selam kizlar zamaniniz varmi
ben hiç 3 doz kullanan duymadım ama sabah akşam alabilir
yalnız gecikmeleri oluyormuş doktor inşallah takibini yapacaktır,kiste çevirmesi gibi bir ihtimal varken mutlaka takip altında olması lazım
klomeni adetinin 3-4. günü başlayıp 5 gün içmesi gerekiyor,çatlatma iğnesi de yapılabilir,yumurta çatladıktan sonra progestan içerek belki işi garantiye alabilir
dediğim gibi bunları doktor takip ederek önermeli ,bizim söylediğimiz dozlar standart ,herkesin durumu farklıdır.
merhabalar ben klomen Nisandan beri kullanıyorum 5.ayın ilk günü bügün 01.08.2011. ve hiç bi sonuç alamadım acaba maksimum süresi varmı bu tedavinin.fazlasıda zararlımı :84:[/QUOTE
ben doktora gitmiştim 3 ay aralıklarla klomen kullandım sonuç negatif...sonra başka bi doktora tahlil için gitmiştim bana 3 kere daha kullanma hakkın kalmış demişti...doktoruna danış mutlaka.sonuçta oda doğal olmayan bi ilaç...
merhaba arkadaslar.
bende ayni dileklerle bir cesit klomen hapiyla tedaviye basladim.aslinda yumurtlamamda ve reglimde bir düzensizlik yoktu ama doktor gerekli gördügü icin bana bu hapi bes gün sabah aksam kullanmami ve bittikten bes gün sonra muayene gelmemi söyledi.dün gittim doktor muayenede sok sasirdi yumurtalarim baya besiliymis ve kendiliginden catlamis.üc gün boyunca esimle beraber olmam durumunda hazirlikli olmami cunku görünürde ikiz gebeligin buyuk ihtimal oldugunu söyledi.
kismet allahin takdiri neyse bekliycem.hepinize bol sans.
canım çok sevindim benimde kolomeni bu üçünçü kullanışım ve bugün ilacım bitiyor.salı günü muanem var geçen ayda yumurtam oluşmuşu ama gebelik oluşmamıştı.bu ay olursa havalara ucucammmmm
Umudunuzu kaybetmeyin bence.
Ben de 1 ay klomen kullandım, kontrole gittiğimde doktorum ilacın işe yaramadığını ve yumurtalarımın yeterli kadar büyümediğni söylemişti, 1 ay daha klomen deneyip, beklemeden aşılamaya geçelim demişti. Aşılama daha etkili olduğu için yapmak istiyorlar heralde.
Yumurtaların büyümemiş dediği ay hamile kaldım. Ne 2. kez klomene ne de aşılamaya gerek kalmadı.
Ben inanıyorum ki herşeyin zamanı vardır, neyin ne zaman olacağını kimse bilemez.
O yüzden umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş.
[B]Allahım bu mesaja okadar sevindimki anlatamam bu mübarek ayda.klomen kullanıyorum dün doktora gittim yumartaların hiç büyümemiş dedi.ama belli de olmaz belkide geç yumurtluyosundur dedi.ağlamaktan gözlerim şişdi.bu 3.klomen kullanışım.inşallah bu güzel ayda yumuşlarım tutar .allahım yardım ett.[/B]
insallah canim kavusursun dilegine.egerki sende regl duzeninle söylenen ovulasyon gunüne +2 gün de ekleyip devam calisirsan garantilemis olursun beklemeni.benim hapli ilk denemem bu ay.ama görümcecigimin tavsiyesine göre ben esimle baraber olmayi uzattim bi kac gun daha.cunku o gunler kisinin yapisina göre degistigi icin uzayabiliyormus.hakikataten benim duzenim 28 gunde bir ve bu duzene göre 14.gün yumurtluyordum bilimsel olarak ama gecen gün extra akintim oldu ve karnimda agri vardi.
hep esimin isi yada tatilde evde tesadufen birilerinin bulunmasi nedeniyle sadece o gunler yapabiliyordum.belkide o yuzden tutturamadin diyor görümcem hahahahha.
insallah canim...umiidini hic yitirmee.ben yeni basladim ilk ayim ama bende asla yitirmicem...Güzel Allahim kendisinden isteyenlere her zaman verirmis.
Canım moralim çok bozuk.dün doktora gittim.yumurtlaman iyi değil çok küçük dedi.bu ay ümitsiz dedi.ama bellide olmaz belki yumurtlaman geç oluyodur dedi.çöktüm resmen bu 3. kullanışım yine yok yine yok. geçen ay yumurtlamam iyiydi.ama olmamıştı.bu aydayumurtlamam zayıfmış.offf napsam incir kürü soğan kürmü denesem.pcoda var bende.
bak sakin moralini bozma.doktorlar o anki muayeneyle konusuyorlar.
gecen sene doktora gittim o zaman bebek dusunmyuordum .düzenli olarak yapilmasi gereken meme ve rahimagzi kanser taramasi muayenesi icin gittim.hersey cok iyi yumurtalarin cok saglikli ve rahim icin tertemiz dedi.sadece erkeklik hormonu fazla salgilamaya baslamistim oda kilo almaya bagliydi.bunun icin bana tedavi verdi ve sekiz ay ic dedi ve bebek dusundugun zaman kolay hamile kalmani saglamis olcksin dedi.ok dedim.ictim ve n sekiz ay sonra daha sonra muayeneye gittim.bebek istedigimi söyledim.dört ay normal yollardan olmadi diye bana kolmen verdi.klomen yumurtlamya yardimci degilmi ? bende hani problem yoktu ?klomeni ictim ve kontrole gittim.bu sefer bi daha eger gebe kalmazsam ilacin dozajini dusurcek yada vermicek.cunku dana gibi olmuslar.yani diycegim zamansal cevaplara dayanarak kendinizi bitirmeyin o ay o muayenede öyledir ama zamanla degisebilir.
bu kürler saglikli oldugunu bende dusunuyorum .ama hem hap hem kür zarar verirmi bilmiyorum.deneyenlerden ögrenmek lazim.hani sadece kür uygulayarak sa ben ok derim ama hapla birlikte malum, biliyosun bitkilerin hatta bazi sebzelerin bile vuducumuza anlik buyuk etkileri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?