Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

vallahi canım seninkii fenaymış yaaa bende ki en azından okdar değil.Benimki çok sinirli dediğin gibi artislik hepsinde oluyor sanırım ama o şekil olmadı bizde hiç seninki dediğin gibi hakediyor :)

ilk ay hamile kaldımm bu gün öğrendimmm ikizmiiişşşş

masallah canim tebriklern,allah güc kuvvet versin sana.sag salim kucaginada alirsin

canim tickerindan anlamadim kac haftaliksin su an nisan annesimi olcan sende, yoksa mayisin ilk haftalarmi

ilk ay hamile kaldımm bu gün öğrendimmm ikizmiiişşşş

tebrikler, güzel bir haber...:)

ikiz olmalarının sebebi klomen kullanman mı, klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldun mu

bu uygulama ile mi halime kaldın

Son düzenleme:
benim ikinci klomen ve iğnem ama bu ayda yok sanırım karnım hafiften ağrımaya başladı adet olcam sanırım..tedaviye ara vericem umudum kırıldı artık..rahim filmi isteyecek ondan da çok korkuyorum

masallah canim tebriklern,allah güc kuvvet versin sana.sag salim kucaginada alirsin

canim tickerindan anlamadim kac haftaliksin su an nisan annesimi olcan sende, yoksa mayisin ilk haftalarmi

teşekkür ederim şimdi gördüm yazını amin inşallah hepimizie nasip etsin Allah'ım. 7+1 oldum bugün herhalde nisanda doğacak bebişlerim tek olsaydı 7 mayıs yazıyodu ama ikizler genelde 37. haftada doğuyorlarmış

benim ikinci klomen ve iğnem ama bu ayda yok sanırım karnım hafiften ağrımaya başladı adet olcam sanırım..tedaviye ara vericem umudum kırıldı artık..rahim filmi isteyecek ondan da çok korkuyorum

canım inşallah hamilesindir. umudunu yitirme hemilelik belirtileri birebir adet belirtileriyle aynı hemde birebir!! İnanamamıştım hamile olduğuma o belirtilerden sonra

tebrikler, güzel bir haber...:)

ikiz olmalarının sebebi klomen kullanman mı, klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldun mu

bu uygulama ile mi halime kaldın

büyük ihtimalle klomen hoş benim babanemde ikiz doğurmuş ama bence klomen. çatlatma iğnesi olmadım sadece 1 ay klomen kullandım

İkiz gebelikte 37. haftayı gören çok azdır ,siz daha erken haftalara hazırlıklı olun,doktorunuz bilgi verecektir zaten

babaannenizden dolayı değil klomenle ikiz gelmiştir,babaannenin ikiz doğurması sizi etkilemez,anneanne olsaydı olurdu.

Merhaba hanımlar,
Ben de bu ay ilk defa klomen kullandim, pre-seed ile birlikte. Daha once iki kez aşılama denedik, yaklaşık bir yıl once. Ben pcos'luyum, oyuzden aslında tup bebek dusunuyoruz ama bir kac ay islerden dolayi zaman ayiramiyacagim icin bu arada klomen deneyelim dedik. Bu cuma adet olmam gerekiyor, bakalim ne olacak. Goguslerimde hafif bir agrı ve uçlarında biraz şişme dışında hicbir belirti yok ben de malesef. O da klomenin etkisidir diye dusunuyorum. Bu surecte beklemek cok zormus gercekten, bebek isteyen herkese sabır diliyorum.

merhaba arkadaslar allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. bende 8 aydır hamile kalamadım eşiminde benimde tüm tahlilleri normal dr.um bu ayda hamile kalamassam klomene başlıcak tavsiyeniz varmı bu konuda...

kizlar merhaba bende yurt disinda yasiyorum clomid kullaniyorum yani klomenin burdaki ismi 2 dusuk yaptim VE 7 aydir korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum ve bu ay clomid yani kolmen kullandim ama catlatma ignesi falan vermediler ve bunun yaninda bir kac ilac daha vermisti kis yaptigini yazmislar acikcasi tedirginim ve hasta olmama 3gun var bekliyorum RABBIM hepimiizn yardimcisi olsun inss

ben klomene başladım tahliller temiz çıktı ama yumurtalarım tembelmiş 2 hafta var adetime bakalım ne olacak

Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Merhabalar, bugün Klomen kullanmaya başladım. Henüz ikinci günüm ama doktorum bugün başlamamı söyledi. Allah kimseyi umutsuz bırakmasın, umarım hepimizin yüzü güler bir gün...

Selam kizlar Allah insallah bebislerinize kavusturur hepinizi biz iyiyiz 32+2 olduk kizlarimla darisi hepinizin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…