- 13 Ekim 2016
- 159
- 212
- 53
amin canım inşallah rabbim sanada nasip etsin inaniyorum ben olacak olacak..bisebepten . Baby44 . Kizlar inanın çok sevindim kendim hamile olmuş gibi :-D hayırlı olsun sağ salim kucaginiza alırsınız insllh darısı biz bekleyenlerin başına
kuzum ben hamile kaldığım ay memlekete gitmistim gittiğimde de burda yazmıştım klomen kullanıcam ya yumurtalarım büyürse çatlarsa diye sizlere sormuştum öyle bisey ki neyse yapcak bisey yok diyerek gitmistim ben ayin 5inde adet oluyordum martin 5inde ve o ay da klomen vermişti doktorum 9unda klomen kullandım adetin 5ci günü 13üne kadar kullandim ve memleketteyim buarada tabi hap bitti ve ben evime 17nde dondum 18inde de ilişkiye girdik 20sinde ve 21nde denedik yumurtanın çatladığı güne denk geldi iste oda 18iymis rabbim denk getirince getiriyo ve hic umursamamıştım o ay ilişkiden sonra kalktım yatmadim gittim duş aldım kafama takmadım hic çünkü bi önceki ay gün aşırı denemistik ve bitkin düşmüştük birde yumurtlama testlerinden almıştım onunla bakarak girmiştim canım takip etmiştim sende dene mutlaka. Öyle de oldu yani ben yani hamile kaldığımı anlamadım endokrin muayenem sırasında kan testinde çıktı ve ilk öğrendiğimde 5 haftalık falandı zaten sonrasında da keseyi falan gördük sonra kalp atışı derken 10uncu haftaya kadar geldik iste rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin... Ama yumurtlama testlerinden al dene mutlaka çok etkisi oluyo.Ah canım ya çok sevindim hayırlısı olsun ne güzel sıra sıra gebe haberleri bu ay ne yapmıştın ?
gittik canım kesemiz göründü cok sükür bugün 5+5 haftaya kalp atısı için gidicez inş. duyarız dua et bizde duyalım saglıkla insan korkuyr yinedeyaaa çok sevindim bak ben ne dedim sana olacak diye dimiiii.. Ben 6 haftalıkken duydum kalp atışını canım daha minn ak şuanda sende 6 da duyarsın en erken keseyi gördünüz mu gittin mi muayneye?
ediyorum her zaman aklımda bu güzel duyguya muhtaç herkes duamda canım bilirim o korkuyu benimde aklım çıkmıştı kalp atışını duyana kadar ama duyduğumda ki tarifi anlatamam boyle masum boyle güzel senden bi parçanın ama senin olmayan bir kalbiN senin bedeninde attığını duymak ayy allahım herkese yaşatsın bende en son 6ci haftada gitmistim iste simdi 9 haftadayız bakalım ayin 21ine randevu aldim gidene kadar 11ci haftada olucaz bizde pirinç tanesi kadardı simdi büyüdük bakalım nasıl olduk çok merak ediyorum bisey olmamıştır inşallah diye .. Bir de canım gerçi doktorun ister de su kan testlerini yaptır mutlaka toxoplazmaya kizamikciga falan bakilani.gittik canım kesemiz göründü cok sükür bugün 5+5 haftaya kalp atısı için gidicez inş. duyarız dua et bizde duyalım saglıkla insan korkuyr yinede
doktorum aile hekimliğine yönlendirdi testleri verdi bunları ordanda yapıyorlar kaydınıda yaptırmıs olursun dedi sanırım o testlerden bahsediyrsn bugün gittik ins sorun cıkmaz o duyguları bende tadarım inş. o kucucuk bedenin içimde buyuyecegi hissi allahım sen saglıkla kucagımızda koyediyorum her zaman aklımda bu güzel duyguya muhtaç herkes duamda canım bilirim o korkuyu benimde aklım çıkmıştı kalp atışını duyana kadar ama duyduğumda ki tarifi anlatamam boyle masum boyle güzel senden bi parçanın ama senin olmayan bir kalbiNseni bedeninde attığını duymak ayy allahım herkese yaşatsın bende en son 6ci haftada gitmistim iste simdi 9 haftadayız bakalım ayin 21ine randevu ayrıntısını kadar 11ci haftada olucaz bizde pirinç tanesi kadardı simdi büyüdük bakalım nasıl olduk çok merak ediyorum bisey olmamıştır inşallah diye .. Bir de canım gerçi doktorun ister de su kan testlerini yaptır mutlaka toxoplazmaya kizamikciga falan bakilani.
