Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

malesef hastalandım bugun adetimin 2. günü ve tekrar klomene bu akşam devam içeçegim ilaç bittikten 3 gün sonra kontrolüm var bakalım neler beklıcek beni
üzülme kuzu rabbim en kısa zamanda verir inşallah

Tatlım sen aşılama mi bende klomen içiyorum bu gün 4. Günüm 18 inde kontrolüm var bakalım
yok canım ben geçen ay klomen kullandım 5 gün boyunca ama yumurtlamam 1 gün önce olunca malesf kaçırdım bu ay regl oldum. 2 kez kullanmaya başladım inşallah bu ay tutarsa tutar :)

Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar

İNŞALLAH CANIM BENİM :)

İNŞALLAH CANIM BENİM :)
evet baktı 2 litre su iç gel demişti ve yumurtalıklarımın az calıstıgını soledi peki rahimde sıkıntı olup olmadığını görebilirmi ultrosunda
bilmiyorum ki canım kuru incir ve hurma ye çok işe yarıyor bak :) rahim için film çektirmek gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…