klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

yumurtlama takibine mi başlıyacaksın
ben daha adet olmadım 3-4 günüm var bekliyorum bakalım

İnan bilmiyorum, takibe mi alır. geçen sefer 5.günü gel demişti. klomene başladık. eğer hasta olursan 3. gün gel dedi. ne olacak bilmiyorum bence tahlil ve muayene olur .

inşallah olmaz daha dün müydü ondan önceki gün mü yine aynı topikten bir arkadaş bebeğini kaybetti karnımda tutunamanış çok üzülmüştük inşallah bu bebiş tutunur annesine

yok Rabbim onu kendi katından ikram etti bize hiç zahmetsiz şimdi 10 yaşına girdi ama hala bi kardeşi olamadı

Allah bağışlasın . Birinciyi veren rabbim İkinciyi de verir merak etme. Sen güçlü ve inançlı birisin. Sabrının mükafatını alacaksın Allahın izniyle. en geç seneye olur inşallah:)))

inşallah olmaz daha dün müydü ondan önceki gün mü yine aynı topikten bir arkadaş bebeğini kaybetti karnımda tutunamanış çok üzülmüştük inşallah bu bebiş tutunur annesine

İnşallah tutunur , Ben o düşük acısını yaşadım,Allah düşmanıma bile yaşatmasın...

inşallah senin güzel haberlerini alırız canım . ben de heyecanla bekliyorum müjdeli haberini..

inşallah canım müjdeli haber vermeyi çok istiyorum gerçekten inşallah hayırlısıyla veririm

Allah bağışlasın . Birinciyi veren rabbim İkinciyi de verir merak etme. Sen güçlü ve inançlı birisin. Sabrının mükafatını alacaksın Allahın izniyle. en geç seneye olur inşallah:)))

buna da inşallah diyeyim Rabbimm ikimize de 2013 yılında bebişlerimizi kucağımıza almay nasip etsin
sen de inanlı birine benziyorsun ondan yakın hissettim seni kendime

aynı şekilde , sanki 40 yıllık arkadaşım var karşımda.. o kadar rahatım. insan en yakınıyla bile paylaşamıyor hislerini bazen...sen dua ediyordun, ben engel olmuyorum değil mi?

aynı şekilde , sanki 40 yıllık arkadaşım var karşımda.. o kadar rahatım. insan en yakınıyla bile paylaşamıyor hislerini bazen...sen dua ediyordun, ben engel olmuyorum değil mi?

yok canım olmuyorsun duayı da bitirdim zaten
senin sorunun neydi niye gelmiyormuş bebişin

yok canım olmuyorsun duayı da bitirdim zaten
senin sorunun neydi niye gelmiyormuş bebişin

benim yumurtalar yavaş çalışıyormuş hipotiroidi den dolayı. hormonlarda sorun yapıyor bu hastalık. kilo aldırıyor. yani 10 yıl içinde 20 kilo aldım. halsizlik ,bitkinlik,zor uyanma. bir de astım var biraz o yüzden fazla hareket edince nefes nefese kalıyorum. sigarayı yeni bıraktım. Stres de var tabi.. şuan aklıma gelenler bunlar :)

meryemnisacım sohbetine doyum olmaz canım ama benim uyku saatim çoktan geçti, ben artık yatayım yine görüşürüz inşallah (ama erken gelirsen tabiki herzaman bu kadar geç kalamıyabilirim

meryemnisacım sohbetine doyum olmaz canım ama benim uyku saatim çoktan geçti, ben artık yatayım yine görüşürüz inşallah (ama erken gelirsen tabiki herzaman bu kadar geç kalamıyabilirim

tabi ki. erken gelirim yarın merak etme. hem de 3. günü neler oluyormuş anlatırım. Allah rahatlık versin canım.

sigarayı bıraktığına sevindim canım hipotiroit te ilaçla kontrol edilibiliyormuş diye okumuştum, astımın gebeliğe engel olabileceğini hiç duymamıştım, stresi de Mevla Görelim Neyler diyip bıraktın mı işteeee hamiş kalmana bir engel kalmamış demektir

:))) Allah iyiliğini versin. astımı ben pek spor yapamıyorum, o yüzden kilo alıyorum. kilo da gebeliğe engel olyormuş. bana bu kilodan fazla kilo alma dedikleri halde 5 kilo daha aldım. kilodan olmuyoru biraz kısa anlattım tabi hata bende

kaç kilosun ki :26:

meryemnisacım nerdesin yav, dün erken geleceğim demiştin, bütün ün bekledim gelmedin

sorma kiraztepecm. moralim çok bozuktu. klomen küçük bi kist yapmış. bu ilacın yan etkisiymiş. o nedenle 2. ilaç kürüne başlayamadı. bir dahaki adetin 3. günü çağırdı doktor. ayrıca eşimin de ürolojiye gitmesini istedi. bugünde ev işleriyle uğraşıyorum. o yüzden giremedim.merak ettiğin için sağol. dert ortağım oldun, bi kızkardeşim ya da ablam olmasını çok isterdim,böyle zamanlarda çok eksikliğini duyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…