Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

merhabalar brnde famera kullandim bes gun adetin 9 gunu uc yumurtam oldu ve 14 mm sizce iyimi. bu arada ben adetin ikinci gununden itibaren ceviz findik bal hayit suyu ictim ilk defa uc yumurta oldu daha once puregon igneye ragmen iki olmustu famera da iyi bir ilac insallah tutar. keske ikiz olsa ah ah kismet allahim hepimize nasip etsi. amin

mrb canım ben klomen kullanıyorum gecen ay yumurtaların yeterlı buyumedıgını ogrenmıstım bu ay başladım klomene doktor gunde 1 ad 5 gun ıc dedı. neyse cok uzttm gecen ay yumurta takıbı yaptırdıgımda ben ılk gun 9 mm ıkı gun sonra 12 mm dı yumurtamın bırı doktorumun dedıgıne gore ıkı gunde 2 mm falan buyuyormus senın takip bitmmeiştir heralde ıkı gune kadar tekrar gıdecekmısın

mrb ark. bende gunde 1 adet kullanıyorum 5 gun kullan dedı okuyorum kızlar hep daha .ok kullnıyor etkı etmez heralde dıyorum bu ay benımde yumurtalar yeterlı buyukluge ulasmıyormus ılac yarın bıtıyo cuma gunude takıbe gıdıcembakalım ınsallah...

merhaba arkadaslar klomen kullanipta adetinde gecikme yasayaniniz var mi icinizde
ben bu ay kullandim ve hastalanmadim 2 gun gecti ama hamiste degilim normal mi
bu sizceee

merhaba arkadaslar klomen kullanipta adetinde gecikme yasayaniniz var mi icinizde
ben bu ay kullandim ve hastalanmadim 2 gun gecti ama hamiste degilim normal mi
bu sizceee

Canim gecen ay kullandigimda benim 1 gün gecikmiştir.hormonları etkiliyor bu ilaçlar.normalyani.bu ay kkaç gün geçilecek bakalim bekliyorum.

Canim gecen ay kullandigimda benim 1 gün gecikmiştir.hormonları etkiliyor bu ilaçlar.normalyani.bu ay kkaç gün geçilecek bakalim bekliyorum.

tesekkurler devrim cim cevabin icin .. hem gecikti diye heyecanlaniyorum hemde telaslaniyorum
ters giden birseyler olmasin diyeee saolasin.. bekleyeyim bakalim biraz daha

İlk klomeni kullandığımda iki yumurtam oldu biri 21 dieri 26 mm ovitellee çatlatıcı iğne oldum iki tane iğneden tam 15 gün sonra hüsrann ( ikici ayıma yeni başladım 01.02.2014 de regli oldum 4. Gün içmeye başladım sabah akşam 1er tane 5 gün 13. Günümde 3 tane yumurtam oldu 21mm 24mm ve 21mm çatlamaya başlamış yine ipne oldum 1 adet çatlatıcı. İpneden 9 gün sonra kan tahlilim 0,5 çıktı en son ilişki 15 şubat cumertsi oldu pazar sabh tek akşam iki progrstan atıyorum artık parmağım vajinama girmiyor bile o derece şişti ( 28i bat tarihim hala umudum olsun mu nilmiorum adete 3 hünüm kaldı

kızlar meraba ben klomen kullandım bu ay ilk gunde 1 adet sadece 5 gun kullandım adetimin 10. gunu takibe gıttım solda 10 mm sagda 13 mm ıkı yumurta vardı pazartesı salı yıne gıdıcem doktor bızım ıcın pazartesı gunu onemlı dedı varmı bı yorumunuz pazartesı gunune daha buyume olurmu bı cavep verebılırmısınız bana lutfen bu ay ıcın buyume ıhtımalı varmı arastırmalarıma gore gunde 2 mm buyuyormus cevaplarınızı beklıyorum

Arkadaslar bende klomene bu ay başladım ilkkez forumda ki yorumları okudum ilac bitikten o 5 gun sonra dr gittiginizi yazmissiniz benim dr um adetin 3 .gunu basla ilac bitince 2gun ara ver 2hafta boyunca iliski dedi ..adetinin ilk gününden toplamda 21.gunu bana gel dedi .. peki neden yumurtam olmuşmu olmamismi bakamak icin cagirmadi dr mumu degissem acaba

Arkadaşlar merhaba bende 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmuyoruz bende sizin gibi bebiş isteyenlerdenim eşimdede bendede şükür hiçbir sorun yok ben sadece çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım çok yoğun çalışıp yoruluyorum muhtemelen olmayışı ondan dır diyorum ve heray ümid ediyorum sonuç kocaman bir sıfır sonra yine kendikendime teselli veriyorum Rabbim büyüktür önemli hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun diyorum tüp bebek yada aşılma denemeden önce birde klomeni kullanayım diyorum klomen tek başına yeterli olurmu?kullanan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirebilirlermi acil olarak.çünkü yarın adetimin 3. günü şimdiden teşekkürler dilerim Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizin kucağına bebişlerimizi almayı nasip eder.:13:

bende bu ay 2. sefer klomen kullandim bakalim hayirlisi .. gecen ay subatta 3 gun gecikmeli geldi.. :2:
bakalim bu ay nasil olucak vucut isisi takibi de yapiyorum yumurtlama gunumu tespit edebilmek icin

