Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

tabi ama rahimde sıkıntı varsa boşuna hormonlarımın dengesiyle oynamıs oluo echomarda rahim filmi çekincem bakalım önümüzdeki ay bu ay geçti çünkü
inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsa doktor neden daha önce talep etmedi acaba ? sen ne olur ne olmaz çekil inşallah. ama bu süreçte çok yıpratmamaya çalış kendini psikoloji de önemli

Sordum doktora bu ilaçı ne zamna kadar kullancam bana diyoki dozunu artararak kullandrcam gebe kalana kadar diyo neden rahim filmi çektirmemekte direniyor anlamıyorum

Merhaba... bende klomenle 2. ayımda hamile kaldım ikizlerdi ama 22. haftada enfeksiyon sebebiyle kızımı ve oğlumu kaybetim. 6 aylık dinlenme sürecindeyiz 5 ayımız kaldı pco oldugu için şubat mart gibi yeniden klomen tedavisine başlayacağız.

Klomen ilacını doktor neye göre verdi peki rahim filmi istemeden mi direk ilaca başşladınız

Klomen ilacını doktor neye göre verdi peki rahim filmi istemeden mi direk ilaca başşladınız
benim bir düşüğüm vardı doktor düşükten sonra 6 ay ilaç kullanma tekrar olur dedi o süreçte bekledik kendiliğimden hamile kalamadım klomene başladık. tüplerinde sorun olsaydı hamile kalamazdın dedi bakmadı. ama ben o dönem çok stresliydim eger o ayda hamile kalamsaydım film aşılama tüp bebek her şeyi göze almıştım.

anladım bende 4 yıllık evliyim 2 seneyi şkındır korunmuyorduk ve mayıs ayında doktora gittim hormon testimde LH 16 cıktı ve yumurta tembelliği var dedi. ve klomen verdi. ilk ayda 2 yumurtam olustu ve çatladı ama hamile kalamadım.2. ayımda tekrar kullandım ve 1 tane yumurtam olustu simdi yumurtlama dönemini beklıorm cok stresliyim

benimde ilk kullanımda iki cok güzel yumurtam vardı hatta ikiz bekliordum o ay hamileyim diye gezdim psikolojik olarak belirtilerini bile hissettim ama hamile değilmişim çok üzülmüştüm oturdum ağladım. ikinci ay bir yumurtam vardı ama o küçüktü doktor bile heveslendirmemek için konuşma yaptı o ay hiç düşünmedim hiç test yapmadım kendimi meşgul ettim. nasılsa hamile değilim diyerek öylesine test yaptım adetime 4 gün kala kopkoyu cizgi cıktı. ben hiç olmaz derken ikiz tutmuş. her şey beyinde bitiyor sanırım ne kadar rahat olursan işin o kadar kolaylaşıuyor

1 yumurta ile hamile kaldın ve ikizlerine hamile kaldn gerçekten mucize gibi bişey

1 yumurta ile hamile kaldın ve ikizlerine hamile kaldn gerçekten mucize gibi bişey
aynen ve çift yumurta ikizleriydi nasıl oldu bilmiyorum. gerizekalı başka bir doktor yüzünden mucizelerimi kaybettim. anneleri gitmesin diye kendilerini feda ettiler. beklediler biz onlardan vazgececekmiyiz diye ama biz vazgecmedik sonra onlar gitti.

doktor çok önemli cinsiyetleri bellimiydi peki

çocuğunun olmamasından daha büyük dertlerde var emin ol kaybetmek daha acı Allah hayırlısını versin sonu böyle olmasın
bugun doktor kontrolüm vardı yumurtalığıma bakacaktı çatlama gününü soleyecekti ama ben gitmedim malesef doktordan sogudum resmen.

Sordum doktora bu ilaçı ne zamna kadar kullancam bana diyoki dozunu artararak kullandrcam gebe kalana kadar diyo neden rahim filmi çektirmemekte direniyor anlamıyorum
sen böyle bir sorun olduğunu düşünüyorsan başka bir doktora git rahim filmini çekil canım bence

sen böyle bir sorun olduğunu düşünüyorsan başka bir doktora git rahim filmini çekil canım bence
zaten bıraktım doktoru gitmicem benden rahim filmi isteyen doktorum var onunm dediği uygulamayı yapacagım. önümüzdeki aya kaldı mecbren adet başlangıcından 10.güne kadar gecen zamnda olması gerekiyormus.

bugun doktor kontrolüm vardı yumurtalığıma bakacaktı çatlama gününü soleyecekti ama ben gitmedim malesef doktordan sogudum resmen.
nasıl çatlatma gunu anlamadım. sen yinede tedavini aksatma. ben merkeze 1.5 saat uzaktayım inan hiç ihmal etmedim soguk sıcak kar yağmur ne zaman cagırırsa gittim. klomeni kullanmışsın bu ayı da bitirip oyle başka doktora geçseydin daha iyi olurdu. benimde 1 yumurtam vardı ve boyu 17 mm bile değildi igneyi bir gün sonra vuruldum ve ikiz tuttu hiç belli olmuyor umutsuz olma sen kararlı bir şekilde yoluna devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…