- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Canım umudunu yitirme Allahın izniyle zamanı gelince alırsın ins yavrunu kucağına bn 4 yıl sonunda aldım bebislerimi kucagima ama ben 1 ay klomen kullandım doktorumu begenmedigimden doktor değiştim ikinci ay baska doktora gittim femara + catlatma iğnesi oldum ve ikizlerime hamile kaldım şimdi dogdular ve 4 aylik oldular şükür ins seninde yavrularin olurSelamünaleyküm bende klomen kullandım 5 gün doktorum verdi ama malesef 1 senedir hamile kalmayı bekliyorum ben ilişki sırasında zorlanıyorum acıyor adet dönemlerimde ise kasık ve bel ağrım çok şiddetli malesef ki zaten hep ağrılarla geçiyor günlerimadak adadım kurban kesildi ama umudum kalmadı
Öyle düşünmeyin vardır rabbimin bir bildiği ve zamanı umut yitirmeyin ve Allah’ın izniyle olacak .klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kaldım çok şükür bir oğlum var .rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah ama asla umudunu yitirmeSelamünaleyküm bende klomen kullandım 5 gün doktorum verdi ama malesef 1 senedir hamile kalmayı bekliyorum ben ilişki sırasında zorlanıyorum acıyor adet dönemlerimde ise kasık ve bel ağrım çok şiddetli malesef ki zaten hep ağrılarla geçiyor günlerimadak adadım kurban kesildi ama umudum kalmadı
Testi yaptınız mı inşallah hayırlı sonuc olmuştur sizin içinBende çok gezdim buralarda şimdi 2 yaşında oğlum var ve ikinciyi düşünüyoruz nasipse. Yine tedavi oldum klomen ile. Yarın idrar testi yapacağım. Bakalım artık..
Evet yaptım bugün iğneden sonra 13. günüm. Sabah ilk idrarla yaptım maalesef negatif...Testi yaptınız mı inşallah hayırlı sonuc olmuştur sizin için
Amin Allah razı olsun ikiz annesinden böyle hayırlı Cuma günü dua almak o kadar rahatlattıki beni inan çok duygulandım sağolasın canımCanım umudunu yitirme Allahın izniyle zamanı gelince alırsın ins yavrunu kucağına bn 4 yıl sonunda aldım bebislerimi kucagima ama ben 1 ay klomen kullandım doktorumu begenmedigimden doktor değiştim ikinci ay baska doktora gittim femara + catlatma iğnesi oldum ve ikizlerime hamile kaldım şimdi dogdular ve 4 aylik oldular şükür ins seninde yavrularin olur
Amin Allah razı olsun gülüm ben çatlama iğnesi olmadım ama kasık ve bel ağrılarım çok 1 yada 2 gün sonra adet olcak gibiyim olmak istemiyorumÖyle düşünmeyin vardır rabbimin bir bildiği ve zamanı umut yitirmeyin ve Allah’ın izniyle olacak .klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kaldım çok şükür bir oğlum var .rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah ama asla umudunu yitirme
Amin Allah razı olsun canım ewet bi kaç doktora gitmek lazım hemen tüp bebek diyolar ama benim doktorum doğal yoldan olur yumurtlaman var dedi ama olmuyor yada vakti saati var dua etmekten başka elimden bişey gelmiyorPardon 1 cocugum var yazicaktim
Ağlama bi kaç doktora görün tüp bebek işlerine geliyo amaç para kazanabilmek banada öyle dedi doktor başkasına gittim ne alaka tüp bebek yumurtlaman var doğal olsun dedi üzülmekeşke kalabilseydimm daha beteri oldu esimin sperm değerlerinde sorun cıktı bu değerlerle gebe kalamazmısm malesef direk tup bebek dedi moralim cok bozuk haberi aldıgımdan beri aglıyorumm
Bende klomen 5 gün kullandım ama sanırım kist yapıyormuş kilo aldırıyormuş bunu daha sonra öğrendim doğruluğu tartışılır. 1 sene önce kullandım rahim filmi çekindim tüplerim açık sorunda yok ama hamile kalamıyorum adet günümde hafif sütlü kahve pembe gibi akıntım geldi hamilelik belirtilerimde var ama henüz bilemiyorumalene nezamndr kullanıyorsun kılomenı 5 günmü kullandın bıtınce kanamamı görüyoruz nasıl olacak ?bugun gittiğim doktr 5 günden fazla kullanılmaz dedı ama burda aylarca kullananlar var okudğum kadaryla
inşallah vardır gebelikk bi doktora daha gozuktu 4 ay normal deneyin olmazsa gelin aşılama veya tüp bebek yapalım dediAğlama bi kaç doktora görün tüp bebek işlerine geliyo amaç para kazanabilmek banada öyle dedi doktor başkasına gittim ne alaka tüp bebek yumurtlaman var doğal olsun dedi üzülme
Bende klomen 5 gün kullandım ama sanırım kist yapıyormuş kilo aldırıyormuş bunu daha sonra öğrendim doğruluğu tartışılır. 1 sene önce kullandım rahim filmi çekindim tüplerim açık sorunda yok ama hamile kalamıyorum adet günümde hafif sütlü kahve pembe gibi akıntım geldi hamilelik belirtilerimde var ama henüz bilemiyorum
Evt silik bi çizgi var gibi bnce yarin hemen bi kan tahlili yaptir ins hayirli haberlerini alirzMrb kızlar 13. günümde test yapmıştım sonra yeniden test yaptım orada bir çizgi var gibi. Umutlanmak istemiyorum ama sizler de görüyor musunuz..
