Insallah canim yaz sonuclari bizede.Kızlar bende klomen kullandim klomen bitti 5 gun oldu yarin 13.gunum kontrole gidicem insallah birden fazla ve buyumustur yumurtalar ikiz bebek cok istiyorum
Ay merak ettim valla sonucu yaz mutlakaMerhabalar bende 9 aylık evliyim 5 6 aydır korunmuyoruz ve 20 nisanda klomen basladim adetim 13. günü gittiğimde sadece sağ yumurtlarm gelişmişti. Çatlama olup olmadığını öğrenmek icin tekrar gittik sağ yumurtalarım çatlamıştı soldakiler gelismislerdi . 13 mayısta adet olmam gerekirken olmadım üstünden 10 geçti 9. Gun idrar testi yaptim ikinci çizgi silik cikti (dr 4. Gun yap demisti)tam emin değilim daha bugun tekrar yapacam. Goguslerimde ağrı var 15 20 gündür devam ediyor hafif kasiklarimda da ağrı oluyor ayreten folik asit kullanıyorum ve ikizlerim olsun istiyorum :)) ailede yok bir ihtimal olur mu sizce ins dua edin hayirlisiyla hamileyimdir ikizlere :))) ve hipotrodi geçmişim var hala devm ediyor mu blimiyorm en son değerler normaldi
Geldim doktordan canim şükür gecen ay 16.gunde gelisen yumurtalar bugun 13.gunde sagda 20mm solda 19mm olmus catlatma ignesi vuruldum doktor rahmin kalinlasmis cok guzel dedi 13 gun sonra test yap dedi progestan verdi insallah ikiside tutarInsallah canim yaz sonuclari bizede.
Hayırlısı olsun canım, inşallah tutar. bu sürede dikkat et. yani fazla koşturma, ev işi vs.Geldim doktordan canim şükür gecen ay 16.gunde gelisen yumurtalar bugun 13.gunde sagda 20mm solda 19mm olmus catlatma ignesi vuruldum doktor rahmin kalinlasmis cok guzel dedi 13 gun sonra test yap dedi progestan verdi insallah ikiside tutar
Banada ilk iliski 36 saat sonra olsun sonra gun asiri olsun dedi canim insallah ikimizde hayirlisiyla bayramdan once guzel haberler alirizBende bugun gittim doktora. 1.5 doz vurdurdu gobekten iki ayri igne. Sagdaki yumurtam 22mm olmus cok iyi dedi yarindan itibaren gun asiri iliski onerdi sonrasi bekleme. Hakkimizda hayirlisi olsun
Ramazan oldugu icin iyi oldu ben cok yordum kendimi iki aydir bi ay annem ameliyat oldu bi ay kayinvalideme temizlik yaptik komple bu ay evdeyim insallahHayırlısı olsun canım, inşallah tutar. bu sürede dikkat et. yani fazla koşturma, ev işi vs.
