merhabalar brnde famera kullandim bes gun adetin 9 gunu uc yumurtam oldu ve 14 mm sizce iyimi. bu arada ben adetin ikinci gununden itibaren ceviz findik bal hayit suyu ictim ilk defa uc yumurta oldu daha once puregon igneye ragmen iki olmustu famera da iyi bir ilac insallah tutar. keske ikiz olsa ah ah kismet allahim hepimize nasip etsi. amin
Ben de yeniyim burada.bence kendi basiniza kesinlikle kullanmayan.ultrason kontrolünde kullanilmasi gerekiyor.bende bu ay ilk kez doktor kontrolünde kullandim.2 yumurtamsı oluştu.su an adetine 4 gün var.büyük ihtimal hamile değilim.erken gebelik testi yaptim negatif.ben her gün 1 tane olarak 5 gün kullandim.benim yumurtlama ya da başka bir problemin yok.sanirim o yüzden günde 1 tane verdi.bazilarina 2-3 veriyor doktorlar.5 gün bitince 2-3 sonraki doktor cagirip ultrason da bakiyor.bazilarina catlatma iğnesi veriliyor.benim doktorun vermedi.iğne vermezse iliski takvimi yapiyor size ve ondan sonra bekliyorsunuz.isin en gicik kismi da bu.ben şubatta sanirim tekrar kullanacigim bu aydan hic umudum yok.
merhaba arkadaslar klomen kullanipta adetinde gecikme yasayaniniz var mi icinizde
ben bu ay kullandim ve hastalanmadim 2 gun gecti ama hamiste degilim normal mi
bu sizceee
Canim gecen ay kullandigimda benim 1 gün gecikmiştir.hormonları etkiliyor bu ilaçlar.normalyani.bu ay kkaç gün geçilecek bakalim bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar size bir şey sorucam ben 2 ay klomen kullandım ilk kullanışımda yumurtalıklarım yeteri kadar gelişmedi, ikincisinde ise incir + havuç kürü yaptım ve klomen kullandım bu sefer yumurtam gelişti doktor çok güzel görünüyor dedi muhtemelen bugün ya da yarın çatlar dedi fakat eşimle 25 saat ilişkide bulunamadık ve gebelikte oluşmadı acaba gebe kalamayışımın sebebi bu 25 saatle mi alakalı yoksa her yumurtası iyi olan illa o ay hamile kalacak diye bir şey yok mu?
Arkadaşlar merhaba bende 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmuyoruz bende sizin gibi bebiş isteyenlerdenim eşimdede bendede şükür hiçbir sorun yok ben sadece çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadımçok yoğun çalışıp yoruluyorum muhtemelen olmayışı ondan dır diyorum ve heray ümid ediyorum sonuç kocaman bir sıfır sonra yine kendikendime teselli veriyorum Rabbim büyüktür önemli hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun diyorum tüp bebek yada aşılma denemeden önce birde klomeni kullanayım diyorum klomen tek başına yeterli olurmu?kullanan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirebilirlermi acil olarak.çünkü yarın adetimin 3. günü şimdiden teşekkürler dilerim Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizin kucağına bebişlerimizi almayı nasip eder.:13:
Bende klomenle tedaviye başlıcam Allahın izniyle...
2 aydır adet olmuyorum, bu gün gene kan testi yaptırdım 1.20
1kutu tarlusal içtim ama gene de banamısın demedi, ikinci kutuya başlıcam herhalde.
Klomen tedavisine adetin kaçıncı günü başlanıyor ?
Yeni üye oldum açıkçası kafamda çok karışık;
6 aydır çocuk istiyorum olmadı defalarca doktora gittim her şey normal. fakat son gittiğim doktor tüm tahlillerime baktı ve her şey normal referansta olmasına rağmen sıkıntıdan dolayı vücudun yumurta üretmemiş dedi. Ama her şey normal değerdeyse nasıl olmamış anlamadım. Neyse klomen verdi 3 ay üst üste kullan dedi adetin beşinci günü günde iki tablet diye. ve ne bir kontrol verdi ne de başka bir şey 3 ay çocuğun olmazsa tüplerine bakarız dedi anlamadım açıkçası. neden bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?