Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

arkadaşlar bu ay adetliyken klomene başladım bitince hemen menogona başladım sonra doktora gittim 18mm 2 kaliteli yumurtam olduğunu söyledi progestan verdi adetim 2 gün geçti test yapmak istemiyorum ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var şuan ruh halim hiç iyi değil elimde test iki gündür yapsam mı diye evde dolanıyorum.. MENOGONla hamile kalan varmı yada adet gecikmesi yapıyormu lütfen acil cevap bekliyorum....

Arkadaşlar bende bu ay klomene başladım. 5 gun içtim.cuma gunu doktora gıdıcem. 1 ayda kaç kez gidiliyor??? süreç nasıl oluyor???

yardımcı olur musunuz :18:

Beni hatırlarmısnız bilmiyorum ama doktorum bana klomen vermişti ve yumurta takibi yapmadığı için doktora kızıyodum... son adetimi 27 ağustosta oldum 2 eylülde klomene başladım, muhtemel adet olacağım tarihte 27 eylül de kanda gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı bende kist olduğunu düşündüm ve söktürücü vermesi amacıyla başka bi doktora gittim, ne kist vardı ne yumurta... Bana Progestan verdi bittikten sonra 10 gün içinde adet olursun dedi olunca gel tekrar tedavi yapalım dedi. Progestanı kullandıktan sonra baktım adet olamıyorum baya bi sıkıntı yaptım kendime tedavim gecikiyo diye. Eşim bi test yap bana bişeyler var gibi geliyo dedi.Kasımın 4 ünde test yaptım çift çizgi çıktı gayet belirgin, şoka girdim gittim hemen kan verdim pozitif... ertesi gün doktora gittim doktor bile şaşırdı pozitif çıktı testler diyince ultrasonla baktı vee keseyi gördük çok şükür. Önümüzdeki hafta bebişi görmek için çağırdı inşallah görünür.. Adetim düzensizken hamile kaldığım için gerçekten şaşkınım. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin....

Son düzenleme:
ben iki aydır kullanıyorum klomeni şöyle oluyor adetliyken 3. gün dr gittim klomen verdi ilk ay kullandım sonra progestan verdi o ay yine adet oldum yine 4. gün klomen kullanmaya basladım bitince hemen menogon diye bi iğne vurundum 5 gun bu ay 18mm büyüklüğünde iki kaliteli yumurtam oldu ama dün yine adet oldum yarın tekrar doktora gideceğim bakalım ne dicek.. süreç böyle ilerliyor inş işe yarar....

İnşallah yarar moralini yüksek tut çok önemli biliyorum zor ama, benim bi arkadaşımda hamile kalmak için uğraşıyo biz sürekli konuşurduk benim şöyle oldu doktor böyle dedi , konuştukça kafama takıyodum sonunda bebek olana kadar arkadaşımla konuşmama kararı aldım, düşünmemeye çalıştım sende çok fazla takma kafana inan olucak

bugun doktora gittim ploraktinim biraz yüksek çiıktı dotinex verdi 2 tane içeceğim yarın hemen menogon verdi yine ona başlıcam 10 gun vurunacağım bakalım bende öyle arkadasımla çok konuşuyodum bunu anlayınca konusunu bile açtırmıyorum şimdi bi eşimle konusuyorum birde kız kardesim tıpta o yardımcı oluyo kimseyle konusmasa bile insan kendi düşünüp duruyo..inş olur

dün yine doktora gittim yumurtalıklarımın dirençli olduğunu iğnelere gereken cvbı vermediğini söyledi gonal f diye bi ilaç yazdı yasadığım yerde yokmus yarın alacağız kan verdim yine gonal f kullanan varmı aranızda faydası oluyomu Allahım ne zormuş beklemek...

slm...bnm fsh yüksekliği nedeniyle klomen kullandım.ertesi ay doktorum yumurta takibi yapalım dedi ve yine klomen verdi.12.gün çatlatma iğnesi vuruldum.kaç yumurta var boyu ne kdr hiç sormadım.36.saat sonra ilişki önerdi.ve ben o ay hamile kalmışım.adetim 2 gün gecikince test yaptım kan değerimde yüksekti.5 haftalıkken ikiz olduğunu öğrendim.elhamdülillah gayet iyiler.yardımcı olur umarım

mrb arkadaşlar bende 15 aylık evliyim ama hala bir çoçugum olmadı. doktora gittim kist oldugunu söyledi.. çoçuk için tedaviye başladık 5 gün boyunca klomen kulladım ve sonra doktora gittim 2 tane yumurtam gelişmişti sadece biri iyi şekilde olmuştu oda 10 cm falan bunun üzerine doktorum iğne verdi merional ve yumurta çatlatma iğnesi verdi. merional iğneyi 5 gün kullanıp yine gidecegim bakalım ne olur hiç bilmiyorum ama artık benim de bir bebegim olsun çok istiyorum inş bu ay olur dualarınızı bekliyorum arkadaslar

merhaba, 1 kızım var. İkinci çocuk için çabalıyoruz.
7. ayımızdayız. Henüz bi sonuç alamadık maalesef.
Eşim 2-3 ay evvel test yaptırdı, bi sıkıntı yoktu. Ben yumurta takibi yaptırdım, sorun yok. Geçen ay rahim filmi çektirdim, her şey yolunda.
Doktor 1 sene beklemek istiyor. Ama ben beklemek istemiyorum, biran evvel sonuç istiyorum artık.

