ben klomeni gecen ay adetimin 4 gunu baskladım ilaç bittikten sonra kısa bı kanamam oldu bu ay adet oldum bugun üçüncü günu tekrar klomen verdi dr bugun yarın baslıcam hemen ardına iğne verdi bu ay bakalım ne olcak beklemek zormus keske evlenince beklemeseymişiz diyorum 2,5 sene
beta-hcg 666 çıktı 3-4 haftalık hamile yazıyor karşısında.yani sonuç pozitif arkadaşlar.şu an ağlıyorum sevinçten eşime on kere sordum rüyada değiliz değil mi diye hayır gerçek bunlar dedi gerçek...yarın kadın doğumcuma gidip bide kese sağlıklı mı diye bakacağız.Allahım inşallah sağlıklıdır dua edin ne olur .İnşallah Allah isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın Asla ümitsizliğe kapılmasın kimse o kadar ümitsizdim ki son bi kaç gündür hiç belirtim de yoktu ama varmış bebiş işte şu an ağlayarak yazıyorum bunları
çok sevindim canım Allah kucağına sağlıklı almayı nasip eder inş ben napcam bu ay
beta-hcg 666 çıktı 3-4 haftalık hamile yazıyor karşısında.yani sonuç pozitif arkadaşlar.şu an ağlıyorum sevinçten eşime on kere sordum rüyada değiliz değil mi diye hayır gerçek bunlar dedi gerçek...yarın kadın doğumcuma gidip bide kese sağlıklı mı diye bakacağız.Allahım inşallah sağlıklıdır dua edin ne olur .İnşallah Allah isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın Asla ümitsizliğe kapılmasın kimse o kadar ümitsizdim ki son bi kaç gündür hiç belirtim de yoktu ama varmış bebiş işte şu an ağlayarak yazıyorum bunları
çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bakarsın ikiz olur:) maşallah ...
çok teşekkür ederim evet ikiz olsa güzel olur ama tek olsa da olur sağlıklı olsunlar da :)) Allah isteyen herkese nasip etsin.dktorumu aradım keseyi görmek için henüz erken dedi bayramdan sonra gel dedi beklemedeyim şimdilik
Hamile arkadaşları çok tebrik ederim .Bende 2. Klomen ve 2. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.7 haftalık bir fetusum :) var.Allah hepinizinkini tamamına erdirsin.Önemli olan kucağına aldığını görebilmek.Burda bazen üzücü şeyler okuyoruz.İkiz çok istemiştim fakat tekmiş.Hayırlısı:26:
selam kızlar aranıza dün katıldım bende bu ay klomen kullandım ve 1 hafta sonra adet oldum acaba yerlesme kanamasımı oldu teste yapmadım ama deli gibi merak ediyorum kac gün sonra test yapmam gerekir net bi sonuc almam icin yardımcı olursanız sevinirim.
selam ben de klomeni 2 kez kullandım üç ay arayla önce klomen sonra rahim filmi ardından ikinci klomenimi kullandım doktorum otrivellete(yani çatlatma iğnesine)gerek olmadığını söyledi ikinci denemem başarılı oldu çok şükür ümidinizi kesmeyin inşallah ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip eder
geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin.adetin ikinci günü gidiyorsun doktora durumunu kontrol ettikten sonra klomen yazıyor 5. gün kullanmaya başlıyorsun 5 gün boyunca sabah akşam kullanıyorsun bittikten bir gün sonra kontrole gidiyorsun yumurtan oluşmuş mu diye bakıyor çatlatma iğnesi veriyor doktorlar ama benim doktorum boş yere çatlatma iğnesine para vermeyin 3 gün sonra ilişki,sonrasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve elhamdülillah mutlu son.canım ya bende eger bu ay hasta olursam doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce ikizlerime hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra doktorum gel i,stersen klomen vereyim dedi bizde bu 3. ayımız olacak doktora gideyim diyorum acaba ne zaman gitmem gerek senin bilgin varmı bana yardımcı olurmusun
geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin.adetin ikinci günü gidiyorsun doktora durumunu kontrol ettikten sonra klomen yazıyor 5. gün kullanmaya başlıyorsun 5 gün boyunca sabah akşam kullanıyorsun bittikten bir gün sonra kontrole gidiyorsun yumurtan oluşmuş mu diye bakıyor çatlatma iğnesi veriyor doktorlar ama benim doktorum boş yere çatlatma iğnesine para vermeyin 3 gün sonra ilişki,sonrasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve elhamdülillah mutlu son.
çok teşekkür ederim cnm inş bebişinin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
amin canım sağol:)sen de inşallah ilk klomeninde hamile kalırsın ama ilişkiye şu saatte girmem lazım falan diye hiç strese girme rahat olmak çok önemli[/QUOTE
Bende başladım klomene bu ay. Allah istiyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?