- 13 Ekim 2016
- 159
- 212
- 53
ya rabbim su güzel mübarek günlerde herkese gönlünden geçeni nasip etsin çok güzel bi duygu ne bilim ben ögrendiğimde de sok oldum öğrendikten sonra da kendime gelemedim 3 yildir istiyorduk rabbim bu güzel günlerde nasip etti.. Bi de bende seker var, troid var kortizol eksikliği var varda var yani e çocuk içinde kontrole gidiyordum zaten mucizem sonunda gerçek oldu iste.. Çok karışık duygular.içindeyim o yüzden nazar değmesin diye kimselere diyemedim her haftamiz farklı farklı şeylerle geciyo aseriyorum bi yandan gece uykuları yalan oldu donup durmaktan tuvalete gitmekten ama şükür mide bulantı falan yok hic dert değil olsada başım üstüne hepsi yeterki minigim sağlıklı olsun saglikla doğsun tek dileğim o .. (yazarken duygulandı ağlıyordu) :))Ayy siz şimdi hamişsiniz dimi ne güzel allahm ya . Neler hissediyosunuz kızlar nasıl bi duygu
rabbim en kısa zamanda sana nasip etsin inş. ilk aylar riskli deniliyor korkuyor insan inan her sabah kendimi kontrol ediyrm gögüslerim agrıyormu falan diye ne bileyim saglıkla ilerler miniğim inş.Baby44 canm stres yapmamaya çalış rahat ol.bol bol dinlen allahin izniyle insllh bişey yoktur ilerleyen haftalarda görünenlerdendir seninkide dua edicem size ara ara bizlede paylaşın durumlarinizi gercekten heyecanlaniyorum bende
canım bende ilk haftalarda öyleydim ama 9.cy haftadayım mEsela göğüs hassasiyetim azaldı damarlar falan gorunuyorda o ilk haftalardaki ağrılı durum yok bende o yüzden tedirginim bisi mi oldu cocuguma diye ama muayneyede daha var bilemiyorum ya.rabbim en kısa zamanda sana nasip etsin inş. ilk aylar riskli deniliyor korkuyor insan inan her sabah kendimi kontrol ediyrm gögüslerim agrıyormu falan diye ne bileyim saglıkla ilerler miniğim inş.
Amiiiiin canm cok ssaol dualarin için rabbim bizlerede yasatsin ennkisa zamanda o güzel duygularıya rabbim su güzel mübarek günlerde herkese gönlünden geçeni nasip etsin çok güzel bi duygu ne bilim ben ögrendiğimde de sok oldum öğrendikten sonra da kendime gelemedim 3 yildir istiyorduk rabbim bu güzel günlerde nasip etti.. Bi de bende seker var, troid var kortizol eksikliği var varda var yani e çocuk içinde kontrole gidiyordum zaten mucizem sonunda gerçek oldu iste.. Çok karışık duygular.içindeyim o yüzden nazar değmesin diye kimselere diyemedim her haftamiz farklı farklı şeylerle geciyo aseriyorum bi yandan gece uykuları yalan oldu donup durmaktan tuvalete gitmekten ama şükür mide bulantı falan yok hic dert değil olsada başım üstüne hepsi yeterki minigim sağlıklı olsun saglikla doğsun tek dileğim o .. (yazarken duygulandı ağlıyordu) :))
evet insan tedirgin oluyor ben hiç dinlemedim kendimi herxaman normal hareketlerimi işlerimi yaptim son düşmeden iki gün öncesinde bel agrim çok aşırı derecede agri oldu ama bebegin düşmeye başladığı hiç ama hiç aklıma gelmedi sonradan kahverengi lekeler gelmeye başladı sonrada düşmüştü zatenrabbim en kısa zamanda sana nasip etsin inş. ilk aylar riskli deniliyor korkuyor insan inan her sabah kendimi kontrol ediyrm gögüslerim agrıyormu falan diye ne bileyim saglıkla ilerler miniğim inş.
Canım selam, klomen kullanarak mı hamile kaldın ? seninle 2 ay önce falan konuşmuştuk soğan kürü ile ilgili , nesnes07 ydi kullanıcı adım. hayırlı olsun ya görünce çok sevindim.Inofolicmi canm toz olanida var kapsul olanida bend aldim ama kullanmadim kullansammi acaba klomen ictim bu ay 1-2gun var adete bekliyeyimde eger olmazsa icerim
Kızlarrr Merhaba ,Baby44 canm stres yapmamaya çalış rahat ol.bol bol dinlen allahin izniyle insllh bişey yoktur ilerleyen haftalarda görünenlerdendir seninkide dua edicem size ara ara bizlede paylaşın durumlarinizi gercekten heyecanlaniyorum bende
Meraba canmKızlarrr Merhaba ,
Canım selam. daha öncede konuşmuştuk , soğan kürü topiğinden. nesnes07 idi benim kullanıcı adım. nasılsın ?Meraba canm
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bende aynı doktora gittim doğal yolla beklemek istemiyorum destek olun dedim, o da klomen verdi. bugün son günüm bakalım hayırlısı canım. sende kullandın dimi ?As canm.çıkaramadm ama burda konuşmuş tanışmış oluruz.
iyi degilim dr dan geldim idrar yolu enfeksiyonu var dedi ne zaman dr gitsem bununla karşılaşıyorum
Sen nasılsın peki
Yine dene canım doktor bana bilee 6 aya kadar olabilir dedi. benim ilk denemem kısmetse Pazartesi doktora gidicez yumurtalara bakması için sonrası kısmet. sende tekrar dene bence bırakmaTeşekkür ederim canim
Evet bende kullandim o ilaci tam 4 ay
Ama bi olumlu sonuç alamadim ben umarım senin sonuçların güzel olur .
Ilk defa mi kullanacaksın
Canım kaç tane yumurtan vardı. Klomenin dozu nasıldı ne kadar kullandinBen klomenle ilk ayımda hamile kaldım ve üçüz bebeklere hamileyim kızlar bunu bilerek kullanın
Insallah senden de guzel haberler aliriz canim. Oncelikle su sorunu atlat sonra tekrar basla inaniyorumHmm anladm canm.çok kafana takmamayada çalış ilacın yanında herşey güzel olur insllh.haberlerini bekliyoruz
Bu ay kullanicam galiba yine ama önce bu enfeksiyondan kurtulmam lazm
Ne güzel masaallah sag salim kucaginiza alırsınız insllhBen klomenle ilk ayımda hamile kaldım ve üçüz bebeklere hamileyim kızlar bunu bilerek kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?