Bi heyecan sarıyor dimi insanı :) çok tuhaf hissettim dün. ben iğneden deli gibi korkarım ama bebeğim söz konusu olunca göbeğimi hemen açtım vurun dedim :) hakkımızda hayırlısıGeldim doktordan canim şükür gecen ay 16.gunde gelisen yumurtalar bugun 13.gunde sagda 20mm solda 19mm olmus catlatma ignesi vuruldum doktor rahmin kalinlasmis cok guzel dedi 13 gun sonra test yap dedi progestan verdi insallah ikiside tutar
İlk ay mi canim tedavideBi heyecan sarıyor dimi insanı :) çok tuhaf hissettim dün. ben iğneden deli gibi korkarım ama bebeğim söz konusu olunca göbeğimi hemen açtım vurun dedim :) hakkımızda hayırlısı
Evet canım ilk ay, şu anda böyleyim ama bi 5 gün sonra başlarım telaş yapmaya stres yapmaya. oldu mu olmadı mı diye? senin canım ? inşallah bana burada anne oluyorum diye müjde verirsin :) aminİlk ay mi canim tedavide
Sakın artık yorma kendini canım, şu kritik 5-6 günü geçirelim de . yumurta çatlasın, döllensin, tutunsun vs vs :))) inşallah güzel haberler alırız.Ramazan oldugu icin iyi oldu ben cok yordum kendimi iki aydir bi ay annem ameliyat oldu bi ay kayinvalideme temizlik yaptik komple bu ay evdeyim insallah
kan testi yapmadın mı ? ben dayanamaz yapardım, idrarda da silikte olsa çıkmışMerhabalar bende 9 aylık evliyim 5 6 aydır korunmuyoruz ve 20 nisanda klomen basladim adetim 13. günü gittiğimde sadece sağ yumurtlarm gelişmişti. Çatlama olup olmadığını öğrenmek icin tekrar gittik sağ yumurtalarım çatlamıştı soldakiler gelismislerdi . 13 mayısta adet olmam gerekirken olmadım üstünden 10 geçti 9. Gun idrar testi yaptim ikinci çizgi silik cikti (dr 4. Gun yap demisti)tam emin değilim daha bugun tekrar yapacam. Goguslerimde ağrı var 15 20 gündür devam ediyor hafif kasiklarimda da ağrı oluyor ayreten folik asit kullanıyorum ve ikizlerim olsun istiyorum :)) ailede yok bir ihtimal olur mu sizce ins dua edin hayirlisiyla hamileyimdir ikizlere :))) ve hipotrodi geçmişim var hala devm ediyor mu blimiyorm en son değerler normaldi
Herkese progestan verilmiş doktor bana vermedi ya , dün de sormayı unuttum.Geldim doktordan canim şükür gecen ay 16.gunde gelisen yumurtalar bugun 13.gunde sagda 20mm solda 19mm olmus catlatma ignesi vuruldum doktor rahmin kalinlasmis cok guzel dedi 13 gun sonra test yap dedi progestan verdi insallah ikiside tutar
Evet canım ilk ay, şu anda böyleyim ama bi 5 gün sonra başlarım telaş yapmaya stres yapmaya. oldu mu olmadı mı diye? senin canım ? inşallah bana burada anne oluyorum diye müjde verirsin :) amin
Benim ikinci tedavi ama gecen ay ara verdim doktor degistirdim ilkinde gunde bir klomen kullanmistim 16.gun 22.5mm sag ayni seninki gibi olmustu gunde bir progestan vermisti bu sefer gunde iki klomenle iki yumurtam oldu gunde iki progestan verdi aslinda tutunmasina yarari varmis hemde adet gormeye doktor test yap negatifse birak pozitifse devam et progestana dedi sende bi sorsaydinHerkese progestan verilmiş doktor bana vermedi ya , dün de sormayı unuttum.
Canım bana da balık yağı ve olursa düşmemesi için bir ilaç verdi, şu anda adını hatırlamıyorum. Demek ki aynı işlevi gören bir ilaç ama markası farklı.Benim ikinci tedavi ama gecen ay ara verdim doktor degistirdim ilkinde gunde bir klomen kullanmistim 16.gun 22.5mm sag ayni seninki gibi olmustu gunde bir progestan vermisti bu sefer gunde iki klomenle iki yumurtam oldu gunde iki progestan verdi aslinda tutunmasina yarari varmis hemde adet gormeye doktor test yap negatifse birak pozitifse devam et progestana dedi sende bi sorsaydin
Kızlar bugun kahverengi leke geldi sorun yok dime bugun biraz yordum kendimi acaba ondan miAy merak ettim valla sonucu yaz mutlaka
Ins ginlunden gecen olur hayirlisiyla bende ikiz istiyorum ins olur
Ilac vermedi mi progestanBeta testi 56 cikti ama kanamam var dr dusuk olma ihtimali var sali gunu tekrr beta testi yaptrmm gerekiyorms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?