- 17 Nisan 2017
- 139
- 33
- 13
- 37
Gene bir doktora git sen ilk aşamalar da boş bırakma canim her gün bi sure test yap hayırlısıyla iyi olr her şeyAmin insallah allahım isteyen herkese versin ve kucağını almayı nasip etsin
Yanlış anlamazsaniz bir şey sorabilir miyimAmin insallah allahım isteyen herkese versin ve kucağını almayı nasip etsin
BuyrunYanlış anlamazsaniz bir şey sorabilir miyim
Sor canım neden yanlış anlayayimYanlış anlamazsaniz bir şey sorabilir miyim
Bence artışlar güzel canim sorun yok gibi
Sana mi yazmış bende bana yazdı sandım :)Sor canım neden yanlış anlayayim
Siz nasıl öyle zayifladiniz benim de kilo problemim vardaSor canım neden yanlış anlayayim
Valla benim sana tek tavsiyem insan istesin yeterki zayıflıyor eger bir hastalığın Yok sa hemen bi spor salonu bir de diyet oh mis valla çok mu kilonuz var kac ayıp olmazsaSiz nasıl öyle zayifladiniz benim de kilo problemim varda
Kız niye öyle bisey oldun zararlı degil mi bebeğim o dikkat et ama sen gene de kari bisey yiyemiyorsjn dimi o ameliyattan sonra bizim akraba da oldu hep sıvı tüketiyor dal gibi kaldı yeminleTüp mide ameliyatı oldum
İnsülin direncim var pkoluyumTüp mide ameliyatı oldum
Ne kadar zaman olduTüp mide ameliyatı oldum
Geçmiş olsun canim benim evet rahatsızlığından dolayı yemek yemesen bile içtiğin su bile kilo yapar doktor kontrolü altında diyet le verebilirsin kendini zorlamadanİnsülin direncim var pkoluyumdiyet yapıyorum spor salonuna yazilamiyorum durumlar o kadar elverişli değil...114
Üç yıldır glifor kullanıyorum artık midemi bulandırıyor tiksiniyorumGeçmiş olsun canim benim evet rahatsızlığından dolayı yemek yemesen bile içtiğin su bile kilo yapar doktor kontrolü altında diyet le verebilirsin kendini zorlamadan
Benden de küçüksün daha ben 25 yaşındayım nerde oturuyorsun canim esin izin vermiyor neden riski var diye miÜç yıldır glifor kullanıyorum artık midemi bulandırıyor tiksiniyorum
2 sene olacakNe kadar zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?