- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
ama öyle olsa doktor ilişkiyi iğneden sonra gün aşırı niye versin o zamn toplam 6 gün olyor
Yanıtlarınız için teşekkür ederim
Şöyleki
İğne olduğum saat Cuma : 12,30
ilişki olması gereken Saat Cumartesi : 23,30
İlişkinin oduğu gün ve saat Pazartesi : 01:00 (gece)
o zaman geçmiş oluyor vakti
ama öyle olsa doktor ilişkiyi iğneden sonra gün aşırı niye versin o zamn toplam 6 gün olyor
canım ya yazma imkanın olabilirmi o ayetleri açıkçası ben çalısıyorum arastırmaya fırsatım olmuyo ALLAH isterse veriyo am duada gerekli ha dediğimizde olmuyo hiç bişe.
6 gün çok geç,çatlatma iğnesi olanlara sorun araştırın isterseniz
çatlatma iğnesinden sonraki en geç 36 saat içerisinde ilişki mutlaka önerilir,bazen yumrta iğneye rağmen kendiliğinden bile çatlayabilior
doktorunuzun niye öyle bir öneride bulunduğu bile belli değil,doğrusu budur
kızlar bana yardımcı olun ulturasona baktı bi tane yumurta gördüm büyüktü ben dok sordum baska yokmu die sen tavukmusun kiüç dör tane yumurta işistiyon dedi acaba o bitane yumurta çatlıyodamı 2.3 tane yumurtacıklar cıkıyo anlamadım beni bilgilendirin dok yumurtam hakkında gelişme var dedi ilaç bile yazmadı.bida klomen verirsem zararlı olur dedi.
kızlar bana yardımcı olun ulturasona baktı bi tane yumurta gördüm büyüktü ben dok sordum baska yokmu die sen tavukmusun kiüç dör tane yumurta işistiyon dedi acaba o bitane yumurta çatlıyodamı 2.3 tane yumurtacıklar cıkıyo anlamadım beni bilgilendirin dok yumurtam hakkında gelişme var dedi ilaç bile yazmadı.bida klomen verirsem zararlı olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?