hamiş kalırsam aynen bende burnundan fitil fitil getiricem evde erkek ben oldum resmen kendini bi naza çekmeler hasbam bilmiyoki çocuk iöçin istedğimi kendini bi ........ saniyo bi hamile kalıyım 9 ay onu eritecem içinde keske ben hamile kalsydım bu kadar zor olmazdı dedirticem bana cok yaptı çok umursama z vurdum duymaz ben günleri saniyeleri sayıyorum yumurtladım yumurtlıycam die ona söylüyorum bugün yumurtlama günüm diyorum bişe olmaz biterse bakkaldan alırız dio dalga geçiyo bende yanımdaki herif bitmiş diorum bakkaldan almaya gitcem diyorum anca öle olyo canım ya tam bi entrika.
ilk ay hamile kaldımm bu gün öğrendimmm ikizmiiişşşş
ilk ay hamile kaldımm bu gün öğrendimmm ikizmiiişşşş
masallah canim tebriklern,allah güc kuvvet versin sana.sag salim kucaginada alirsin
canim tickerindan anlamadim kac haftaliksin su an nisan annesimi olcan sende, yoksa mayisin ilk haftalarmi
benim ikinci klomen ve iğnem ama bu ayda yok sanırım karnım hafiften ağrımaya başladı adet olcam sanırım..tedaviye ara vericem umudum kırıldı artık..rahim filmi isteyecek ondan da çok korkuyorum
tebrikler, güzel bir haber...:)
ikiz olmalarının sebebi klomen kullanman mı, klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldun mu
bu uygulama ile mi halime kaldın
merhaba arkadaslar allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. bende 8 aydır hamile kalamadım eşiminde benimde tüm tahlilleri normal dr.um bu ayda hamile kalamassam klomene başlıcak tavsiyeniz varmı bu konuda...
büyük ihtimalle klomen hoş benim babanemde ikiz doğurmuş ama bence klomen. çatlatma iğnesi olmadım sadece 1 ay klomen kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?