Merhaba arkadaşlar size bir şey sorucam ben 2 ay klomen kullandım ilk kullanışımda yumurtalıklarım yeteri kadar gelişmedi, ikincisinde ise incir + havuç kürü yaptım ve klomen kullandım bu sefer yumurtam gelişti doktor çok güzel görünüyor dedi muhtemelen bugün ya da yarın çatlar dedi fakat eşimle 25 saat ilişkide bulunamadık ve gebelikte oluşmadı acaba gebe kalamayışımın sebebi bu 25 saatle mi alakalı yoksa her yumurtası iyi olan illa o ay hamile kalacak diye bir şey yok mu?

canm tabııkıde her yumurtası ıyı olan kadın o ay ıllakı gebe kalacak dıye bısı yok :) rabbım ol demedıkten sonra herseyın 4x4 luk degıl ısterse 8x8 lık olsun ne fayda.......hıc bı sorunu olmayan cıftlerın ılk denemede basarı oranı sadece % 25 senın yumurtalıkların buyudu catladı dıye o ay gebe kalacaksın dıye bısı yok.

allahımmmm sımarıklık mı yapıyorum lutfen affet benı bu ıstegım senın rahmetın karsılıgında o kadar basıtkı senın ıcın....... bir adedi binbir sebebe bismillahirrahmanırrahım....elhamdulıllahhh elhamdulıllah elsukrulıllah yarattıgın nımetler adedınce sana hamd olsun rabbımmmmm. ya safii ya rabbım ya mevlammmmmm bız aczıyetımızı bılıyoruz bız sana tam layıkıyla kulluk yapamıyoruz allahımmmm sen mubarek cuma hurmetıne sen peygamber efendımızın hurmetıne gelmıs gecmıs tumm peygamberlerın ve evlıyaullahların hurmetıne okudugumuz mubarek ayetler kıldıgımız namazlar hurmetıne sen bızlerı gecım ehlı kıl tam teslım olan kullarından eyle içimize ferahlık gonlumuze serınlık ver sen bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip et senın rahmetınden merhametınden sual olunmaz sen kı bızlerı bızden ıyı bılen alemlerın rabbı mevlam sen bızı bekletme allahım bu gecıcı dunyada bızlerı evlat hasretıyle sınama sen kaldıramayacagımız yukler vermezsın allahımmm emanetlerın olan mucızelerımızı meleklerımızı ver ya şafii şifamizi verrrr muradımızı tez vakıtte ver rabbımmmm sen bagıslayanların en hayırlısısın sen merhametlılerın en merhametlısısın bızlere de merhamet et rabbım benle bırlıkte tummmm dıleyenlere gonlundekı ver hayırlısıyla allahımmmmmmmm amınnnn!!!!!!

cnm mrb hayrlıs olsn ınsallah tedavın bayaa olmus yazalı ınsallah hayırlı sonucu almıssındır. bu topıkte maalesef sorulara pek cvp veren yok bende klomen 1 ay kullandım yumurta buyudu catladı ama bugun adet oldum pzts yıne doktor yolu gorundu... bu arada sadece klomen ve catlatma ıgnesı ıle gebe kalan cook arkadas var umarım bızede nasıp olur....

Bende klomenle tedaviye başlıcam Allahın izniyle...
2 aydır adet olmuyorum, bu gün gene kan testi yaptırdım 1.20
1kutu tarlusal içtim ama gene de banamısın demedi, ikinci kutuya başlıcam herhalde.
Klomen tedavisine adetin kaçıncı günü başlanıyor ?

benm doktorum 5. gun baslattı canım ama bazı arkadasların 3. gun basladıgını da bılıyorum. doktor tavsıye edıyor gunu ve sayısını.hayırlı olsun ınsallah canım tedavın.

Yeni üye oldum açıkçası kafamda çok karışık;
6 aydır çocuk istiyorum olmadı defalarca doktora gittim her şey normal. fakat son gittiğim doktor tüm tahlillerime baktı ve her şey normal referansta olmasına rağmen sıkıntıdan dolayı vücudun yumurta üretmemiş dedi. Ama her şey normal değerdeyse nasıl olmamış anlamadım. Neyse klomen verdi 3 ay üst üste kullan dedi adetin beşinci günü günde iki tablet diye. ve ne bir kontrol verdi ne de başka bir şey 3 ay çocuğun olmazsa tüplerine bakarız dedi anlamadım açıkçası. neden bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Klomeni dene bakalım bende onunla hamile kaldım, şükürler olsun rabbime...
Eğer klomen kullandığın takdirde hala gebelik elde edemezseniz, rahim flimi çektirirsin demiş doktorun, tüplerin açık mı kapalı mı, onu görmek için...
İnşallah gerek kalmaz bunlarada gebe kalırsın, ama yumurta takibi yaptır, çatlatma iğnesi olursun şansını biraz daha arttırırsın, hiç belli olmaz bu işler nasip kısmet.

Senin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ve darısı benim başıma :) ama dediğin gibi doktor çatlatma iğnesi falan hiçbir şey demedi hatta üç aya kadar randevu bile vermedi. ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…