Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Ben de Şubat ayında kullandım olmadı Mart ayında ara verelim dedim o ay hamile kalmışım ikiz olma olasılığıda var gibi bathcg değerim çok çöm yüksek

Ben de Şubat ayında kullandım olmadı Mart ayında ara verelim dedim o ay hamile kalmışım ikiz olma olasılığıda var gibi bathcg değerim çok çöm yüksek
İkiz miymissiniz belli oldu mu

İğne bı kez mi oluyor yoksa bikac iğne mi vuruluyor klomen sonrasi
Adetin 5 günü günde 2 kez klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı yeterli büyüklüğe gelince bir kez göbekten çatlatma iğnesi yaptım yalnız doktor bize 36 saat sonra birliktelik önerdi o saat uyanmadık eşimin extra bir işi çıktı ve bir günlük şehir dışına çıkması gerekti 12 saat sonra oldu ve dönünce belkide ondan o ay olmadı kısmet böyleymiş

İkiz miymissiniz belli oldu mu
İlk baştan hayırlı olsun inşallah tez zamanda allahım kucağını almaya nasip eder ömürleri uzun olsun
Bende 7 aylık evliyim evliliğim 2 ayında adet düzensizliğinden doktora gittim polikistik over sendromu var dedi doktor oda doğuştan gelen bir şeymiş sonradan olan değilmiş gebe kalma şansını engelliyor dedi bende hamile kalmak istedigimi söyledim ve tedaviye başladık klomen femera filan kullandım sonra çatlatma iğnesi kullandım olmadı ve geri femara kullandım sonra geri çatlatma iğnesi verdi dün iğnemi vuruldum ve bana bir gün ilişki var bir gün yok dedi ilk günüm büğün inşallah iyi sonuç alırım anne olmayı çok ama çok istiyorum ikiz üçüz allahım hangisini bana yazdıysa o olsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah en önemliside hayırlısı olsun

İlk baştan hayırlı olsun inşallah tez zamanda allahım kucağını almaya nasip eder ömürleri uzun olsun
Bende 7 aylık evliyim evliliğim 2 ayında adet düzensizliğinden doktora gittim polikistik over sendromu var dedi doktor oda doğuştan gelen bir şeymiş sonradan olan değilmiş gebe kalma şansını engelliyor dedi bende hamile kalmak istedigimi söyledim ve tedaviye başladık klomen femera filan kullandım sonra çatlatma iğnesi kullandım olmadı ve geri femara kullandım sonra geri çatlatma iğnesi verdi dün iğnemi vuruldum ve bana bir gün ilişki var bir gün yok dedi ilk günüm büğün inşallah iyi sonuç alırım anne olmayı çok ama çok istiyorum ikiz üçüz allahım hangisini bana yazdıysa o olsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah en önemliside hayırlısı olsun

Durumlardan habersiz bırakma bizi

Çakşır suyu hayıt suyu filanda kullanın bende polikistk overim

Durumlardan habersiz bırakma bizi

Çakşır suyu hayıt suyu filanda kullanın bende polikistk overim
Soğan suyu Aslan pençesi filan kullandım ama fayda etmedi bende geri kullanmadım siz ne kadar evlisiniz ne kadar süreden sonra gebe kaldınız yaa bide bu polikistik over sendromu zormu gebe kalınıyor bana bir bilgi verirmisiniz

Gebelik zor oluşuyor polikistik over de

9 aylık evliyim gebeliği şuan düşünmüyorum eşimde bende istemiyoruz henüz ama burada okuduklarim ve polikistikoverden ötürü yaşanacak şeylerde korkutmuyor değil...

O yüzden önlemlerimi almaya çalışıyorum ne kullanmam gerekiyorsa bilgi ediniyorum böyle boule.

Ayy insallah guzel haberler duyarız.
Bende 8 aylık evlıyım esim asker 3 ay ayrıydık zaten bende doktora gıttım daha once ıdrar yolu enfeksıyonu olmustum baska sehirdeydim hem onun için tedavı olayım dedım hemde çocugumuzuzn olmasını eşim cok istiyırdu onu bir danışayım dedım.
Doktor testler yaptı hıcbısey cıkmadı. Reglin 3 gunu gel bakalım dedı bakalım yıne baktı bır sıkıntı yok hersey normal bu ayın 18inde gittigimde klomen verdi reglimin 4üncü günü kullandım gunde 1 tane seklinde doktor 5 gınu demişti ama ben karıstırdım 4. Günü aldım sonra ayın 29ünda gel 1 gün oncesinde birliktelik olsun dedı ayın 28inde gittim yumurtalık kontrolu yaptı ve yumurtan dun catlamıs dedı aynı gun birliktelik olsun ve 1 gun durun sonrakı gun yine birliktelik olsun dedı bizde dedıklerıne uyduk aynı zamanda eger olusursa bebek dıye DUPHANTONDA verdi bebek tutunsun diyeymiş bakalım bekliyorum dualarınız bizimle olsun

Klomen kullanıp yumurtlama ağrısı çekmeyen var mı aranizda yoksa tek ben miyim

Merhaba! Konuyu ben guncellemis olayim.

Klomen aldim ve adetin 3.gunden itibaren kullandım gunde 2 kez. iki yada 3 yildir 23 ila 28 gunler arasinsa adet döngum var bu nedenle yumurtlama kesin degil 14 unde diye hee sansi denemeye karar verdim.

29 da adet bitti 30 unda yumurtlama sivisi gibi bir sivi geldi bende değerlendireyim dedim. 1ekim 3 ekim 6 ekim 7 ve 9 ekimde denedim.

Yumurtlama agrisi gibi agriyi 2 kez çektim farkli gunlerde hem sol hem sag olarak. Babam la halam ikiz bu arada. Ikiz gebe olma olasigilim nedir bilmem ama cok istiyorum.

23 Ekimde adet olmam gerek bakalim olacak miyim tek bebekmi ikiz bebekmi merak ediyorum

Insallah hamilesindir bize haber vermiyi unutma canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…