- 11 Ocak 2016
- 59
- 24
- 8
- 32
Senin ne sorunun var ki cnmslm kızlar bende bu ay ilk defa klomen lullanmaya başladım. okuduklarıma göre çoğul gebelik oluşabiliyomuş. şimdi benm hem anne tarafında hem baba tarafında ikiz gebelikler var buda etkiler mi sizce ?yardımcı olursanız çoook sevinirim.
Cok güzel bir haber. 8inci günü biraz erken evet. Ancak istersen testere disli aslan pencesi kullan o düzeltir onun gününü. Veyada ovulasyontestiyle yumurtlamayi görürsün. Esinde gittimi?Kızlar bugün farklı bu dr ya gittim b hiç bir seyim yokmuş yumurtalarim adetimim 8inci günü olmasına ragmen iyiymis tedawiye gerek yokmus yani asırı hormon yüklemesi olmuş yumurta yuvası doluymuş rahim ve kalınlığı çok iyiymis
canım benm sorunum yumurtlayamıyomuşum aslında normal adet tarihlerim düzenli sanırım gelişmediği için klomen verdiSenin ne sorunun var ki cnm
EEvet canım onda hiç bir şey yokCok güzel bir haber. 8inci günü biraz erken evet. Ancak istersen testere disli aslan pencesi kullan o düzeltir onun gününü. Veyada ovulasyontestiyle yumurtlamayi görürsün. Esinde gittimi?
Hmmm anladım cnmcanım benm sorunum yumurtlayamıyomuşum aslında normal adet tarihlerim düzenli sanırım gelişmediği için klomen verdi
canm merhaba doktor banada öyle yazdı yarın sonucu alınca banada bilgi verir misin benm kontrol günüm salı günüBen de başladım kullanmaya dr 5gün 1er tablet yazdı yarın bitiyor inş büyüyen yumurta olur pazartesi kontrol var hayırlısı olsun inş
Tmm canım inş bu sebep olur Rabbim bebişlerimizi verir. Benim kasıklarımda hareketlenme var sanki geriliyor sende de var mı ilaç etkisi mi anlamadımcanm merhaba doktor banada öyle yazdı yarın sonucu alınca banada bilgi verir misin benm kontrol günüm salı günü
benim bugün 3. içişim ama bazen bendede oluyo gibi yada sanki akıntı gelcekmiş gibi bi his var canm yaaTmm canım inş bu sebep olur Rabbim bebişlerimizi verir. Benim kasıklarımda hareketlenme var sanki geriliyor sende de var mı ilaç etkisi mi anlamadım
Benim 4. haptan sonra akıntı başladı bugün akıntım çok arttı sanırım günüm yaklaşıyor. Ya doktora gitmeden çatlarsa günü kaçırmam inşallahbenim bugün 3. içişim ama bazen bendede oluyo gibi yada sanki akıntı gelcekmiş gibi bi his var canm yaa
Aaaaaa canm bndede aynen yaa akintin nasıl yumurta akı gibi mi BENM ki sarı renk gibi kremsi gibi aynı salı günü gitcem doktoraBenim 4. haptan sonra akıntı başladı bugün akıntım çok arttı sanırım günüm yaklaşıyor. Ya doktora gitmeden çatlarsa günü kaçırmam inşallah
Krem gibi benimde yumurta akı değil ama ben çalışmalara başlıcam nolur nolmaz ben pazartesiyi bekleyemeyecem ☺Aaaaaa canm bndede aynen yaa akintin nasıl yumurta akı gibi mi BENM ki sarı renk gibi kremsi gibi aynı salı günü gitcem doktora
valla bende öyle yani sen pazartesi mi gidicen doktora canm :)Krem gibi benimde yumurta akı değil ama ben çalışmalara başlıcam nolur nolmaz ben pazartesiyi bekleyemeyecem ☺
Ağrı olması yumurta oylamasından oluyormusEvet canım pazartesi gideceğim.şimdi de kasığıma acayip ağrı giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?