Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
bu tür haplarla çoğul gebelik mümkün olabilyo arkadaşımda klomen kullanıp ikiz bebek sahibi oldu ama yinede doktora danışman daha iyi olur :)) darısı bizim başımıza bende istiyorum ikiz bebek Allah isteyen herkese nasip etsin
MERHABA BENDE YENİYİM BURDA BENDE 3 AYDIR UĞRAŞIYORUM AMA OLMADI SEREPHONE KULLANDIM OLMADI 1 AY ARA VERDİK BU AY DA DOKTOR KLOMEN VERDİ ONA BAŞLICAM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN aLLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ÇOK STRESLİ BİR İŞMİŞ BU ONU ANLADIM
bende klomen ilacıyla ikiz dogurdum ama 2 paket yedim 1 paket bitince eşimle küsdük mecbur 2. paketi yedim 2 kızım vardı sonra oglanlar oldu şimdi nisan 26 sında 13 yaşı doluyo ailede ilk benim ikizler var çapadaki doktor yüzde 80 ilaçtan olmuş dedi
Iyi de erkek olacagi ne malum ?
Ya ikiz kizlariniz olursa ?
Hayirlisini isteyin bence.. Keske benimde olsa cinsiyet farketmezdi ama olmuyor..
olmaz ayıp neden olsun ki?bebek sahıbı olamayanlar ayıp olmuş bıraz :)
selam arkadaslar... klomene baslıcam 2 gün sonra.. acaba bu sogan kürü ve incir kürüde yapsam daha faydalı olurmu :))
hamile arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım..
Ben 2ay sogan kürü denedim hiç bi işe yaramıyor dotorada sorsum oda aynen ölededi bizde ki yumurtalar tembell en guclu ilaçlar bile zor buyutup catlatıyorken sogan suyu fasa fisoo bende bu ay 3.kez klomene başlıyorum hakkımızda hayrlısı inşllhh bu ayda olmazsa tüplere bakacaz dedi doktr allahım ne zarmuş anne olabilmekkkk
slmm kızlarrrr yeni üyenizim lüffen bana yardımcı olunnn
bende 1 ay önce klomen kullanmaya başladım adetimin 5. günü sabah akşam olmak üzere 50mglık klomen kullanmaya başladım
fakat doktorum bana su gün gel bakalım bugün gel takip edelim şeklinde hiç birşey söylemedi sadece ilaç bittiğinde 10.gün gittim
sağ tarafında 2 yumurtalık olmuş şu günler ilişkiye gir ve adet olursanda olmazsan da gel dedi sadece bukadar ne bir takip
ne çatlatma iğnesi hiç birşey vermedi neyse aradan 10 gün geçti geçmediki bende bir kasık ağrısı gögüs ağrısı sıcakması başladıki
sancıdan kıvrandım dktora gittim hemen ultrasyonla baktı kii birsürü kistt ilaç tamamen yan etki yapmışş
gebelikten olabilir bu kistler dedi hemen kan tahliline yolladı sonuca bakarak şüpheli durum adetini bekleyelim gebelik olabilir dedi
aradan 2 gün geçti geçmedikii tekrar ağrılar ben tekrar gittim gene kan istedi bu kez değerlerim düşmüşşş
gebelik kesinlikle yok dedi.doktora çok kızdım başka doktora gittim kesinlikle yanlış tedavi uygulamış dedi
ve bugün adetimin üzerinden 5 gün geçti hala adet olamadım ve benim adetim hiç bir şekilde gecikmezdii mahvetti doktor beni çok kötü durumdayım
diğer doktr bekleyelim deyip duruyor anlam veremiyorum neyi bekliyoruz acabaaa neyin nesi bu olanlar baya uzun yazdım şimdiden affola kusura bakmayın ama
içim acıyooo çok beter durumdayımmmmmm
canım bende klomenle hamile kaldım ilk ayımda hemde üçüz şuanda 6 aylık üç oğlum var ama benim doktorum klomenle imkansız dedi ailemde çoğul gebelik olduğu için üçüz olduğunu söyledi yinede bilemiyorum
bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim :) ilk denememizde işe yaradı inşallah seninde olumlu sonuçlanır cnm dua et. bnm bebişlerim ilk kontrolümde ikizdi ikincide üçüz olduğunu söyledi ikisi tek yumurta biri ayrı. pazartesi tekrar gidicem bakalım :)
cnm bence stres yapma bende aynısını yaşadım ilk hap tedavimde iki kistim oluştu ve aynı şekilde bende doktoruma kızdım bana bile bile verdi die ama kistler kendiliğinde geçebilio ve gebeliğe çok bir etkisi olmuyo. ben kistlerim varken tekrar yumurta ilacı kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ikinci ay ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim. sen canını sıkma streste yumurta kalitesini düşürüo bunu untma. seni anlıorum zor dönemler ama düzelir inşallah sadece DUA ET ok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?