İnşallah yarar moralini yüksek tut çok önemli biliyorum zor ama, benim bi arkadaşımda hamile kalmak için uğraşıyo biz sürekli konuşurduk benim şöyle oldu doktor böyle dedi , konuştukça kafama takıyodum sonunda bebek olana kadar arkadaşımla konuşmama kararı aldım, düşünmemeye çalıştım sende çok fazla takma kafana inan olucak
merhaba, 1 kızım var. İkinci çocuk için çabalıyoruz.
7. ayımızdayız. Henüz bi sonuç alamadık maalesef.
Eşim 2-3 ay evvel test yaptırdı, bi sıkıntı yoktu. Ben yumurta takibi yaptırdım, sorun yok. Geçen ay rahim filmi çektirdim, her şey yolunda.
Doktor 1 sene beklemek istiyor. Ama ben beklemek istemiyorum, biran evvel sonuç istiyorum artık.
Klomen kullanımı ile ilgili bilgi almak istiyorum sizlerden. Tecrübeli olduğunuz için güveniyorum size.
Acaba kendim eczaneye gitsem, reçetesiz alabilir miyim? Alınca kafama göre kullanabilir miyim? Kullanabilirsem, nasıl kullanmalıyım?
Bilgi verebilecek olan var mı kızlar?
Ben de yeniyim burada.bence kendi basiniza kesinlikle kullanmayan.ultrason kontrolünde kullanilmasi gerekiyor.bende bu ay ilk kez doktor kontrolünde kullandim.2 yumurtamsı oluştu.su an adetine 4 gün var.büyük ihtimal hamile değilim.erken gebelik testi yaptim negatif.ben her gün 1 tane olarak 5 gün kullandim.benim yumurtlama ya da başka bir problemin yok.sanirim o yüzden günde 1 tane verdi.bazilarina 2-3 veriyor doktorlar.5 gün bitince 2-3 sonraki doktor cagirip ultrason da bakiyor.bazilarina catlatma iğnesi veriliyor.benim doktorun vermedi.iğne vermezse iliski takvimi yapiyor size ve ondan sonra bekliyorsunuz.isin en gicik kismi da bu.ben şubatta sanirim tekrar kullanacigim bu aydan hic umudum yok.merhaba, 1 kızım var. İkinci çocuk için çabalıyoruz.
7. ayımızdayız. Henüz bi sonuç alamadık maalesef.
Eşim 2-3 ay evvel test yaptırdı, bi sıkıntı yoktu. Ben yumurta takibi yaptırdım, sorun yok. Geçen ay rahim filmi çektirdim, her şey yolunda.
Doktor 1 sene beklemek istiyor. Ama ben beklemek istemiyorum, biran evvel sonuç istiyorum artık.
Klomen kullanımı ile ilgili bilgi almak istiyorum sizlerden. Tecrübeli olduğunuz için güveniyorum size.
Acaba kendim eczaneye gitsem, reçetesiz alabilir miyim? Alınca kafama göre kullanabilir miyim? Kullanabilirsem, nasıl kullanmalıyım?
Bilgi verebilecek olan var mı kızlar?
Bişiler sormak istiyorum lütfen cevaplayan olursa sevinirm yaaa benim ilk hamileliğimde bebeğimde kordon dolanması olamasından 37. Haftamda sezeryan doğum yaptım fakat bebeğim 3 gün hayata tutunabildi sonra 2. Bebeğimi kucağıma aldım fakat 2 kere sezeryan oldum 3 ten fazla sezeryan önermiyorlar fakat ben çok çocuk istiyorum bu klomeni kullanarak ikiz çocugum olur mu dr a gitsem böle anlatsam klomen verir mi yoksa kendim alıp kullansam olur mu bu şekilde klomen kullanıpta ikizi olmuş olan varmı lütfeeeeeeeeeeen cevap yaaa
Anladigim 2.çocuğun ikiz olsun ki 3 çocuk sahibi olasin.bence bunu doktora soylemelisin.klomeni kendi kafandan kullanamazsin.biz kullandıktan sonra bile doktor kontrolüne giriyoruz kist var mi diye.bir sorun olursa çocuk sahibi olmak için beklemen tedavi olman gerekir aksi takdirde.ayrıca klomenle ikiz olması düşük bir ihtimal.düşük ihtimalin üzerine giderken daha da kotu sonuçlara yol acabilirsin.bence doktoruna Daniş ve kendi basina klomen kullanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?