- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
Baska doktora git yengeme de oyle diyip var olan cocugu almaya kalktilar tek doktorla snirli kalma canimPozitif sonucu gördüm kızlar ama yalnız hcg 1067 cıktı dış gebelik olabilir dedi yarın tekrar gidicem hayırlısı inşallah
Üçüz mü yani maşallah maşallahSagol canim sende durum ne?
Bende 3. Bebekten şüphe ediyorlar yarin kontrolum var cok korkuyorum ya
Yok degil canim =)Üçüz mü yani maşallah maşallah
Doktorum 5. Gun başlattı ama bir sebep soylemedi 5 gün kullandım ve suan hamileyim 29 mart doğum günümde hamile okdugumu öğrendim umarım sende olursunKlomen kullanan arkadaşlar 3. Gün mü 5. Gün mü başlıyorsunuz, yani ikisini yapanda var neye göre belirleniyor acaba bu? Şu an benim ovulasyon günüm geçti değerlendirdikte, sonucu bekliyorum bu 3. Ayım. Olmazsa bende önümüz ay klomen kullanmak istiyorum.
Canım bende bu ay hamile kaldııımDoktorum 5. Gun başlattı ama bir sebep soylemedi 5 gün kullandım ve suan hamileyim 29 mart doğum günümde hamile okdugumu öğrendim umarım sende olursun
Değerlerin nasil umarım iyidir hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benim hcg kontrolü devam 2 günde bir kan verecekmisin yükselişe geçti 2 gün önce 160 olmustu bugünkü sonucum yarin cikacak inşallah hayırlı haberler alirimCanım bende bu ay hamile kaldııım
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallahDeğerlerin nasil umarım iyidir hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benim hcg kontrolü devam 2 günde bir kan verecekmisin yükselişe geçti 2 gün önce 160 olmustu bugünkü sonucum yarin cikacak inşallah hayırlı haberler alirim
Ben 28 martta 13.2 cikti 2 gunde bir test verdim işte bugün de verdim sonuc yarin cikacak doktor 300 leri bulmasını umuyorum dedi bugün bakalim yarin kaç cikacakTeşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallahbenim cumartesi akşamı hcg 2830 du bende bugün bi muayeneye gideyim dedim ama araştırma hastanesiydi ne birşey sorabildim doktora ne de düzgün bişi dedi. Sadece gelmişsin madem tahlil alalım dedi. Kese görünüyor yani ama bebek ne zaman görünür kese çapı ne kadar vs yok. Yarın özele gidip ayrıntılı sorucam aklımdakileri. Senin kaçıncı günün?
İnşallah canım, 2 katı kadar artıyorsa sıkıntı yok :)Ben 28 martta 13.2 cikti 2 gunde bir test verdim işte bugün de verdim sonuc yarin cikacak doktor 300 leri bulmasını umuyorum dedi bugün bakalim yarin kaç cikacak
13.2 den 16 oldu 45 oldu en son 160 oldu yükselişte dedi doktorda 1000 2000 lere gelince mi kese oluşuyorİnşallah canım, 2 katı kadar artıyorsa sıkıntı yok :)
Kese olayı net değil sanırım, yani 2bin civarıyken vajinal ultrasonda görünür diyorlar ama bilemiyorum benim bugün tahminen 5bin civarıydı karından göründü kese.13.2 den 16 oldu 45 oldu en son 160 oldu yükselişte dedi doktorda 1000 2000 lere gelince mi kese oluşuyor
Peki bu sıralar iliski konusunda düşüncen nedir doktor olmasın dedi ama merak ediyorum hani sürtünme yoluyla bisey olurmuKese olayı net değil sanırım, yani 2bin civarıyken vajinal ultrasonda görünür diyorlar ama bilemiyorum benim bugün tahminen 5bin civarıydı karından göründü kese.
Ben henüz sormadım doktora ama ilişki olmasın dedim ben sorana kadar ne olur ne olmaz. Sana ilişki olmasın mı dedi doktor canım?Peki bu sıralar iliski konusunda düşüncen nedir doktor olmasın dedi ama merak ediyorum hani sürtünme yoluyla bisey olurmu
Evet güzelce yerleşsin dedi iliski olmasın dediBen henüz sormadım doktora ama ilişki olmasın dedim ben sorana kadar ne olur ne olmaz. Sana ilişki olmasın mı dedi doktor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?