- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
İnşallah,Daha neler duyucaz insallah doktor yanlış görmüştür
inşallah tutar canım nerde olacaksınValla biz dede eşimde değerler inik biraz bende aşılama olcam insallah 10 gün sonra
hayırlısı olsun canım inşallahBakalım adetime son 3 gün bel ağrılarım falan geçti yine hüsran sanırım sonu
malesef hastalandım bugun adetimin 2. günü ve tekrar klomene bu akşam devam içeçegim ilaç bittikten 3 gün sonra kontrolüm var bakalım neler beklıcek benihayırlısı olsun canım inşallah
üzülme kuzu rabbim en kısa zamanda verir inşallahmalesef hastalandım bugun adetimin 2. günü ve tekrar klomene bu akşam devam içeçegim ilaç bittikten 3 gün sonra kontrolüm var bakalım neler beklıcek beni
Avrasya hastanesi caniminşallah tutar canım nerde olacaksın
İnşalllah umarım. rahim filmi hiç çekelim demedi doktor.üzülme kuzu rabbim en kısa zamanda verir inşallah
Tatlım sen aşılama mi bende klomen içiyorum bu gün 4. Günüm 18 inde kontrolüm var bakalımİnşalllah umarım. rahim filmi hiç çekelim demedi doktor.
AYY HEYECANLANDIM BİZİMLE PAYLAŞIRSAN ÇOK SEVİNİRM YAŞADIKLARINI :)Avrasya hastanesi canim
Bİ SORUN GÖRMEMİŞTİR KUZU BELKİ ONDANDIRİnşalllah umarım. rahim filmi hiç çekelim demedi doktor.
yok canım ben geçen ay klomen kullandım 5 gün boyunca ama yumurtlamam 1 gün önce olunca malesf kaçırdım bu ay regl oldum. 2 kez kullanmaya başladım inşallah bu ay tutarsa tutar :)Tatlım sen aşılama mi bende klomen içiyorum bu gün 4. Günüm 18 inde kontrolüm var bakalım
ama bunu nasıl anlayabilir kiBİ SORUN GÖRMEMİŞTİR KUZU BELKİ ONDANDIR
ULTRASONLA BAKMADI MI KARNINA?ama bunu nasıl anlayabilir ki
İNŞALLAH CANIM BENİM :)Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar
evet baktı 2 litre su iç gel demişti ve yumurtalıklarımın az calıstıgını soledi peki rahimde sıkıntı olup olmadığını görebilirmi ultrosundaULTRASONLA BAKMADI MI KARNINA?
İNŞALLAH CANIM BENİM :)Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar
bilmiyorum ki canım kuru incir ve hurma ye çok işe yarıyor bak :) rahim için film çektirmek gerekiyor sanırım.evet baktı 2 litre su iç gel demişti ve yumurtalıklarımın az calıstıgını soledi peki rahimde sıkıntı olup olmadığını görebilirmi ultrosunda
Biraz ağrılı olduğunu okudum biraz korku var içimde bunu devlette cektirebiliyormuyuzİNŞALLAH CANIM BENİM :)
bilmiyorum ki canım kuru incir ve hurma ye çok işe yarıyor bak :) rahim için film çektirmek gerekiyor sanırım.
İnşallah güzel haberlerin olur doktorunuz ne günler ilişki önerdiBiraz ağrılı olduğunu okudum biraz korku var içimde bunu devlette cektirebiliyormuyuz
Regl 2. günü içmeye başladım günde 1 tane haftaya çarşamba kontrole gidicem yani yumurtlama günümün 10.günü bakalm ne diyecel.İnşallah güzel haberlerin olur doktorunuz ne günler ilişki önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?