Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

bilmiyorum nerden msj atcağımı........bekliyorum msjlarınızıııııııı

bende bu ay klomen kullandım önce prolaktin tedavisi gördüm sütüm yüzde 68 di suan normalinde altına indi inş klomen işe yarar 7eylülde dktora gidicem yumurtaliklarıma bakcak kizlar ben size dua ediyorum çifter çifter bebişlerimiz olsun inş sizde dua edin.

Bayanlar,

5 gün klomen kullanımı sonrası doktorumun istediği tarihte gidip bir de çatlatma iğnesi oldum.

İğneden 35 saat sonra birlikte olmamız gerekiyordu ancak elimizde olmayan sebeplerden ötürü olamadık.

Birkaç gün de olamayacağız.

İlacın ve iğnenin etkisi sadece 35.inci saat için mi geçerli yoksa bir süre devam ediyor mu.

Bu benim için önemli görüşlerinizi paylaşmanızı istiyorum lütfen.

doktorunun num yokmu sende bence ara sor bosuna gitmesin iğnen bence arastır o konuyu benim hiç bi bilgim yok.:2:

benim bildiğim zaten o 35 saat sonra ilişkiye girilmemesi lazım sen zaten 35 saat içinde ilişkiye girmemen lazım 35 saat sonrasında girceksin bitanem.35 saat sonrası dediğine göre bu kadar etkili bi iğnede sanmıyorum 2.3 günde etkisi geçsin bişe olmaz bence.

Son düzenleme:
çatlatma iğnesinden sonraki en geç üç gün içerisinde ovulasyon tamamlanır,bu süreçte birlikte olabilirsiniz sonrasında bir önemi yoktur,yani yumurta çatladıktan sonra ilişkinin bir öenmi kalmaz

sen hiç çatlama iğnesi vuruldunmu canım vurulduysan işe yarıyomu bide klomen nasıl bi ilaç bilgin varmı.

merhaba hanımlar bende klomen vesilesi ile hamile kaldım. şimdide 28.haftamızdayız. Rabbim sağlıkla kucağımıza nasip eder inşallah... Allah tez zamanda sizlere de bekleyenlere de nasip etsin.

bol bol bize dua et bende3 kullandım yarın dok gitcem yumurtalıklarıma bakcak gelişme varmı diye sen kaç ay klomen kullandın.

çatlatma iğnesinden sonraki en geç üç gün içerisinde ovulasyon tamamlanır,bu süreçte birlikte olabilirsiniz sonrasında bir önemi yoktur,yani yumurta çatladıktan sonra ilişkinin bir öenmi kalmaz

ama öyle olsa doktor ilişkiyi iğneden sonra gün aşırı niye versin o zamn toplam 6 gün olyor

ben klomen kullandım ve yumurtalarım catladımı catlıycakmı diye kendimi sürekli kontrol ediyorum bu gün sürekli sol kasığımda batmalar oldu ve normalden fazla vücuduma yanmalar geldi ama işte hep yanılıyoruz.

Insalllah bizde senin gibi annelik duydusunu hissderiz canım

inşallah canım.2.ayda hamile kaldım.doktor kontrolu ile oldu benim ki.kendi kafama göre kullanmadım ben.hergünde takiplerim oldu yumurta 20mm üzerine çıkınca dr ilişki ilişki dedi :) çok şükür ikinci ayda tuttu.ben geçen sene bu zamanlarda da klomen ile hamile kalmıştım ve düşük oldu.umudumu bitirmiştim tamamen zaten kolay gebe kalamıyordum birde düşmesi beni tuhaf etmişti. çok şükür Rabbim 7 ay sonra tekrar nasip etti. inşallah sizlere de tez zamanda nasip eder. tabi ben bu tedavi zarfında bebek için okunan ayetleri duaları felan okudum hergün. sizlerde duayı dilinizden bırakmayın...ne kullanırsanız kullanın verecek olan O...

canım ben kendimi çatlama döneminde takip etmedim dr um takip etti ve 20mm üzerine çıkınca her an olabilir diye 2 gün üst üste lişki demişti.

normalde klomeni kullandım ve bugun yumurta takibine baslıcaktı doktr onunda sperm tahlilleri yarın die yarına erteledi kendisi hatta ben ısrar etmesem bana diyıoki tahlil sonucum cıksın öyle gideriz oda 2.3 gün sonra doktor yumurtalarım gelişmişmi gelişmemişmi die bakcak bu2.3 günden bahsediyo anlamıyo ne kadar hasas bi konu olduğunu normalde bugün gitmem lazımdı.

rahat ol canım 1 günden sıkıntı olmaz daha takip başlamamış ya. başlayınca zaten gerekli olduğunda 1 gün bile ara verdirmiyor dr. henüz adetinin 10 ya da 11. günüdür sanırım

canım ya yazma imkanın olabilirmi o ayetleri açıkçası ben çalısıyorum arastırmaya fırsatım olmuyo ALLAH isterse veriyo am duada gerekli ha dediğimizde olmuyo hiç bişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…