Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Ama olması gereken yerde çıkmadı çizgi bakalım dr a gideyim ne der bıktım bu bekleme sürecinden

Doktordan geldim yumurtalarda hic bir gelisme yokmus 9 mm de kalmis obur ay tekrar deniycez hic bir gelmisme yok dedi hic umudum kalmadi ya

Kızlar benim bugün regl olmam lazımdı ama hala tık yok. Sancı, şişkinlik vs olurdu hiçbir şeyin yol. Hatta normalde Bebek düşündüğümüzden beri mutlaka bir veya iki gün erken olurdum o da olmadı. Adet olacak gibi değilim hiç. Kan tahlili için yarını mı beklesem. 3-4 gün önce idrar testi yapmıştım evde negatif çıktı. Ya kist oluştuysa :-(

Hamilelik istiyorsan hamilelik varidr belki neden jotu dusunuyosun git kan tahlili ver hemen saat erken

Belki hamilesin kız bekle bi kaç gün canım hadi inşallah

Kızlar bişey sorucam klomen adet gecikmesi yapar mı ? Çatlatma iğnesi değil yalnız sadece klomen için soruyorum .
Belki bi iki gün yapar canım diye duyduö ama sen kesin hamilesin bende klomenden bi gün iki gün üç gün dedim 4. Gün test yaptım bebiştenmiş

Belki bi iki gün yapar canım diye duyduö ama sen kesin hamilesin bende klomenden bi gün iki gün üç gün dedim 4. Gün test yaptım bebiştenmiş
Ay inşallah öyledir ya yanılmazsın canım inşallah. Ara ara çok az bi bacak ağrım oldu bugün onun dışında hiçbişey yok. Bakalım yarını bekliyorum kan testi için.

Canım ben tam gününde oldum . Yapmaz bence. İnş hamilesindir. İlk klomen miydi senin de Canım benim gibi unuttum kafam dağınıkta bugün
Benim klomende ikinci ayım canım. İlk ay klomen ve çatlatma iğnesi vermişti doktor bu ay sadece klomen verdi yumurta çatlamış dedi. Sık ilişki dedi. O kadar . Benim de hep 28. Günde olur veya bir iki gün erken olurdu. İlk defa böyle oldu. Çok da ümitlenmek istemiyorum o yüzden sordum acaba gecikme olur mu diye.

C Cevizreceli3313 canım benim 17 gün gecikme oldu. Klomenden diye düşünüyorum. Gittim dupaston adet söktürücü verdi. Bitti daha olmadım. Bakalım. Olunca dr gidecem. Sağlık olsun canım. İnşallah olur senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…