bende bu ay 2. sefer klomen kullandim bakalim hayirlisi .. gecen ay subatta 3 gun gecikmeli geldi.. :2:
bakalim bu ay nasil olucak vucut isisi takibi de yapiyorum yumurtlama gunumu tespit edebilmek icin
canım bu mesajlarının altına iliştirdiğin ovulasyon takip animasyonunu nasıl yukluyorsun?
canim lilypie.com dan yaptim once o sayfaya abone ol sonra profilini duzenle kisminda orta taraflarda kan grubunun biraz asagisinda bir kutu var Cizelge diye .. diger sayfada olusturdugun linki buraya kopyalayip yapistiriyorsun cikiyor ... bir dene canim yapamazsan tekrar tarif ederim
tşk ederim hemen denicem
denedim canım uye oldum ama forumda ayarlarıma yapıştırdığımda format uygun diyo neyse olmıcak napalım salla yine de tşk ederim.
happymeal bende ilk yaptiigimda beceremedim o sayfada yaptiktan sonra orta yerde cikan linkleri kontrol et sirayla bir tanesini kabul ediyor ben oyle buldum .. sana belki yardimci olur diye bendeki kabul eden linki vereyim sana sende ayni o formatta olan hangisiyse onu kopyala yapistir tamam canim benim ... bende ki kabul edilen link http://lt1f.lilypie.com/ksURp2.png
klomen kaç mg kullandınız kızlar günde kaç tane ? yumurta oluşumu oldumu kaç günde ne zaman gittiniz doktora ilaç bittikten snr
Amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnallahımmmm sımarıklık mı yapıyorum lutfen affet benı bu ıstegım senın rahmetın karsılıgında o kadar basıtkı senın ıcın....... bir adedi binbir sebebe bismillahirrahmanırrahım....elhamdulıllahhh elhamdulıllah elsukrulıllah yarattıgın nımetler adedınce sana hamd olsun rabbımmmmm. ya safii ya rabbım ya mevlammmmmm bız aczıyetımızı bılıyoruz bız sana tam layıkıyla kulluk yapamıyoruz allahımmmm sen mubarek cuma hurmetıne sen peygamber efendımızın hurmetıne gelmıs gecmıs tumm peygamberlerın ve evlıyaullahların hurmetıne okudugumuz mubarek ayetler kıldıgımız namazlar hurmetıne sen bızlerı gecım ehlı kıl tam teslım olan kullarından eyle içimize ferahlık gonlumuze serınlık ver sen bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip et senın rahmetınden merhametınden sual olunmaz sen kı bızlerı bızden ıyı bılen alemlerın rabbı mevlam sen bızı bekletme allahım bu gecıcı dunyada bızlerı evlat hasretıyle sınama sen kaldıramayacagımız yukler vermezsın allahımmm emanetlerın olan mucızelerımızı meleklerımızı ver ya şafii şifamizi verrrr muradımızı tez vakıtte ver rabbımmmm sen bagıslayanların en hayırlısısın sen merhametlılerın en merhametlısısın bızlere de merhamet et rabbım benle bırlıkte tummmm dıleyenlere gonlundekı ver hayırlısıyla allahımmmmmmmm amınnnn!!!!!!
Bu ay ilk kez klomen kullandım,çatlatma iğnesi vermedi ve ilk ayımda hamile kaldım çok şükür :)
Canım Allah inşallah kucağına almayı nasip eder bu arada neden klomen kullanmıştın canım 2yıl bebek olmamışmıydı ?:)) haykırmak istiyorum çığlık atmak ıstıyorum resmen 2 yıllık evliliğimin sonunda klomenle ilk ayda hamile kaldım çok mutluyum Allah ım herkese bu duyguyu tattırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?