- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
gitmedim gitmek istemedm okadar canım sıkıldı ki anlatamam akışına bırakmak istyrmnasıl çatlatma gunu anlamadım. sen yinede tedavini aksatma. ben merkeze 1.5 saat uzaktayım inan hiç ihmal etmedim soguk sıcak kar yağmur ne zaman cagırırsa gittim. klomeni kullanmışsın bu ayı da bitirip oyle başka doktora geçseydin daha iyi olurdu. benimde 1 yumurtam vardı ve boyu 17 mm bile değildi igneyi bir gün sonra vuruldum ve ikiz tuttu hiç belli olmuyor umutsuz olma sen kararlı bir şekilde yoluna devam et
canım bende 2 ay kullandım ilk ay 2 tane oluşmuştu ve çatlamıştı kendiliğinden. ama tutmadı. Bu ay tekrar kullandım 1 tane yumurtam oluşmuş benimde moralim baya bozuldu. Ve doktora gitmeyi suan bıraktım akışına bıraktım herşeyyikızlar merhaba. ben de iki ay önce klomen tedavisine başladm günde 1 tane ile 2 yumurtam vardı ama tutmadı. iki ay ara verdim bu ay günde 2 tane içtim. 3 tane yumurta oluşmuş. 24 ü salı günü öğlen çatlatma iğnemi vurundum o gün de dahil hergün ilişki oldu bikaç saat sonra kontrol gidicem çatlamış mı diye. benimle birlikte başka bekleyen var mı?
Canım ilaca karsi vucudumuz belli kullanımdan sonra bağışıklık kazaniyomus ve yumurtalara etki etmiyomus belki o yüzdendir. Hem tek yumurtayla ikizlere hamile kalan okudum burda bence hiç moralini bozma. Benim uç yumurtanın bi tanesi catlamamis onun için ilişkiye uç daha devam edin dedi bakalım nolacak merak icindeymcanım bende 2 ay kullandım ilk ay 2 tane oluşmuştu ve çatlamıştı kendiliğinden. ama tutmadı. Bu ay tekrar kullandım 1 tane yumurtam oluşmuş benimde moralim baya bozuldu. Ve doktora gitmeyi suan bıraktım akışına bıraktım herşeyyi
biraz akışına bırakmaya karar verdim. Bu ay biraz daha rahatım sanki. Rahim filmi çektirmem lazm ondan sonra hersey ortaya daha iyi cıkacak.Canım ilaca karsi vucudumuz belli kullanımdan sonra bağışıklık kazaniyomus ve yumurtalara etki etmiyomus belki o yüzdendir. Hem tek yumurtayla ikizlere hamile kalan okudum burda bence hiç moralini bozma. Benim uç yumurtanın bi tanesi catlamamis onun için ilişkiye uç daha devam edin dedi bakalım nolacak merak icindeym
Benim de bu ay olmazsa rahim filmi dedi doktor cok korkuyorum ondan yabiraz akışına bırakmaya karar verdim. Bu ay biraz daha rahatım sanki. Rahim filmi çektirmem lazm ondan sonra hersey ortaya daha iyi cıkacak.
aslında dogru olan hormonlarını etkilemeden rahim filmi çektirmek sonucta klomen kullanıp bütün hormon dengen değişiyor rahimde sıkıntı varsa bostan yere bütün dengen şaşıyor. . bende önümüzdeki ay şişlide echomar var sadece bu işi yapan orda çekincem 550 dedi fiyatını ağrısız biraz bnde korktum diğer hastanelerde falan ağrılı olabiliyormuş echomar en iyisi tanıdık kişilerde ordan cekindi ve cok memenun kalmışlar. tavsiye ederim.Benim de bu ay olmazsa rahim filmi dedi doktor cok korkuyorum ondan ya
Ben İstanbul da değilim maalesef canım anestezili yaptiririm ben büyük ihtimalle sanki ameliyat olacakmisim gibi hissediyorum ya inşallah bi hafta sonra güzel haber alırım da gerek kalmaz hastaneye gidip gelmekten çok sıkıldımaslında dogru olan hormonlarını etkilemeden rahim filmi çektirmek sonucta klomen kullanıp bütün hormon dengen değişiyor rahimde sıkıntı varsa bostan yere bütün dengen şaşıyor. . bende önümüzdeki ay şişlide echomar var sadece bu işi yapan orda çekincem 550 dedi fiyatını ağrısız biraz bnde korktum diğer hastanelerde falan ağrılı olabiliyormuş echomar en iyisi tanıdık kişilerde ordan cekindi ve cok memenun kalmışlar. tavsiye ederim.
inşallah canım, bende sen gibi oldum yumurtlama günü bile birlikte oluyorum olmuo sankı bende de sıkıntı cıkcak gbı hıssedyrm bende senın gbı aynı durumdayım.Ben İstanbul da değilim maalesef canım anestezili yaptiririm ben büyük ihtimalle sanki ameliyat olacakmisim gibi hissediyorum ya inşallah bi hafta sonra güzel haber alırım da gerek kalmaz hastaneye gidip gelmekten çok sıkıldım
Bu ay da olmaza inşallah olurda gerek kalmaz bence bdaha klomen kullanma direk rahim filmi çekin için rahatlasın.İlk klomen kullandigimda doktor iğne öncesi ve sonraki gün ilişki demişti öyle yaptık olmadı. Bu ay her gün yaptık ama bakalım nolacak iğne vurunali bi hafta oldu daha S sunshine__
Aynen canım bos yere hormon ilacı alıyoruz zaten doktorum da dedi bu ay olmazsa rahim filmi diyeBu ay da olmaza inşallah olurda gerek kalmaz bence bdaha klomen kullanma direk rahim filmi çekin için rahatlasın.
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız :)Aynen canım bos yere hormon ilacı alıyoruz zaten doktorum da dedi bu ay olmazsa rahim filmi diye
Kuzum ilacın adı neydi soylermisin banaBenim eşimdeymis sorun. Ben detaylı şekilde eşime baktirdim bir ilaç verdi doktor ve keçiboynuzu pekmeziyle o ay içind e hamile kaldım ilacın yarışı bile bitmedi keçiboynuzda az bise kaldı ama
Kuzum ordamisinCok tesekkur ederim allahim hepinize nasip etsin insallah
Kuzummmm nolur gir bi bakBenim eşimdeymis sorun. Ben detaylı şekilde eşime baktirdim bir ilaç verdi doktor ve keçiboynuzu pekmeziyle o ay içind e hamile kaldım ilacın yarışı bile bitmedi keçiboynuzda az bise kaldı ama
mrb hatrlyrmsnz nasıl kullandgnzıcanım bende klomenle hamile kaldım ilk ayımda hemde üçüz şuanda 6 aylık üç oğlum var ama benim doktorum klomenle imkansız dedi ailemde çoğul gebelik olduğu için üçüz olduğunu söyledi yinede bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?