Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Benim de esim arkamda destekti ama ondan baska kimse istemedi herseyi kendim yaptim ve ameliyata bile tek başıma girdim. Hiçte pişman degilim

Muğla da oturuyorum siz
Risk var diyor bende riskli olmayan bir şey yok ki diyorum ama anlamıyor
Aslında haklı da insan korkuyor iste ben İstanbul da oturuyorum insallah hayırlısı olr ama netten araştır artık herşeyin çözümü var insallah iyi seyler olur senin içinde

Aslında haklı da insan korkuyor iste ben İstanbul da oturuyorum insallah hayırlısı olr ama netten araştır artık herşeyin çözümü var insallah iyi seyler olur senin içinde
Çok araştırdım cooook olmuyor ne yapsam yemek yiyemiyorum midem bulanıyor hemen ama kilo veremiyorum

Benim kilodan başka sorunum yoktu oda gitti ama sorunlu arkadalar tanıyorum mesele diyabet tansiyon hastaları. Numune araştırma hastanesinde Barış DOĞU YILDIZ A oldum​

Benim kilodan başka sorunum yoktu oda gitti ama sorunlu arkadalar tanıyorum mesele diyabet tansiyon hastaları. Numune araştırma hastanesinde Barış DOĞU YILDIZ A oldum​
Him kaçtan kaça indiniz acaba biliyorum çok sordum ama belki eşimi ikna ederim

Evet olabilir böyle çok kişi ameliyat oldu face den çok görüştüğüm var her şehirden

Bugün gittim doktor a klomen i günde dört tane almama rağmen yumurta gelişmemiş hiç Ekim ayında adet olunca gideceğim aşılama için bir ay daha boşa gitti

Kardem_Yeliz tebrik ederim ben de hala tık yok ilaç bana yaramadı hayıt tohumu içtim adet düzene girdi .. C Cevizreceli3313 nasıl gidiyor nasılsın
Canım merhaba, çok şükür iyiyim. Yolunda gidiyor her şey şimdilik. Niçin olmuyor doktorun bişey demedi mi bu konuda ? Bu arada incir kürü yaptın mı canım ? Onu dA yap. Biliyorsun ben şifasını görmüştüm . İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…