Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

selam allah hepinizin gönlündekini nasip etsin bende ilk kızımı normal olarak gebe kaldım ve doğum yaptım 8 yıl sonra tekrar bebek sahibi olmak istedik ama mağlisef 1 yılı buldu hamile kalmam 5 ay klomen kullandım ya dozlar yeterli gelmedi yada yumurtalar iyi kaliteli değildi yada nasip bilmiyorum en son aşılamaya geçerken dr um 2 doz klomen kullandık yani günde 4 hap şeklinde birde çatlama iğnesi ve şimdi ikiz gebeyim allahım hepinize nasip etsinnn hikayem budur bilin istedim belki umut olur....

bende bu ay 2. sefer klomen kullandim bakalim hayirlisi .. gecen ay subatta 3 gun gecikmeli geldi.. :2:
bakalim bu ay nasil olucak vucut isisi takibi de yapiyorum yumurtlama gunumu tespit edebilmek icin

canım bu mesajlarının altına iliştirdiğin ovulasyon takip animasyonunu nasıl yukluyorsun?

canım bu mesajlarının altına iliştirdiğin ovulasyon takip animasyonunu nasıl yukluyorsun?

canim lilypie.com dan yaptim once o sayfaya abone ol sonra profilini duzenle kisminda orta taraflarda kan grubunun biraz asagisinda bir kutu var Cizelge diye .. diger sayfada olusturdugun linki buraya kopyalayip yapistiriyorsun cikiyor ... bir dene canim yapamazsan tekrar tarif ederim

Yaaaa kizlar bayag bir once test yaptirmistimmmm kan testi yaptirlar bir inceleyim dedim bazilarinda sorun var gibi bilen bir arkadas bakabilir mi acaba ???

TSH 2.25
LH 0.07
FSH 0.25
Oestradiol 606.2
Prolactine 18.41

:26:

tşk ederim hemen denicem
denedim canım uye oldum ama forumda ayarlarıma yapıştırdığımda format uygun diyo neyse olmıcak napalım salla yine de tşk ederim.

Son düzenleme:
Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin bende yeni katildim araniza

tşk ederim hemen denicem
denedim canım uye oldum ama forumda ayarlarıma yapıştırdığımda format uygun diyo neyse olmıcak napalım salla yine de tşk ederim.

happymeal bende ilk yaptiigimda beceremedim o sayfada yaptiktan sonra orta yerde cikan linkleri kontrol et sirayla bir tanesini kabul ediyor ben oyle buldum .. sana belki yardimci olur diye bendeki kabul eden linki vereyim sana sende ayni o formatta olan hangisiyse onu kopyala yapistir tamam canim benim ... bende ki kabul edilen link http://lt1f.lilypie.com/ksURp2.png

tşk ederim tatlım bakıcam hemen :)

klomen kaç mg kullandınız kızlar günde kaç tane ? yumurta oluşumu oldumu kaç günde ne zaman gittiniz doktora ilaç bittikten snr

klomen kaç mg kullandınız kızlar günde kaç tane ? yumurta oluşumu oldumu kaç günde ne zaman gittiniz doktora ilaç bittikten snr

merhaba bende klomen ilk kullnışımdı 3 gün oldu biteli dün dr a gittim sadece 1 adet yumurtam oluşmuş cumartesi yeniden gidicem dr a bakalım

Amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ay ilk kez klomen kullandım,çatlatma iğnesi vermedi ve ilk ayımda hamile kaldım çok şükür :)

Cokk gusell ya rabbim kucagna alamyi nasip etmstr inss baya olmss sen yazali bende ikiz istyorum. Ananem yc kez cft yumrta ikizi dogrums klomenendede ilk ayim ama dun yani 12.gunu gttgimde doktr yumurtan cok fazla war ama 8 9mm dedi bilymrum nasl olr dha buyurmu hic fkrim yok

:)) haykırmak istiyorum çığlık atmak ıstıyorum resmen 2 yıllık evliliğimin sonunda klomenle ilk ayda hamile kaldım çok mutluyum Allah ım herkese bu duyguyu tattırsın....

Hayirlisiyla kucagina alirsin ins. Bende düsuk yaptim subatta dusuk olmasaydi suan kucagima alacaktim nasip rabbim nasip etmedi cennetine aldi ins cennette bulusacagiz ( rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin benimde esimde sıkıntı cıktı tedavi göruyor allahim yar ve yardimcimiz olsun ..

:)) haykırmak istiyorum çığlık atmak ıstıyorum resmen 2 yıllık evliliğimin sonunda klomenle ilk ayda hamile kaldım çok mutluyum Allah ım herkese bu duyguyu tattırsın....
Canım Allah inşallah kucağına almayı nasip eder bu arada neden klomen kullanmıştın canım 2yıl bebek olmamışmıydı ?

arkadaşlar benim kafam karıştı klomen kullananların ikizi olması yüksel ihtimalmi ben klomen kullandım bu ay ama yumurtalarım yeteri olgunluğa ulaşmadığı için iğne olmadım yinede hamile kalma şansım varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…