Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktı doktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah tez vakitte hayırlısı ile bebeğinize kavuşursunuz. Ben klomen tedavisi gördüm iki ay. Normalde üç ay görülüyor. Klomenle hamile kalan çok kişi var bebek sahibi olan. Fakat ben herşey yolunda gitmesine rağmen niye olmuyor diye düşünüyordum yani klomenle . Üçüncü ay akışına bırakmıştım doktora da gitmedim . Evde kendimce bitkisel kürler denedim ve olabildiğince kafamı rahatlatmaya çalıştım . Stresin beni etkilediğine inanmıştım çünkğ . Çok şükür doktora gitmediğim ve kafamı rahatlattığım o aydan sonra hamile kaldım şimdi bebeğim 5 aylık. İncir kürü yapmıştım bir de hayıt tohumu demleyip çay olarak içiyordum. Aç karnına tabii. Allah şifasını nasip etti bana. Dilerim sen de gerek klomenden gerekse başvurduğun diğer yollardan şifa bulursun. Dediğim gibi klomenle ikiz üçüz doğuran o kadsr çok kadın var ki. Şnşallah tedavin sonuç verir. Sevgiler .

Evet bi ara hayıt çayı içmeye başladım ama bıraktım devam edeyim ozaman belki yararlı olur.

Kızlar herkese merhaba;
Aranıza yeni katıldım, hamile kalmaya çalıştığım 6-7 ay boyunca bu siteyi hep takip ettim, yazılanları okudum ama hiç üye olup yazmayı düşünmemiştim ama şimdi sizlere umut olmak için yazmak paylaşmak istedim. Eşimle bebek sahibi olmaya karar verdiğimizden sonra 3 ay boyunca denedik fakat olmayınca doktor kontrolüne gitmeye başladım ve yumurta takibine başladık doktorumla ve bu şekilde 4 ay daha sürdü, bazı aylarda yumurta gelişti bazı aylarda olgunlaşmadı vs derken yumurtalık tembelliği teşhisi konuldu. (bu arada hormon testlerim de yapıldı ve prolaktin (süt hormonu) yüksek çıktı, onun için ilaç kullandım, normal seviyeye düşürüldü vs. ) Günde 1 adet 5 gün boyunca klomen kullandım, ilk ay 1 adet olgunlaşmış yumurtam oldu ve çatladı da ama maalesef tutmadı, tüm bunların üstüne ben bütün umudumu yitirmiştim, normal yolla olmayacağına nerdeyse emin gibiydim, çünkü olsaydı şimdiye kadar olması gerekiyordu diye geçiyordu içimden, doktoruma da söyledim ve o bana biraz daha zaman ver kendine ve bana güven dedi ve 2. ay da devam ettik klomene, yine 5 gün günde 1 defa(bu arada acaba günde 2 taneye mi çıkarsak daha mı iyi olurdu diye sordum doktoruma ama olmaz kiste gider o iş, bu şekilde sana yeterli dedi.) 2. ayım da biri 16 mm, biri 19 mm 2 adet yumurtam oluştu ve ertesi gün çatlatma iğnesi oldum, iğnenin olduğu günden başlamak üzere 3 gün üst üste birlikte olduk eşimle,hiç umudum yoktu aslında ama yine de günü geldiğinde formaliteden kan testi verdim ve mutlu sonnn, hamileyim :) hem de 1 tane değil 2 yumurtam da döllenmiş ve ikiz gebeliğim var, şu an 10. haftamdayım, Yani kızlar hemen umutsuzluğa düşmemek gerekiyor, ben çok inanıyorum, Allah birşeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Sizlere de en kısa sürede bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah.

Aynı benim gibi olmuşun canım bende ilk bu ay kullandım ve adet olmama 9 gün var adet olursam 2. kez klomen kullancam bakalım bende senin gibi inşallah bu şekilde olurum :)

Aynı benim gibi olmuşun canım bende ilk bu ay kullandım ve adet olmama 9 gün var adet olursam 2. kez klomen kullancam bakalım bende senin gibi inşallah bu şekilde olurum :)
inşallah canım, sanırım 2. ay etkisini daha iyi gösteriyor ilaç, bu ay olmazsa da sakın hayal kırıklığı yaşayıp umutsuzluğa kapılma benim gibi, en kısa sürede güzel haberi alırsın umarım .

İnşallah içim biraz da olsa rahatladı. :) Nereye gidiyordunuz hastaneye

Kızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.

:Saruboceq:

Rabbim saglıkla mutlulukla cocuklarınızı kucagınıza almanızı nasıp etsın darısı basımaaa
canım genellikle sorun kadındaysa kolay oluyor ama erketeyse biraz daha uğraştırıyor benim gördüğüm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin rabbim :)

Kızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.
inşallah hamişsindir canım :)

Kızlar her zaman ilk önce erkeği baktirin 8 seneden beri kendimle uğraştım. 3 ay önce eşimi gördü üroloji doktoru bir ilaç verdi ayriyetten ve keçiboynuzu pekmezi yedi. Şimdi 7 hafta 4 günlük hamileyim allahım hepinize de bu tadı yaşatsın. Inşallah elimize sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin

Valla biz dede eşimde değerler inik biraz bende aşılama olcam insallah 10 gün sonra

5haftalık hamileyim ultrasonda doktor kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için bi haber versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…