Merhaba Arkadaşlarrr,
Ben de yaklaşık 8 aydır korunmadığımız halde, hamile kalamıyordum. Doktora gittiğim de PKO olduğunu söyledii ve tahlil istedi,eşiminde benim de çok şükür tahlil sonuçlarımız temiz çıktı, ancak dönemsel kist oluştuğu için klomen tedavisine başlayamadı doktorum ve 1 ay beklemek zorunda kaldım, adetlerim de düzenliydi ve reglimin 2.günü gittiğimde kistin kaybolduğunu ve klomen tedavisine başlayabileceğimizi söyledi. 4. günü, günde 2 tane klomen kullandım, 7 gün sonra gittiğimde 1 tane 22 mm yumurtamın oluştuğunu ve çatlamak üzere olduğunu öğrendim, bir tarafımda hiç yumurtam yoktu, doktor bir tarafın tedaviye cevap vermediğini, diğer tarafımın ise fazla cevap verdiğini geçici küçük bir kist oluştuğunu söyledi ve bir dahaki ay klomeni 1 e düşürelim dedi, çatlatma iğnesine de gerek kalmamış yumurtan büzüşmüş çatlamak üzere dediBen tabi hemen umutsuzluğa kapıldım bu ayı damı es geçicez diye sordum çatlatma iğnesi vermeyince. Hayır bi problem gözükmüyor, bugün yarın ilişkiye girin dedi 2 gün sonra da progestana başla dedi. Şimdi progestan kullanışımın 2. günü, günde 3 adet içiyorum. Sizce tek yumurtamın oluşmuş olması ve çatlatma iğnesi vermemesi hamile kalma şansımı zayıflatır mı? Kasıklarımda hala devam eden bir hassasiyet var, bunun sebebi ilaçlar mı? offf ne zormuşş bu işler
canım 8 ay az bi süre bence...bana da catlatma iğnesi vermedi...bende sadece iltihap var ama bir yılı hamile kalamadım...iltihap oldugunu gecen ay öğrendik...iltihap tedavisiyle birlikte klomen verdi günde 2tane 5gün içtim adetime az kaldı bekliyorum...progestan vermedi bana o ne işe yarıyor acaba?bana iç demedi faydalıysa önümüzdeki ay içeyim..
canım 8 ay az bi süre bence...bana da catlatma iğnesi vermedi...bende sadece iltihap var ama bir yılı hamile kalamadım...iltihap oldugunu gecen ay öğrendik...iltihap tedavisiyle birlikte klomen verdi günde 2tane 5gün içtim adetime az kaldı bekliyorum...progestan vermedi bana o ne işe yarıyor acaba?bana iç demedi faydalıysa önümüzdeki ay içeyim..
benımde bu ay klomenle ılk ayım ama ben 13.gun catlatma ıgnesı oldum karnımdan yumurtam 20mm dı herkeze farklı uygulanıyo bılmıyorumkı banada progestan verdı doktorum 21gunden ıtıbaren 3 tane bakalım cumartsıyı beklıyorum hem korkuyorum hem gelsın ıstıyorum alla hepımızın yuzunu guldursun ınş çifte bayram yapalım hepberaber
Ayy çok heyecanlıı :) ben de 16 sında klomen bittiği için kontrole gittim, doktor 22mm olmuş çatlamak üzere dedi, 16-17 değerlendirdik, 18 progestana başladım :) ay sonu kan tahlili istedi ben burda olamıycağım için 5 inde test yaptırcam regli olmazsam artık, o arada her gün ateşimi kontrol ediyorum düşcekmi diye. Umarım güzel haberler alırız kızlarrrr...
Ayy çok heyecanlıı :) ben de 16 sında klomen bittiği için kontrole gittim, doktor 22mm olmuş çatlamak üzere dedi, 16-17 değerlendirdik, 18 progestana başladım :) ay sonu kan tahlili istedi ben burda olamıycağım için 5 inde test yaptırcam regli olmazsam artık, o arada her gün ateşimi kontrol ediyorum düşcekmi diye. Umarım güzel haberler alırız kızlarrrr...
inş caım ama beklemek cok zormus ıns Rabbım emeklerımızı mujdelerle sonuclandırır yuzumuzu guldurur evlerımız cocuk seslerıyle canlanır daha ne dıyım heycanlıyım ama bı dıyorum oldu galıba degısık belırtıler var bı dıyorum yok yok hasta olcaksın bunlar psıkolojık ıyce yedım kafayı hayırlısı ınş..hepımız için
ayyy inşallahhh canım benim yaa:) lütfen gelişmelerimizi paylaşalım, senin ne kadar kaldı adetine? Ne zaman belli olur? Mutlaka yaz, merak ederimmm:)
benım agustos 27 anlıcagın son 5gun ama gecmıyo cumartesıye kadar gelmezse gel test yaparız dedı doktor bakalım beklemedeyım snın ne zaman canım ınş yüzümüzü güldürür Rabbım bu mubarek gunlerın hürmetine
ah bu bekleyişlerrrr,, bende bu ay ilk defa kullandım klomeni doktor bittikten 5 gün sonra gel yumurtaların durumuna bakalım dedi ama ben gidene kadar o tatile gitmiş :))) adet günüm 31 ağustos fakat benim adetim düzensiz acaba klomen adetide düzenlermi yani adet olmazsam umutlanayımmı kızlarhepimize hayırlı bekleyişlerrr
Genelde adet düzensizlikleri yumurtlama sorunlarıyla alakalı oluyor canım, klomen de yumurtlamayı sağlıyor o yüzden bence adetin de zamanında olur diye düşünüyorum tabi bebiş yoksa:) amaaa inşallah vardır da bu ay hepimiz coştururuz burayı:) Yine az kalmış sen daha şanslısın, benim yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçti belim ağrıyo sadece, adetim 6 eylülde olması lazımdı aslında ama doktorum ay sonu kan testi istedi, ama bayram olduğu için yine adet günüme denk gelicek kan testi, kısmetttt. Hepimiz için hayırlısı olsun..
inşallah canımm yaa ama burdan mutlaka paylaşırım,, sizde paylaşınn hepimiz için hayırlısı neyse o , cevabın için ayrıca teşekkür ederim :)
ve ben size sadece alıntı yollardan mesaj yollayabiliyorum sizinle nasıl sohbet edceğimi bilmiyorum heniz mesaj yaz fln diye bi yrlerde göremedim bana yardım edin bende klomen kullanıyorum.inşallah canımm yaa ama burdan mutlaka paylaşırım,, sizde paylaşınn hepimiz için hayırlısı neyse o , cevabın için ayrıca teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?