bizim sağlık olcağı yapmıyordu ben özele muayeneye gitmeye başladım orada yaptırdım. 6 haftada yapılıyor çünkü o testler zaten sağlık ocağınada bildirmem gerekiyo gebeligini sana tetanoz aşısı için gün falan veriyolar . Amin inşallah geRcekten simdi tek telâşım sağlıkla dünyaya gelmesi cinsiyetmis oymuş buymuş hic bir önemi yok inan..doktorum aile hekimliğine yönlendirdi testleri verdi bunları ordanda yapıyorlar kaydınıda yaptırmıs olursun dedi sanırım o testlerden bahsediyrsn bugün gittik ins sorun cıkmaz o duyguları bende tadarım inş. o kucucuk bedenin içimde buyuyecegi hissi allahım sen saglıkla kucagımızda koy
Aynen canım benimde tek düşüncem o saglıkla dünyaya gelsin inş. bende özele gidiyrmda doktor bu tahlilleri aile hekimindede yapıyorlar dedi oraya verdim bugun yalnız kaydınızı kalp atısından sonra alalım dedi sanırım kalp atısını duymadan doktrlar gebelik var demiyor senin kaydını aldılarmı hemenbizim sağlık olcağı yapmıyordu ben özele muayeneye gitmeye başladım orada yaptırdım. 6 haftada yapılıyor çünkü o testler zaten sağlık ocağınada bildirmem gerekiyo gebeligini sana tetanoz aşısı için gün falan veriyolar . Amin inşallah geRcekten simdi tek telâşım sağlıkla dünyaya gelmesi cinsiyetmis oymuş buymuş hic bir önemi yok inan..
allah allah aldılar evet ben normalde tıpa gidiyordum ilk orada endokrin gittigimde öğrendim sonra üreme sağlığına gittim alttan muayne etti doktor öyle gördü keseyi bebek de olusuyo dedi haftaya gel dedi bende haftaya özele gittim özelde de gittiğimizde gördüm 1 hafta sonrada kalp atisini duyduk canım . Hemen kaydım açıldı yani sonra testleri falan yaptılar iste. Sen tedirgin olma duyulur kalp atışı illa 6da duyacaksın diyede bisey yok 7 de 8 de duyanlarda var. Duyarsın kese göründüyse .Aynen canım benimde tek düşüncem o saglıkla dünyaya gelsin inş. bende özele gidiyrmda doktor bu tahlilleri aile hekimindede yapıyorlar dedi oraya verdim bugun yalnız kaydınızı kalp atısından sonra alalım dedi sanırım kalp atısını duymadan doktrlar gebelik var demiyor senin kaydını aldılarmı hemen
ben muayeneye gittiğimde 5 haftalıktı beta verdim ultrasyonla baktı kese olusumu var dedi betada cıkınca netlesti 2 gün sonra tekrar beta verdim yükselişine baktı tekrar ultrasyondan baktı sorun yoktu yapılacak tahlillerin listesiyle bikac döküman verdi nelere dikkat edilmesi konusunda bizde bugün tahlillerin listesiyle aile hekimine gittik kan idrar verdim falan sonucunu yarın alcaz ayın 16-17 si gibi gitcem kalp atısı için inş duyarz 8.haftaya kadr duyulabilme durumu varmıs bakalım bizim nasıl olcak ins. sorun yasamayızallah allah aldılar evet ben normalde tıpa gidiyordum ilk orada endokrin gittigimde öğrendim sonra üreme sağlığına gittim alttan muayne etti doktor öyle gördü keseyi bebek de olusuyo dedi haftaya gel dedi bende haftaya özele gittim özelde de gittiğimizde gördüm 1 hafta sonrada kalp atisini duyduk canım . Hemen kaydım açıldı yani sonra testleri falan yaptılar iste. Sen tedirgin olma duyulur kalp atışı illa 6da duyacaksın diyede bisey yok 7 de 8 de duyanlarda var. Duyarsın kese göründüyse .