Benimde silik bir çizgi gibi çıkmıştı bu ucuz testlerden degil mi. ben predictor yanlış hatırlamıyorsam onunla yaptım arkasindan belirgindi en kesini kan testi tabi inşallah hamişsindirMrb kızlar 13. günümde test yapmıştım sonra yeniden test yaptım orada bir çizgi var gibi. Umutlanmak istemiyorum ama sizler de görüyor musunuz..
Yapmak istiyorum ama çok korkuyorum. Sanırım beklicem..Evt silik bi çizgi var gibi bnce yarin hemen bi kan tahlili yaptir ins hayirli haberlerini alirz
İnşallah canım ya.. evet frely benimki. 5 TL ye aldım.Benimde silik bir çizgi gibi çıkmıştı bu ucuz testlerden degil mi. ben predictor yanlış hatırlamıyorsam onunla yaptım arkasindan belirgindi en kesini kan testi tabi inşallah hamişsindir
Tmm cnm ama haber ver mutlu bir haber duyarız ins bn sabredememiş koşmuştum hastaneye hey gidi günlerYapmak istiyorum ama çok korkuyorum. Sanırım beklicem..
İnşallah hepimiz duyarız canım. Kaderimizde ne varsa onu göreceğiz hayırlısı ne ise o olsun..Tmm cnm ama haber ver mutlu bir haber duyarız ins bn sabredememiş koşmuştum hastaneye hey gidi günler
Bu msji yazdiktan 1 ay sonra dogal yolla hamile kaldigimi ogrendim tabii havalara uctum dunyalar benim oldu derken 9 haftalikken kalbi durdugunu ogrendim gecen persembe kurtajla alindi bebegimAmin Allah razı olsun canım ewet bi kaç doktora gitmek lazım hemen tüp bebek diyolar ama benim doktorum doğal yoldan olur yumurtlaman var dedi ama olmuyor yada vakti saati var dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor
Rabbim sabır versin ins sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBu msji yazdiktan 1 ay sonra dogal yolla hamile kaldigimi ogrendim tabii havalara uctum dunyalar benim oldu derken 9 haftalikken kalbi durdugunu ogrendim gecen persembe kurtajla alindi bebegimyine basa dondum hemde tarifsiz bir uzuntuyle
Aradan çok uzun zaman geçmiş ama bana da yardımcı olabilir misiniz bu mesajı görürsencanım öncelikle tedavin hayırlı olsun..inşallah tez zamanda olumlu neticelenir..
ben ilk klomen kullandığımda sadece 1 tane döllenebilecek nitelikte,kaliteli yumurtam oluştu..çatlatma iğnesi oldum ve doktorumuz birlikte olmamız için gün ve saat verdi..fakat eşim ağır bir grip oldu ve tam o güne denk geldi ve biz olması gereken saat aralığında birlikte olamadık malesef..
doktorum klomen i üstüste kullanmamı istemedi ve 1 ay ara verdik..
sonraki ay yine klomen içtim fakat bu sefer de hiç yumurtam oluşmadı..doktorumuz hemen bir iğne verdi ve 1 hafta göbeğimden o iğneyi oldum..kontrole gittiğimizde 5 tane istenen olgunlukta kaliteli yumurtam oluşmuştu ve çatlatma iğnemi oldum..doktorumuz yine birlikte olmamız için gün ve saat verdi..bu sefer çatlatma iğnesini olduğum gün dahil üstüste 5 gün birlikte olduk..
doktorum çatlatma iğnesini olduğum günden 15 gün sonra test yapmamı istedi..yaptım fakat çok belirgin değildi..hemen kan testi yaptırdım..o da ne bu sefer olmuştu..
bunun üzerine de bazı badireler atlattık fakat şimdi Allah kısmet ederse bir kız bir erkek evlat sahibi olmaya adayım..
darısı senin başına, inşallah Allah gönlüne göre verir..yardımcı olabileceğim ne olursa her zaman paylaşabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?