Hayırlı olsun canım hamilesin kan testini de yaptır için rahatlasınnBugün yaptım ama c bölmesinde ikinci çizgi çıktı. Daha önce basına gelen oldu mı ya da bozuk mu acaba C Cevizreceli3313
Canım kaç yer var sanki iki çizgi çıktıysa tamamdır ne takıyon daha test bozuk olsaydı negatif çıkardıAma olması gereken yerde çıkmadı çizgi bakalım dr a gideyim ne der bıktım bu bekleme sürecinden
Canım incir kürü yap bende işe yaradı. İncir ve havuç kürü . Ümitsizlik Yok.Doktordan geldim yumurtalarda hic bir gelisme yokmus 9 mm de kalmis obur ay tekrar deniycez hic bir gelmisme yok dedi hic umudum kalmadi ya
Tabii ki istiyorum fakat her ay ümitlenmekten ve hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum acele etmesem mi diyorum.Hamilelik istiyorsan hamilelik varidr belki neden jotu dusunuyosun git kan tahlili ver hemen saat erken
Belki hamilesin kız bekle bi kaç gün canım hadi inşallahKızlar benim bugün regl olmam lazımdı ama hala tık yok. Sancı, şişkinlik vs olurdu hiçbir şeyin yol. Hatta normalde Bebek düşündüğümüzden beri mutlaka bir veya iki gün erken olurdum o da olmadı. Adet olacak gibi değilim hiç. Kan tahlili için yarını mı beklesem. 3-4 gün önce idrar testi yapmıştım evde negatif çıktı. Ya kist oluştuysa :-(
Hayırlısı inşallah.Belki hamilesin kız bekle bi kaç gün canım hadi inşallah
Belki bi iki gün yapar canım diye duyduö ama sen kesin hamilesinKızlar bişey sorucam klomen adet gecikmesi yapar mı ? Çatlatma iğnesi değil yalnız sadece klomen için soruyorum .
Canım ben tam gününde oldum . Yapmaz bence. İnş hamilesindir. İlk klomen miydi senin de Canım benim gibi unuttum kafam dağınıkta bugünKızlar bişey sorucam klomen adet gecikmesi yapar mı ? Çatlatma iğnesi değil yalnız sadece klomen için soruyorum .
Ay inşallah öyledir yaBelki bi iki gün yapar canım diye duyduö ama sen kesin hamilesinbende klomenden bi gün iki gün üç gün dedim 4. Gün test yaptım bebiştenmiş
Benim klomende ikinci ayım canım. İlk ay klomen ve çatlatma iğnesi vermişti doktor bu ay sadece klomen verdi yumurta çatlamış dedi. Sık ilişki dedi. O kadar . Benim de hep 28. Günde olur veya bir iki gün erken olurdu. İlk defa böyle oldu. Çok da ümitlenmek istemiyorum o yüzden sordum acaba gecikme olur mu diye.Canım ben tam gününde oldum . Yapmaz bence. İnş hamilesindir. İlk klomen miydi senin de Canım benim gibi unuttum kafam dağınıkta bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?