- 18 Şubat 2020
- 68
- 30
- 8
- 49
ÇOK ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ONCA DOKTORA GİTTİM HİÇ BÖYLE ÖNERİDE BULUNMADI. NEREDE DOKTORUNUZ ?Aradan çok uzun zaman geçmiş ama bana da yardımcı olabilir misiniz bu mesajı görürsen
Klomen mi ?Ben de Şubat ayında kullandım olmadı Mart ayında ara verelim dedim o ay hamile kalmışım ikiz olma olasılığıda var gibi bathcg değerim çok çöm yüksek
İkiz miymissiniz belli oldu muBen de Şubat ayında kullandım olmadı Mart ayında ara verelim dedim o ay hamile kalmışım ikiz olma olasılığıda var gibi bathcg değerim çok çöm yüksek
Evet klomen ve çatlatma iğnesi kullandımKlomen mi ?
Şimdilik tek kese tek bebek var tek yumurta ikizi ihtimalı olasığı olabilir dedi ileri haftalarda da belli oluyor dedi kan değerim çok yüksek oluncaİkiz miymissiniz belli oldu mu
Peki klomen kullanınca kendi catlamiyor mu yumurtalar.çatlatma iğnesi şart miEvet klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
İğne bı kez mi oluyor yoksa bikac iğne mi vuruluyor klomen sonrasiEvet klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Ben kullandım klomen ve çatlatma iğnesi doktor kontrolünde ama o ay olmadı maalesef süpriz bir şekilde diğer ay oldu ama böyle olan çok varmış kullandığın ay olmuyorsa diğer ay kalanPeki klomen kullanınca kendi catlamiyor mu yumurtalar.çatlatma iğnesi şart mi
Adetin 5 günü günde 2 kez klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı yeterli büyüklüğe gelince bir kez göbekten çatlatma iğnesi yaptım yalnız doktor bize 36 saat sonra birliktelik önerdi o saat uyanmadık eşimin extra bir işi çıktı ve bir günlük şehir dışına çıkması gerekti 12 saat sonra oldu ve dönünce belkide ondan o ay olmadı kısmet böyleymişİğne bı kez mi oluyor yoksa bikac iğne mi vuruluyor klomen sonrasi
İlk baştan hayırlı olsun inşallah tez zamanda allahım kucağını almaya nasip eder ömürleri uzun olsunİkiz miymissiniz belli oldu mu
İlk baştan hayırlı olsun inşallah tez zamanda allahım kucağını almaya nasip eder ömürleri uzun olsunBen de Şubat ayında kullandım olmadı Mart ayında ara verelim dedim o ay hamile kalmışım ikiz olma olasılığıda var gibi bathcg değerim çok çöm yüksek
Durumlardan habersiz bırakma biziİlk baştan hayırlı olsun inşallah tez zamanda allahım kucağını almaya nasip eder ömürleri uzun olsun
Bende 7 aylık evliyim evliliğim 2 ayında adet düzensizliğinden doktora gittim polikistik over sendromu var dedi doktor oda doğuştan gelen bir şeymiş sonradan olan değilmiş gebe kalma şansını engelliyor dedi bende hamile kalmak istedigimi söyledim ve tedaviye başladık klomen femera filan kullandım sonra çatlatma iğnesi kullandım olmadı ve geri femara kullandım sonra geri çatlatma iğnesi verdi dün iğnemi vuruldum ve bana bir gün ilişki var bir gün yok dedi ilk günüm büğün inşallah iyi sonuç alırım anne olmayı çok ama çok istiyorum ikiz üçüz allahım hangisini bana yazdıysa o olsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah en önemliside hayırlısı olsun
Soğan suyu Aslan pençesi filan kullandım ama fayda etmedi bende geri kullanmadım siz ne kadar evlisiniz ne kadar süreden sonra gebe kaldınız yaa bide bu polikistik over sendromu zormu gebe kalınıyor bana bir bilgi verirmisinizDurumlardan habersiz bırakma bizi
Çakşır suyu hayıt suyu filanda kullanın bende polikistk overim
Gebelik zor oluşuyor polikistik over deSoğan suyu Aslan pençesi filan kullandım ama fayda etmedi bende geri kullanmadım siz ne kadar evlisiniz ne kadar süreden sonra gebe kaldınız yaa bide bu polikistik over sendromu zormu gebe kalınıyor bana bir bilgi verirmisiniz
O yüzden önlemlerimi almaya çalışıyorum ne kullanmam gerekiyorsa bilgi ediniyorum böyle boule.Soğan suyu Aslan pençesi filan kullandım ama fayda etmedi bende geri kullanmadım siz ne kadar evlisiniz ne kadar süreden sonra gebe kaldınız yaa bide bu polikistik over sendromu zormu gebe kalınıyor bana bir bilgi verirmisiniz
Insallah hamilesindir bize haber vermiyi unutma canmMerhaba! Konuyu ben guncellemis olayim.
Klomen aldim ve adetin 3.gunden itibaren kullandım gunde 2 kez. iki yada 3 yildir 23 ila 28 gunler arasinsa adet döngum var bu nedenle yumurtlama kesin degil 14 unde diye hee sansi denemeye karar verdim.
29 da adet bitti 30 unda yumurtlama sivisi gibi bir sivi geldi bende değerlendireyim dedim. 1ekim 3 ekim 6 ekim 7 ve 9 ekimde denedim.
Yumurtlama agrisi gibi agriyi 2 kez çektim farkli gunlerde hem sol hem sag olarak. Babam la halam ikiz bu arada. Ikiz gebe olma olasigilim nedir bilmem ama cok istiyorum.
23 Ekimde adet olmam gerek bakalim olacak miyim tek bebekmi ikiz bebekmi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?