- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
Insallah hamilesindir bize haber vermiyi unutma canm
Doktor kontrolünde olmadan bu ilacı kullanmanız çok büyük bir hata. Hiç mi okumadınız bazılarının rahimlerinde incelme bi çoğunda iğnede olmalarına rağmen kist yaptı. Kist oluşursa birkaç ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalacaksın. Düşüncesizce ilaç alıp sağlığınızla oynamayınMerhaba! Konuyu ben guncellemis olayim.
Klomen aldim ve adetin 3.gunden itibaren kullandım gunde 2 kez. iki yada 3 yildir 23 ila 28 gunler arasinsa adet döngum var bu nedenle yumurtlama kesin degil 14 unde diye hee sansi denemeye karar verdim.
29 da adet bitti 30 unda yumurtlama sivisi gibi bir sivi geldi bende değerlendireyim dedim. 1ekim 3 ekim 6 ekim 7 ve 9 ekimde denedim.
Yumurtlama agrisi gibi agriyi 2 kez çektim farkli gunlerde hem sol hem sag olarak. Babam la halam ikiz bu arada. Ikiz gebe olma olasigilim nedir bilmem ama cok istiyorum.
23 Ekimde adet olmam gerek bakalim olacak miyim tek bebekmi ikiz bebekmi merak ediyorum
MerhabaMerhaba! Konuyu ben guncellemis olayim.
Klomen aldim ve adetin 3.gunden itibaren kullandım gunde 2 kez. iki yada 3 yildir 23 ila 28 gunler arasinsa adet döngum var bu nedenle yumurtlama kesin degil 14 unde diye hee sansi denemeye karar verdim.
29 da adet bitti 30 unda yumurtlama sivisi gibi bir sivi geldi bende değerlendireyim dedim. 1ekim 3 ekim 6 ekim 7 ve 9 ekimde denedim.
Yumurtlama agrisi gibi agriyi 2 kez çektim farkli gunlerde hem sol hem sag olarak. Babam la halam ikiz bu arada. Ikiz gebe olma olasigilim nedir bilmem ama cok istiyorum.
23 Ekimde adet olmam gerek bakalim olacak miyim tek bebekmi ikiz bebekmi merak ediyorum
Merhaba
Bende klomen muadilinde letu ilacı kullandım adetin 3.gunu toplam 5gun sabah aksam içtim. Toplumda 3 yumurtam oluştu. Doktor ilişki günleri verdi değerlendirdik. Şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutmuşturdoktor ikiz olma ihtimali de var dedi.
İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Doktor kontrolünde olmadan bu ilacı kullanmanız çok büyük bir hata. Hiç mi okumadınız bazılarının rahimlerinde incelme bi çoğunda iğnede olmalarına rağmen kist yaptı. Kist oluşursa birkaç ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalacaksın. Düşüncesizce ilaç alıp sağlığınızla oynamayın
Insallah tutar bebeklerkmiz =)2 ay klomen catlatma ignesi tedavisi gördüm 1 ay femara kullandım ama gebelik olmadı bu ay tekrar femara verdi inşallah bu ay tutar bebiş
Merhaba 1 yıldır olmuyordu reglimin 3.günü doktor 5 gün femara kullanmamı söyledi.Sizde de kasıklarda ağrı yaptı mı
[/QUOTE
Femarayi 2 ay kullandım ağrı olmadı iğne vuruldum yine ağrı olmadı ve yine gebelik oluşmadı şimdi tekrar kullandım ve bitti bu sefer iğne yapmayalım dedi yumurtlama günümü bekliyorum
Uygun görürse evet ama benim son haptan sonra 24 mm olduğu icin iğne yapmayalım dedi bekliyorumrahmimde polip vardı onu aldıralı 1 yıl oldu şimdi tekrar çıkmış eşiminde morfolojisi %2 çıktı . doktor ilaca başlayalım dedi sadece. femarayı 5 gün kullandıktan sonra doktora gidicem çatlama iğnesi mi veriyor normalde
inşallah güzel haberler alırsınUygun görürse evet ama benim son haptan sonra 24 mm olduğu icin iğne yapmayalım dedi bekliyorum
1.5 yıldır depo provera ignesi vurulmayı bıraktım ama simdide olmuyor rahim tersligi var dediler 2 ay klomen iğne 2 ay femara kullandım biraz ara vericem galiba bu gidisleinşallah güzel haberler alırsın
Pozitif sonucu gördüm kızlar ama yalnız hcg 1067 cıktı dış gebelik olabilir dedi yarın tekrar gidicem hayırlısı inşallah1.5 yıldır depo provera ignesi vurulmayı bıraktım ama simdide olmuyor rahim tersligi var dediler 2 ay klomen iğne 2 ay femara kullandım biraz ara vericem galiba bu gidisle
Canim naptin?Merhaba
Bende klomen muadilinde letu ilacı kullandım adetin 3.gunu toplam 5gun sabah aksam içtim. Toplumda 3 yumurtam oluştu. Doktor ilişki günleri verdi değerlendirdik. Şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutmuşturdoktor ikiz olma ihtimali de var dedi.
İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Alene hamileyim hemde ikiz 7.haftadayım buraya yazmayi unutmusumInsallah hamilesindir bize haber vermiyi unutma canm
Gözn aydn canm allah tamamini erdirsnAlene hamileyim hemde ikiz 7.haftadayım buraya yazmayi unutmusum
Sagol canim sende durum ne?Gözn aydn canm allah tamamini erdirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?