Klomen kullanımı ile ilgili bilgi almak istiyorum sizlerden. Tecrübeli olduğunuz için güveniyorum size.

Acaba kendim eczaneye gitsem, reçetesiz alabilir miyim? Alınca kafama göre kullanabilir miyim? Kullanabilirsem, nasıl kullanmalıyım?
Bilgi verebilecek olan var mı kızlar?

bende bugün klomene başladım inş etki verir inşallahda ikiz olur

Ben de yeniyim burada.bence kendi basiniza kesinlikle kullanmayan.ultrason kontrolünde kullanilmasi gerekiyor.bende bu ay ilk kez doktor kontrolünde kullandim.2 yumurtamsı oluştu.su an adetine 4 gün var.büyük ihtimal hamile değilim.erken gebelik testi yaptim negatif.ben her gün 1 tane olarak 5 gün kullandim.benim yumurtlama ya da başka bir problemin yok.sanirim o yüzden günde 1 tane verdi.bazilarina 2-3 veriyor doktorlar.5 gün bitince 2-3 sonraki doktor cagirip ultrason da bakiyor.bazilarina catlatma iğnesi veriliyor.benim doktorun vermedi.iğne vermezse iliski takvimi yapiyor size ve ondan sonra bekliyorsunuz.isin en gicik kismi da bu.ben şubatta sanirim tekrar kullanacigim bu aydan hic umudum yok.

canım yazını okudum ve bende klomen kullandım bitti 2 gün oldu biteli kaç gün sonra yapılır çatlatıcı ve ilişkiye kaç gün boyunca girilir yumurtalarım hemen büyüyor birde.

canım yazını okudum ve bende klomen kullandım bitti 2 gün oldu biteli kaç gün sonra yapılır çatlatıcı ve ilişkiye kaç gün boyunca girilir yumurtalarım hemen büyüyor birde.

Bişiler sormak istiyorum lütfen cevaplayan olursa sevinirm yaaa benim ilk hamileliğimde bebeğimde kordon dolanması olamasından 37. Haftamda sezeryan doğum yaptım fakat bebeğim 3 gün hayata tutunabildi sonra 2. Bebeğimi kucağıma aldım fakat 2 kere sezeryan oldum 3 ten fazla sezeryan önermiyorlar fakat ben çok çocuk istiyorum bu klomeni kullanarak ikiz çocugum olur mu dr a gitsem böle anlatsam klomen verir mi yoksa kendim alıp kullansam olur mu bu şekilde klomen kullanıpta ikizi olmuş olan varmı lütfeeeeeeeeeeen cevap yaaa

Anladigim 2.çocuğun ikiz olsun ki 3 çocuk sahibi olasin.bence bunu doktora soylemelisin.klomeni kendi kafandan kullanamazsin.biz kullandıktan sonra bile doktor kontrolüne giriyoruz kist var mi diye.bir sorun olursa çocuk sahibi olmak için beklemen tedavi olman gerekir aksi takdirde.ayrıca klomenle ikiz olması düşük bir ihtimal.düşük ihtimalin üzerine giderken daha da kotu sonuçlara yol acabilirsin.bence doktoruna Daniş ve kendi basina klomen kullanma.

yok canım kendi başıma kullanamamda yani gidip dra dediğimde ters tepki ile karşılaşırmıyım benim gibi durumu olan varmı diye sordum en iyisi dr kontrolu sayfaları tek tek okudum çünkü..cvpladığın için çok tşk ederim.

merhaba bu benim ilk mesajım. ben doktor kontrolünde eylül ve ekim aylarıdan kullandım düzenli şekilde il seferde atlama iğnesi verdi doktor olmadı. nasip değilmiş. ekim ayında kullanmaya devam ettim. bu sefer iğne yaptırmadı yine olmadı. sabır dedik kasımda yine kullanmaya devam ettim bitti yumurtalar gelişmişti her seferinde. kasımda da iğne verdi atlaması için. bu sefer tutmuştu. ve şimdi 17 haftalık ikizlerimiz var. Allaha çok şükür.

Herkresin yazdığını tek tek okudum :) umut oldunuz bana
Nisanda 3 senedir evli olacağız 4 ay korunmayı bıraktıktan sonra doktora gittim Yumurta rezervimin azaldığını aciln tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi
İlk ay KLOMEN kullandık yumurtam çatlamasına rağmen olmadı Ama o ay moralimin çok yerlerde olduğu ve sürekli hareket halinde oradan oraya koştuğum bi aydı
İkinci ayımızda yine KLOMEN kulllandım doktorum yumurtalarımın geliştiğini ve çatlayacak gibi olduklarını söyledi ama yine de kesin olsun diye iki tane PREGNYL 5000 yazdı ve iğneyi yaptırdım yatacaksın arrtık dedi
Daha adetime 15 gün var kasıklarım dehşet derece de ağrıyo ama korkumdan evin içinde bile dolaşmıyorum
Kasıklarımda dehşet bi ağrı var şimdiden midem hiç bişey almıyo ama bu pregnylin hamilelik hormonunu arttırmasından olabilir
İkiz olmasını çok istiyorum Rabbim hepimize nasip eder inşaallah

ilk defa klomen kullandım. 2gün ara verdim bugun dk gittim solda 3 sağda 2 yumuş var pzr oğlen çatlama iğnesi olcm somra pzts itibariyle 1gün arayla ilişki dedi. BAkalım inş olur herkesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…