- 13 Ekim 2016
- 159
- 212
- 53
canım benim rabbim şifa versin hepimize bi zamanı vakti var elbet bu süreçte rahatlamak çok zor biliyorum yine de kendine oyalanacak başka şeyler bulmaya çalış derim ben öyle yapıyorum :) olacak inşallah buna inan 41 meryem oku ya da buradaki gruplara katıl umut hiç bitmez Allah büyükKızlar bende aralıkta başladım klomene kullandım polikistik ve şeker var bende de o ay kullandığımda yumurta takibine gittiğimde 14 mm 2 tane yumurtam vardı ve 6-7 tane de 8-9 mm yumurtam vardı o ama doktorum sık ilişki önerdi yaptık ettik o ay olmadı ocakta adet oldum o ayda ilişki denedik ve bu arada adetlerimde düzenli gidiyor 5 aydır o ayımız da boşa geçti şubatın 2si adet oldum bu ay tekrar çağırdı haftasonuna denk geldiği için adetimin 3ncü günü dün gittim 4.cü günümdü ve tekrar klomene başlattılar bugün içmeye başlicam günde 1 tane 5 gün ayın 14nde ultrasona çağırdılar .. Gerçekten stres yapmamaya dikkat ediyorum macun yaptım çörekotu bal tarçın onuda kullanıyorum adetimin 2.ci gününden beri bu ay baska ne yapabilirim bilmiyorum yumurtalarım 20mm nasıl olacak onuda bilmiyorum 2 bucuk yıllık evliyiz eşimde de hiç bi sıkıntı çıkmadı rahim filmide çektiler tüplerim açık ama insan bu süreçlerden geçerken bir yandan da beterin beteri var diyor fakat bu süreçte nasıl sakin kalınır gerçekten bilmiyorum artık hem endokrin hem üreme sağlığı git gel yapıyorum ..Bunaldım iyice sizinle paylaşmak istedim bende.
Sağol canım benim haklısın oyalanacak bişeyler bulmayı deniyorum bende işte Allah hepimize sağıklı güzel yavrular nasip etsin.. Amin.canım benim rabbim şifa versin hepimize bi zamanı vakti var elbet bu süreçte rahatlamak çok zor biliyorum yine de kendine oyalanacak başka şeyler bulmaya çalış derim ben öyle yapıyorum :) olacak inşallah buna inan 41 meryem oku ya da buradaki gruplara katıl umut hiç bitmez Allah büyük
Canım bende bugun aşılama oldum agrim cok yatiyorum Rabbim aratmasin caresiz dert vermesin uzulme Allahin izniyle ins bigun hamile kalirsin klomenle ugrasma imkanin varsa igneli asilama yaptirKızlar bende aralıkta başladım klomene kullandım polikistik ve şeker var bende de o ay kullandığımda yumurta takibine gittiğimde 14 mm 2 tane yumurtam vardı ve 6-7 tane de 8-9 mm yumurtam vardı o ama doktorum sık ilişki önerdi yaptık ettik o ay olmadı ocakta adet oldum o ayda ilişki denedik ve bu arada adetlerimde düzenli gidiyor 5 aydır o ayımız da boşa geçti şubatın 2si adet oldum bu ay tekrar çağırdı haftasonuna denk geldiği için adetimin 3ncü günü dün gittim 4.cü günümdü ve tekrar klomene başlattılar bugün içmeye başlicam günde 1 tane 5 gün ayın 14nde ultrasona çağırdılar .. Gerçekten stres yapmamaya dikkat ediyorum macun yaptım çörekotu bal tarçın onuda kullanıyorum adetimin 2.ci gününden beri bu ay baska ne yapabilirim bilmiyorum yumurtalarım 20mm nasıl olacak onuda bilmiyorum 2 bucuk yıllık evliyiz eşimde de hiç bi sıkıntı çıkmadı rahim filmide çektiler tüplerim açık ama insan bu süreçlerden geçerken bir yandan da beterin beteri var diyor fakat bu süreçte nasıl sakin kalınır gerçekten bilmiyorum artık hem endokrin hem üreme sağlığı git gel yapıyorum ..Bunaldım iyice sizinle paylaşmak istedim bende.