Evet canım benimde ilk gebeliğim bende ayniyim ilk haftalar mide bulantim falan olmadı ama aşırı derecede uyku hali yorgunluğum olmuştu mide yanmam çok oldu o yüzden.yattım sürekli onun dışında yemek yapıyorum yatıyorum gün icerisinde mutfağı toplayıp yatıyorum onun dışında çamaşır falan yikarsam esim gelince asiyo topluyo mide bulan tim falan yok ama rahat geciriyorum seker hastasiyim bide ben şekerimi kontrol altında tutmakta zorlanmistim ancak düzene girdi iste aksamlarida esimle yürüyüşe çıkıyorum simdilik boyle canım ama ilk haftalar önemli tabiki sende yat dinlen bi isin yoksa zaten kasma kendini hic. Ben sürekli biseyler okuyorum gebelikle ilgili ne yemek içmem gerekiyor diye vakit geçirmeye çalışıyorum o şekilde iste.bisebepten cnm seninde ilk gebeliğinmiydi benim ilk o yüzden cok tecrübesizim korkuyrmda bişi olmasından evde iş falan yapmıyrm iştede pek zorunlu olmadıkca kalkmıyrm falan herkez ilk üc ay önemli riskli dedikce iyice stres oldum sen neler yapıysn evde falan
bendede uyku hali var sabahları birz midem hassas oluyr falan bide kahvaltı saatini gecirince bulanır gibi oluyor...bende evde yatıyrm işte zorunlu olmadıkca pekEvet canım benimde ilk gebeliğim bende ayniyim ilk haftalar mide bulantim falan olmadı ama aşırı derecede uyku hali yorgunluğum olmuştu mide yanmam çok oldu o yüzden.yattım sürekli onun dışında yemek yapıyorum yatıyorum gün icerisinde mutfağı toplayıp yatıyorum onun dışında çamaşır falan yikarsam esim gelince asiyo topluyo mide bulan tim falan yok ama rahat geciriyorum seker hastasiyim bide ben şekerimi kontrol altında tutmakta zorlanmistim ancak düzene girdi iste aksamlarida esimle yürüyüşe çıkıyorum simdilik boyle canım ama ilk haftalar önemli tabiki sende yat dinlen bi isin yoksa zaten kasma kendini hic. Ben sürekli biseyler okuyorum gebelikle ilgili ne yemek içmem gerekiyor diye vakit geçirmeye çalışıyorum o şekilde iste.
Evet öyle herşeyi sorguluyorsun her haftan farklı farklı geciyo zaten bugüne kadarki haftalarimin belirtileri hep başka başka oldu yani ama olsun yavrum için değer hepsine diyorum dikkatli olduğumuz surece sorun yok bu günlerin keyfini çıkarmak için çok bekledik nihayetinde. :)bendede uyku hali var sabahları birz midem hassas oluyr falan bide kahvaltı saatini gecirince bulanır gibi oluyor...bende evde yatıyrm işte zorunlu olmadıkca pek kalkmıyrm evde agır işleri eşim hallediyo uzanmamaya dikkat ediyrm makineyi falan esim bosaltıyor yemek yapıyrm ama ayakta pek dolanmamaya calısıyrm acıkcası kasıklarımda agrı oluyr bakalım hayırlısı artık inş. saglıkla büyüyordur melegim
internetten bende birz arastırıyorumda farklı farklı seyler yazıyor kafam karısıyor güzel bikac kitap almak istiyrm aslında ama bakalım insan attığı her adımı sorguluyor acaba hamilelikte zararlımı faydalımı bişi olurmu vs.@bisebepten
bitanem dualarım seninle soğan suyu iç bi yandan da çok faydası oluyo gerçekten bak.bisebepten Baby44 canlarım inşallah hiç bir sorun çıkmaz ve sağ Salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi çok sevindim görünce bana ve benim gibiler Ümit oluyorsunuz hep olumlu düşünün emi bende iki aydır aşılama için kistimin gitmesini bekliyorum ilaç kullanıyorum bakalım bu sefer de gitmezse ameliyatlar alıcak korkuyorum kendiliğinden gitse de ameliyat olmasa dua edin kızlar
İçtim hiç etki etmedi bende canımbitanem dualarım seninle soğan suyu iç bi yandan da çok faydası oluyo gerçekten bak.
hadi ya çok iyi geliyo aslinda kişiden kişiye degisiyo demek ki benimde kistlerim vardı ben onu düzenli kullanmıştım öyle kurtulmuştum.İçtim hiç etki etmedi bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?