Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Tamam canım haber ver BEkliyorum

Tamam canım haber ver BEkliyorum
ElizabethHarmon kızlar doktordan çıktım. Dedi ki yumurta gelişimin bu ay daha iyi olmuş. 21 mm . Ve çatlamış dedi. Bir tane de henüz çatlamamış yumurtam varmış. Toplamda iki.O yüzden iğne vermeyeceğim dedi. Sık ilişki dedi. Bugün doktora giderken olan akıntımdan bahsettim. Ovülasyondandır dedi. Herşey güzel görünüyor ilişkiye devam dedi. En son Cumartesi ilişki olmuştu. Bugün çatladıysa yumurta inşallah geç kalmamışızdır.Bakalım nasip...

Ay çok güzel valla hafi insallah bende ya adet olucam ben yada hamile ama çok iyi 21 mm yumurta demekki kendiliğinden catlamis doğal yolla olsun çalışmalara devam et canım

Ay çok güzel valla hafi insallah bende ya adet olucam ben yada hamile ama çok iyi 21 mm yumurta demekki kendiliğinden catlamis doğal yolla olsun çalışmalara devam et canım
İnşallah hamileisndir canım çok dua ediyorum hepimiz için Rabb'im kucağımızı boş bırakmasın. Ben bu ay incir kürü yapmıştım 3 gün ama sonra hem yoğunluktan hem de misafirlerden dolayı devam edemedim uygulamaya. Dün akşam yemekten önce bir bardak içmiştim bi de bu sabah aç karnına içtim bir bardak... etkisi olmuştur sanırım. Şifa Allahtan sonuçta fakat bu ay farklı olarak uyguladığım oydu. Hayıtı bile iki gün içip bırakmıştım yine aynı sebeplerden .

İnsallah hepimiz bu sene Hamis oluruz da ocak da doğruruz Allah'ın izniyle rabbim buyuk
Hayırlısı hepimiz icin canim

Canim incir kurunu nasıl yaptın

Canim incir kurunu nasıl yaptın
Sabah uyanınca 1 litre klorsuz kaynayan suya 7 tane inciri elimle bir iki parçaya bölüp attım. 15 dk kaynatıp süzdüm suyu. Sonra aynı anda başka bi kapta da 2 bardak kadar kaynayan suya 2-3 tane havucu elimle kırıp attım. (tabi kabuklarını sıyırdım)sonra onun da suyunu süzüp incir suyu ile havuç suyunu bir cam şişede birleştirdim. Gün içinde her öğünden önce aç karnına bir bardak içtim. Tadı da şekerli gibi güzeldi. Soğan küründen daha kolay tüketiyorsun. Her gün taze yapman lazım günlük . Ben üç gün böyle yaptım sonra fırsat olmadı bıraktım havuç da bitti şimdi dün ve bugün havlusuz sadece incir yapıp içiyorum canım. Sabah ve akşam içtim onları da düzenli olmadı pek. Fırsat buldukça yapıyorum. Ama düzenli yapmak daha iyidir. 21 gün yapılıp bırakılması lazımmış.

Yaparım Yen'i evde insallah adet olucam galiba belim çok agriyor kasiklarim da batma var benim bu ayda tutmadı sanırım adetim bu gün başlar yanlız tek değişkenlik meme uçlarım dokununca ve bisey değince acıyor ve bir de adet olmadan önce yüzümde mutlaka bir sivilce çıkardı ve sivilce çıkmadı çok şaşkınım ama bu gün adet olurum ben

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah adet olmazsın ama olursanda yılmak yok yola devam benim iğneyi vuralı 7 gün oldu doktor 2 yumurtan var demişti bakalım 1 haftam daha var benim bekliyorum heycanla

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah adet olmazsın ama olursanda yılmak yok yola devam benim iğneyi vuralı 7 gün oldu doktor 2 yumurtan var demişti bakalım 1 haftam daha var benim bekliyorum heycanla
İnanılmaz bu gün kaşığım ve belim agriyor adet olacakmışım gibi üzülüyorum çok ama rabbim hayırlısını versin nedim insallah bir gün bizde anne olucaz canim insallah senden güzel haberler duyarız bende bu ay fos çıktı

Canım öyle düşünme inşallah hamilesindir değilsen de üzülme ve bıkma daha güçlü şekilde daha bilinçli olarak devam et. Hepimiz böyle yapıyoruz pes etmek Yok . Zaten normal şartlarda çiftte hiçbir sorun yokken dahi bir kadının bir yılda hamile kalma olasılığı 2 defaymış. Bir yıl içinde hamile kalma şansımız 12 ayda sadece 2 imiş. Birinden birine denk gelicek illa ki. Böyle düşünürsek belki biraz daha sakin ve rahat yaklaşırız konuya.

Kızlar test yaptım negatif hamile değilim zaten adet sancılarım felaket başladı sadece olim istiyorum
Cunku çok kötüyüm gerçekten biri bıçak sokup karıştırıyor sanki kist yaptı bende doktorun yüzünden oldu hep daha doktora falan gitmiyorum gerçekten ya sinirlerim çok bozuldu ya

Canım üzme kendini sakın gerçekten gebelik yoksa inşallah bir an evvel adet olursun sancılarım diner. Benim geçen ay afetim çok çöl sancılı geçmişti klomenden kaynaklı. Dinlen kendini çok yorma taşınma işleriyle de uğraşıyorsun dikkatli ol canım. Rabb'im hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…