Allah şifa versin bitanem, Rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli evlatlarla.. Bana şuanda klomen veriyolar iğneye geçirmediler daha kuzum o yüzden bekliyorum işte yumurtalar büyüse geçirecekler belki de daha o aşamaya gelemedim bu ayın 14nde ultrasona çağırdılar işte bakalım klomen bitti şimdi ultrasona gidicem çarşamba günü..Canım bende bugun aşılama oldum agrim cok yatiyorum Rabbim aratmasin caresiz dert vermesin uzulme Allahin izniyle ins bigun hamile kalirsin klomenle ugrasma imkanin varsa igneli asilama yaptir
geçmiş olsun canım inşallah tutar bebişin :) neden ağrın oldu kiCanım bende bugun aşılama oldum agrim cok yatiyorum Rabbim aratmasin caresiz dert vermesin uzulme Allahin izniyle ins bigun hamile kalirsin klomenle ugrasma imkanin varsa igneli asilama yaptir
Adetinin 3günü ilaç tedavisi veriyor beş gün kullanıyorsun ilaç bittikten iki gün sonra çağırıyor doktorun yumurtaların büyüdüyse ya kendiliğinden çatlamasını bekliyor yada çatlatma iğnesi veriyor sonra ilişki günleri söylüyor. Genelde böyle ama bu günler kişiden kişiye değişiyor yumurta geç büyüyor erken büyüyor erken çatlıyor falanmerhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum sizlere ben pco hastasiyim yumurtlamam cok oluyo ama gelismiyor dr gittim yumurtlama takibindeyim bu ay adet olmayi bekliyorum ilac kullandim bugun yarin gelir agrim cok sorum su olucak ilacla kac gunde buyuyor yumurta kacinci gunde catlama ignesi yaptiriliyor benim esim yurt disinda martin 3de gelicek bu ilacla tedavi kac gun surup yumurtlama olusuyor
cok tesekkur ederimAdetinin 3günü ilaç tedavisi veriyor beş gün kullanıyorsun ilaç bittikten iki gün sonra çağırıyor doktorun yumurtaların büyüdüyse ya kendiliğinden çatlamasını bekliyor yada çatlatma iğnesi veriyor sonra ilişki günleri söylüyor. Genelde böyle ama bu günler kişiden kişiye değişiyor yumurta geç büyüyor erken büyüyor erken çatlıyor falan
canım ben 50 mglık kullandım 2 keredir aynı hapı kullanıyorum yükseltmediler de..kızlar klomeni kac mg kullanıyorsunuz doktorlarınız artırdımı hic mgları
devletemi gidion özelemiBugün ultrasonum vardı klomen kullandıktan sonra çağırmışlardı gittim erken çağırmışlar seni dediler baktılar yumurtalara 3tane 11 mm 2 tanede 14 mm var cuma tekrar çağırdılar ultrasona o zamana kadar büyür mü arkadaşlar doktor biraz umutlu görünüyor bitanesi büyür gibi dedi ama bilemedim bende:/
Tıp fakültesine gidiyorum üreme sağlığı merkezine.devletemi gidion özelemi
Bence de büyür Cuma’ya kadar canım inşallah büyürBugün ultrasonum vardı klomen kullandıktan sonra çağırmışlardı gittim erken çağırmışlar seni dediler baktılar yumurtalara 3tane 11 mm 2 tanede 14 mm var cuma tekrar çağırdılar ultrasona o zamana kadar büyür mü arkadaşlar doktor biraz umutlu görünüyor bitanesi büyür gibi dedi ama bilemedim bende:/
İnşallah hamilesindir canım benim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı evlatlar.. İnşallah benim yumurtalarım da büyür de bende iğneye geçerim.Benimde bugün çatlatma iğnesinin 9.günü oldu sabırsızlanıyorum iğnenin ertesi gün ve 4.günden düne kadar sağ kasığımda ağrı oldu bugün hiç birşey yok
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin bununla sınamasın kimseyiİnşallah hamilesindir canım benim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı evlatlar.. İnşallah benim yumurtalarım da büyür de bende iğneye geçerim.
Canım ne yaptın gittin mi kontroleİnşallah hamilesindir canım benim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı evlatlar.. İnşallah benim yumurtalarım da büyür de bende iğneye geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?