondurma işlemi.. vajinit denen sorun yani iltihaplanma bende de fazlasıyla mevcuttu.yarayı dondurduktan sonra şükür bi daha olmadı.yaşadıklarımız birbirine benziyor fark şu ki ben 2,5 yıldır uğraşıyorum evlat sahibi olabilmek için. ..
çok zor bi süreç..Bi de daha zor bir tedavi olan tüp bebek yöntemini denememişsin sanırım. bana ilaç ve aşılama uygulamadan direk bu tedaviyi uygulamıştı bi doktor maalesef para koparmak için, kopardı da zaten..Allah yedirmesin.

klomenle tutma olasılığı yüksek ama bu sadece kadının yumurtasına bağlı değil maalesef, eşinde sorun yoksa büyük ihtimal tutar Allahın izniyle..Eğer var ise kendini şimdiden her sonuca hazırla derim...Allah evlat acısı göstermesin düşmanıma bile.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu sene "anne" olabilelim inşallah.

sebebi, hamıleyken tam catlatma esnasında yanı bebek tuttugunda yuksek atesden acile gitmişdim cok hastalanmısdım grıptım dırencım dusmusduu... doktorda demısdı zaten bu kotu oldu ısdee bebek ıcın tehlıkelıı dusuk olabılır demısdıı... umudumda yoktuu oyle dedıgı ıcın ama tutmus şansıma da işde sevıncım cok uzun surmedıı... bu ay daha dıkkatlı olcaz tum testlerı yaptırdık bı problem cıkmadı allaha sukur... yenısı bellı olması ıcın once bı adet olmam lazım oda 10 gun ıcınde olcakmısım doktor oyle soyledııı beklıyorum işdeee ooof:18:

Merhabalar
Kader ortaklarıyız ve bizi bizden başka kimse anlamazzz
Ne diyelim bu da bizim sınavımızmış her şeyde bir hayır varmış.
İnşallah hepimize tez zamanda evlat nasip eder Allah..

Allah tekrarını göstermesin. inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır bekleyişin.Allahtan umut kesilmez. Dün kandildi, hep dua ettim bana ve benim gibi evlat özlemiyle yananlara nasip eyle diye. bu sabah haberlerde okudum 15 yaşında bi kız gayri meşru çocuk doğurmuş, annesiyle beraber çöpe atmışlar bebeğin ölüsü bulunmş...ne garip bi dünya biz olsun diye doktor kapılarını aşındırıyor,her türlü sıkıntılara göğüs geriyoruz, millet uğraşmadan sahip olup bi de çöpe atıyor!!!....

Merhabalar
Kader ortaklarıyız ve bizi bizden başka kimse anlamazzz
Ne diyelim bu da bizim sınavımızmış her şeyde bir hayır varmış.
İnşallah hepimize tez zamanda evlat nasip eder Allah..

Amin canım inşallah. kader ortağığız gerçekten doğru söylüyorsun. zor bi imtihan, üstesinden geleceğiz inşallah.bizler "en iyisi"ne sahip olmak için bekliyoruz inşallah.
Allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:

Evet! der istediğini verir…

Hayır! der daha iyisini verir…

Bekle ! der en iyisini verir…

"Allah'ım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle, Hakkımda Hayırlı Olanları da Gönlüme Razı Eyle..." Hz. Ali

kızlar ben yeni üyeyim ama sizi takipteydim uzun zamandır benim bir oğlum var beş yaşında birtane kardeş düşünüyorum olmadı 11 ay oldu sprayli çıkartalı .doktor yumurtalar tembelleşmiş dedi ve kloman verdi kızlar işe yarıyormu kloman ilk ayda hamile kalan varmı

Kızlar bugün duphaston kullanmaya başladım aşırı bi ağırlık çöktü üzerime uyku hali aldı beni iş yerinde masanın üzerinde kafamı koyup gidi veriyorum çok uyku ve halsizlik yaptı olurmu böyle bide folbiol folik asit kullanıyorum afedersiniz resmen gazman gibi hissediyorum kendimi gaz yapıyo çok anlıycanız fenalardayım napıcam böyle ben ya varmı bi bileniniz bu ilaçlardanmıdır acaba

Mrba canım klomeni ilk kullanışında hamile kalan çokmuş hatta ikiz gebelik olabilme şansı yüksekmiş ama bir kaç ay kullanmanda gerekebilirmiş kısmet artık bende bu ay başladım klomen kullandım şimdi folik asit ve duphaston verdi doktor onlarada bugün başladım ama fenayım ya bi tuhafım uyku halsizlik çöktü napıcamı şaştım

merhaba canım
bende klomen ve folbiol folik asit kullanıyorum ama bana dr um duphaston vermedi
demek ki gebelik oluşursa falan vericek bilmiyorum zaten klomen rahim duvarını inceltiyormuş inşallah sorun olmaz önceki dr um vermiyordu klomen falan zararlı diye direkt aşılama yapalım dedi bende klomeni denemek istediğim için şimdi başka dr gidiyorum.
Allah muradımızı versin tez zamanda
AMİN.

canım bende folbiol kullanıyorum bende de gaz var biraz
bitince olmazsa dr soralım başka bi folit asit alırız :)

Bekliyoruz Rabbim sana tevekkül ettik sadece senden istiyoruz sen bizi dermansız bırakma kucaklarımızı tez zamanda doldur.
AMİN.

Kızlar bişey sorucam klomenim biteli 11 gün oluyo klomenden 5 gün sonra bir tanecik 28mm bir yumurta oluşmuştu doktorun tavsiye ettiği günlerde birliktelik oldu 4 gün sonra tekrar doktora gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlayıp 21mm e düşmüştü ve bana folbiol folik asit ve duphaston verdi 3 günden beri de bunları kullanıyorum duphaston bittikten sonra 5 gün içinde adet görebilirsin eğer görmezsen gebesindir 10 gün geçince gebelik testi yaptırıcaz dedi fakat bende hiç bir gebelik belirtisi yok kasıklarda ağrı batma bel ağrısı bulantı göğüslerde değişiklik hiç bir şey yok kendimi bomboş hissediyorum acaba yinemi olmadı benim gibi olup hiç belirti hissetmeden gebe kalan varmıdır acaba ilk bebiş olucak eğer Rabbim kısmet ederse o yüzden çok bi bilgimde yok varmıdır klomen kullanıp böyle hamile kalan acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…