Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Bide benim bu ay sağ ve solda birer tane 21 milimlik acaba ikiz olanlar böle mi oluyo yani iki yumurtada mı catlıyo

İğneye rağmen çatlamayabiliyor ama seninki inşallah çatlamıştır canım

Canım ne yaptın gittin mi kontrole
Şimdi geldim canım baktılar işte şey dedi doktor 11mm lik olanlar 14,5 mm olmuş hesapladılar işte büyür diye düşünerek pazartesi tekrar ultrasona çağırdılar bugün 15.günüm adetimin büyür mü sence ne olur bilemiyorum valla. Bir yandan da bu ay bal,çörekotu,tarçın da yapmıştım onunda etkisi olduğunu düşünüyorum ama bakalım. Doktor umutlu duruyor dedi.

Havuç falan yeme o çatlamasını sağlıyormuş kuzum Pazartesi’ye kadar çatlamazsa büyür bence benim doktorum 18 olsun yeterli demişti az kalmış sabret inşallah 18olur da iğneni vurulursun canım

Sen naptın canım kaçıncı günün oldu ne zaman test yapacaksın.
İğneyi vurulduğum günü sayarsak 12.günüm ama hiç bir belirtim yok adet tarihim tahmini 22si ile 27si arası 27sine kadar beklemek istiyorum negatifi görmektense wc de kırmızıları görmek biraz daha iyi gibi sanki kendimi böyle kandırıyorum zaten bu ay da tutmadı tüp bebek için araştırmalara başlıcaz inşallah tutar da onlara hiç gerek kalmaz canım

İnş catlamitır cnm düşünmiycem diyom her seferinde hep aklımda cıkmıyo bitürlü aklımdan stres yapıyom galiba teke de raxıyımm ikiz olmasada olur
Stresten uzak durabildiğin kadar uzak dur biliyorum zor hatta bunu derken kendim bile zar zor yapıyorum ama hamile kalmayı etkiliyormuş canım

Havuç falan yeme o çatlamasını sağlıyormuş kuzum Pazartesi’ye kadar çatlamazsa büyür bence benim doktorum 18 olsun yeterli demişti az kalmış sabret inşallah 18olur da iğneni vurulursun canım
hadi ya yemem o zaman çörekotu bal tarçınım da günü gününe yeticek gibi pazartesiye kadar yiyicem biter o zaman oda zaten dikkat ediyorum kahve içmemeye falan özen gösteriyorum ay insallah büyürde dediğim gibi olur ya. Sende bencede bekle adet zamanına kadar dediğin gibi önceden bakıpta negatif olcak diye düşünme olumlu düşün,inşallah olacak Allahın izniyle canım benim..

İnşallah canım ya çok umutsuzum bu ay içimde hiç olacakmış gibi bir his yok ama Allahım en iyisini bilir seninde bak gör pazartesi vurulacaksın Allah’ın izniyle iğneni inşallah kuzum

İnşallah canım ya çok umutsuzum bu ay içimde hiç olacakmış gibi bir his yok ama Allahım en iyisini bilir seninde bak gör pazartesi vurulacaksın Allah’ın izniyle iğneni inşallah kuzum
Valla ben de pek umutlu değilim kendimden ne yalan söyliyim ama ikimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun kuzum daraltma kendini dur bakalım bekle stres yok sakin kal oluruna bırak bakalım ..

Valla ben de pek umutlu değilim kendimden ne yalan söyliyim ama ikimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun kuzum daraltma kendini dur bakalım bekle stres yok sakin kal oluruna bırak bakalım ..
Sen kaç yıldır deniyorsun kuzum bizim 2yıl 4 ay oldu hiç hamile kalamadım sorun yok sadece geçen ay artık pko dediler oda basit dediler.. tüp bebek denemeye karar verdik bu ayda olmazsa ama ondan da korkuyorum Allah’ım hayırlısını versin bizi daha fazla bekletmesin bununla sınamasın

Kızlarr catlatma iğnesi oldum ama hiç çatlama belirrtisi yokk oyy nolcakk yaa
Ne zaman vuruldun ? Kişiden kişiye değişiyor kiminin ağrısı oluyor kiminin olmuyor inşallah çatlamıştır doktoruna git emin olmak için ultrasonda anlıyorlar çatladığını boşa beklemezsin adete kadar hem

Salı akşam 7 de vuruldum kasık ağrım ve şişliğim vardı düne kadar bugün çok az var sadece akıntı olmadı yani öyle uzayan şeffaf bi akıntım olmadı doktorum çagırmadı bindan sonra bol bol değerlendirin dedi sadece

Benim çatlıyor ama öyle akıntılarım olmuyor dedim ya herkesin farklı oluyor canım

Bizimde 2 yıl oldu hemen hemen canım bende pcoluyum Allahım arattırmasın herkese nasip etsin insallah..

canıııım yumuşum 17,5 mm olmuuş 2 tanede 14lük vardı doktor ovitrelle verdi bugün akşam vurulucam 15 gün sonrada test yapıcam var mı gebelik yok mu diye olursa da olmazsa da kontrole gel dediiii. Ama eczaneye gittim raporum cıkmamış daha çıkınca saat 3 gibi gidip bakıcam alıcam işte. Sen naptıın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…