- 17 Nisan 2017
- 139
- 33
- 13
- 37
Bu ameliyati olanlar butun rahatsizliklardan kurtuldu20 yaşındayım 15 yasimdan beri diyet yapıyorum etki etmiyor dediğiniz gibi pko izin vermiyor kilo vermeme eşimde ameliyata izin vermiyorkiloluyum diye hamile kalamiyorum
Muğla da oturuyorum sizBenden de küçüksün daha ben 25 yaşındayım nerde oturuyorsun canim esin izin vermiyor neden riski var diye mi
Çok araştırdım biliyorum siz nasılsınız şimdi herhangi bir sorun var mıBu ameliyati olanlar butun rahatsizliklardan kurtuldu
Aslında haklı da insan korkuyor iste ben İstanbul da oturuyorum insallah hayırlısı olr ama netten araştır artık herşeyin çözümü var insallah iyi seyler olur senin içindeMuğla da oturuyorum siz
Risk var diyor bende riskli olmayan bir şey yok ki diyorum ama anlamıyor
Çok araştırdım cooookAslında haklı da insan korkuyor iste ben İstanbul da oturuyorum insallah hayırlısı olr ama netten araştır artık herşeyin çözümü var insallah iyi seyler olur senin içinde
Nasıl ücretsiz oldunuz hangi hastane doktorunuz kimdiBen ankarada oldum ücretsiz hemde çokta muhteşem yapti
Ameliyattan önce ki sorunlarıniz devam ediyor mu anlamında sordumAmeliyat dan dolayı hiç bir problemim olmadı kilo vermekten başka
Him kaçtan kaça indiniz acaba biliyorum çok sordum ama belki eşimi ikna ederimBenim kilodan başka sorunum yoktu oda gitti ama sorunlu arkadalar tanıyorum mesele diyabet tansiyon hastaları. Numune araştırma hastanesinde Barış DOĞU YILDIZ A oldum
Allah im inşaallah bu sefer izin alacam bu sayfayı gördüm açıp bakayım dedim sonra sizi gördüm :) bu bir işaret olabilir :)116 dan 60 indim ücretsiz malzeme parası bile yok sadece sıra var
Canım merhaba, çok şükür iyiyim. Yolunda gidiyor her şey şimdilik. Niçin olmuyor doktorun bişey demedi mi bu konuda ? Bu arada incir kürü yaptın mı canım ? Onu dA yap. Biliyorsun ben şifasını görmüştüm . İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin.Kardem_Yeliz tebrik ederim ben de hala tık yok ilaç bana yaramadı hayıt tohumu içtim adet düzene girdi .. C Cevizreceli3313 nasıl gidiyor nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?