yaaa bende 2 ay önce klomen kullanmıştım, 7 aylık evliydik çocuk olmayınca kontrole gideym dedm ,dr yumurtlama kapasitene bakalım dedi ve klomeni verdi o ay bşi olmadı ve 2 ay geçti 2 aydırda adetim 10 gün gecikio ve her ay acaba mı demek yoruo insanı sonuç negatif olunca eşim çok üzülüo çünkü o benden çok istio bir haftadır suratı asık gezdiği için de tartışıyoruz sürekli neyse dün dr bütün tahlillere baktı hatta gelişmiş yumurtada varmış ultrasonda gördü ve bidaha bakalım dedi ama çatlama iğnesi falan kullanmadım hiç ben pazar tekrar klomene başlicam yani adetimin5. gününde cuma da kontrole gel dedi kan tahlili yapcak hayırlısı diyorum artık çünkü stres yaramıo,stres yüzünden herşey normal adetim gecikio boşvermeye çalışcam artık allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)) bide incir kürü yapılır mı acaba klomen kulanırken bilen varsa cevap yazarsa sevinirim....
selam arkadaslar... klomene baslıcam 2 gün sonra.. acaba bu sogan kürü ve incir kürüde yapsam daha faydalı olurmu :))
hamile arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım..
Selam kizlar Allah insallah bebislerinize kavusturur hepinizi biz iyiyiz 32+2 olduk kizlarimla darisi hepinizin basina insallah
kızlar bu ay bende klomene başladım dr 2. gün günde 2 taneyle başlattı kullandığı ilk ay bebişine kavuşan varmı aramızda
Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?