Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Doktor kontrolünde olmadan bu ilacı kullanmanız çok büyük bir hata. Hiç mi okumadınız bazılarının rahimlerinde incelme bi çoğunda iğnede olmalarına rağmen kist yaptı. Kist oluşursa birkaç ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalacaksın. Düşüncesizce ilaç alıp sağlığınızla oynamayın

2 ay klomen catlatma ignesi tedavisi gördüm 1 ay femara kullandım ama gebelik olmadı bu ay tekrar femara verdi inşallah bu ay tutar bebiş

Merhaba
Bende klomen muadilinde letu ilacı kullandım adetin 3.gunu toplam 5gun sabah aksam içtim. Toplumda 3 yumurtam oluştu. Doktor ilişki günleri verdi değerlendirdik. Şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutmuştur doktor ikiz olma ihtimali de var dedi.
İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Insallah ben kontrole gittim ancak gebelik icin değil ilac kullandim diye baktirmak istedim ilac kullanmadan oncede gittim konusmustum zaten bu ay olusmaz ise yumurtlama ignesiyle kontrolle yapcak doktorum insallah ikiz olur ikimizinde saglikli olsunlards..

Doktor kontrolubde olupda kist olusanlar var. Ben doktor kontrolunde degilim demedim doktor ozel saglik sigortası karsilamaz tup bbk diye dedi kentsiz alin yumurtlmanizi biliosunuz zaten hep görüşüyoruz degerlendirin ogunleri hamile klmazsaniz diger ay kontrol igne yumurtlms ykibi yapalim usg ile dedi hepsi bu.

Merhaba 1 yıldır olmuyordu reglimin 3.günü doktor 5 gün femara kullanmamı söyledi.Sizde de kasıklarda ağrı yaptı mı

rahmimde polip vardı onu aldıralı 1 yıl oldu şimdi tekrar çıkmış eşiminde morfolojisi %2 çıktı . doktor ilaca başlayalım dedi sadece. femarayı 5 gün kullandıktan sonra doktora gidicem çatlama iğnesi mi veriyor normalde

Uygun görürse evet ama benim son haptan sonra 24 mm olduğu icin iğne yapmayalım dedi bekliyorum

inşallah güzel haberler alırsın
1.5 yıldır depo provera ignesi vurulmayı bıraktım ama simdide olmuyor rahim tersligi var dediler 2 ay klomen iğne 2 ay femara kullandım biraz ara vericem galiba bu gidisle

Merhabalar benim ilk ayım klomen kullandığım ağrım var ama adet olmadım ovelasyon tarihini geçti normal adet günümün geçmesine iki gün var normalde hiç aksamazdi ilaç tan kaynaklı mi oluyor cevap verebilirmisiniz

1.5 yıldır depo provera ignesi vurulmayı bıraktım ama simdide olmuyor rahim tersligi var dediler 2 ay klomen iğne 2 ay femara kullandım biraz ara vericem galiba bu gidisle
Pozitif sonucu gördüm kızlar ama yalnız hcg 1067 cıktı dış gebelik olabilir dedi yarın tekrar gidicem hayırlısı inşallah

Canim naptin?
Ben tutturdum ikizleri yarin belki üçüz olabilir diye kontrolumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…