Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

gitmedim gitmek istemedm okadar canım sıkıldı ki anlatamam akışına bırakmak istyrm

kızlar merhaba. ben de iki ay önce klomen tedavisine başladm günde 1 tane ile 2 yumurtam vardı ama tutmadı. iki ay ara verdim bu ay günde 2 tane içtim. 3 tane yumurta oluşmuş. 24 ü salı günü öğlen çatlatma iğnemi vurundum o gün de dahil hergün ilişki oldu bikaç saat sonra kontrol gidicem çatlamış mı diye. benimle birlikte başka bekleyen var mı?

canım bende 2 ay kullandım ilk ay 2 tane oluşmuştu ve çatlamıştı kendiliğinden. ama tutmadı. Bu ay tekrar kullandım 1 tane yumurtam oluşmuş benimde moralim baya bozuldu. Ve doktora gitmeyi suan bıraktım akışına bıraktım herşeyyi

Canım ilaca karsi vucudumuz belli kullanımdan sonra bağışıklık kazaniyomus ve yumurtalara etki etmiyomus belki o yüzdendir. Hem tek yumurtayla ikizlere hamile kalan okudum burda bence hiç moralini bozma. Benim uç yumurtanın bi tanesi catlamamis onun için ilişkiye uç daha devam edin dedi bakalım nolacak merak icindeym

biraz akışına bırakmaya karar verdim. Bu ay biraz daha rahatım sanki. Rahim filmi çektirmem lazm ondan sonra hersey ortaya daha iyi cıkacak.

Benim de bu ay olmazsa rahim filmi dedi doktor cok korkuyorum ondan ya
aslında dogru olan hormonlarını etkilemeden rahim filmi çektirmek sonucta klomen kullanıp bütün hormon dengen değişiyor rahimde sıkıntı varsa bostan yere bütün dengen şaşıyor. . bende önümüzdeki ay şişlide echomar var sadece bu işi yapan orda çekincem 550 dedi fiyatını ağrısız biraz bnde korktum diğer hastanelerde falan ağrılı olabiliyormuş echomar en iyisi tanıdık kişilerde ordan cekindi ve cok memenun kalmışlar. tavsiye ederim.

Ben İstanbul da değilim maalesef canım anestezili yaptiririm ben büyük ihtimalle sanki ameliyat olacakmisim gibi hissediyorum ya inşallah bi hafta sonra güzel haber alırım da gerek kalmaz hastaneye gidip gelmekten çok sıkıldım

inşallah canım, bende sen gibi oldum yumurtlama günü bile birlikte oluyorum olmuo sankı bende de sıkıntı cıkcak gbı hıssedyrm bende senın gbı aynı durumdayım.

İlk klomen kullandigimda doktor iğne öncesi ve sonraki gün ilişki demişti öyle yaptık olmadı. Bu ay her gün yaptık ama bakalım nolacak iğne vurunali bi hafta oldu daha S sunshine__

Arkadaslar merbaba. Bende 1 yillik bekleyisin sonunda bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladım. Suan beklemedeyim. Yaşayan bilir gercekten bu bekleme surecleri cok zor. Beklerken umutsuzluga kapiliyor insan. Allah isteyen herkese nasip etsin. Fazla bekletmeden. Umarim bu ay emekler bosa cikmazda bende hamileyim diye buraya yazarim.

Kızlar bende bu ay klomen kullancam bugün içtim adetimin 5.günü doktor cuma günü gel dedi 5 gün kullan dedi kullanıp gitcem bakalım nolacak ilk kez yaptırdım cuma günü yumurtalıklarımamı bakacak acaba ilk kez yaptrdımm kızlar bilmiyorum kusura bakmayın tahlillerim basıl normal mi kızlar

mrb hatrlyrmsnz nasıl kullandgnzı

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum eşimde varikosel problemi var herhalde kk da bilmeyen kalmadı benim bir problemim yok yumurtluyorum sadece adet döngüm uzun sürüyor yani geç yumurtluyorum. doktor 3. günde gel adetin dedi sanırım klomen diyecek.
Sorum şu kızlar sizce varikosel sorunu varken klomene başlamanın bebişin olma şansına faydası olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…