Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Senin ne sorunun var ki cnm

Cok güzel bir haber. 8inci günü biraz erken evet. Ancak istersen testere disli aslan pencesi kullan o düzeltir onun gününü. Veyada ovulasyontestiyle yumurtlamayi görürsün. Esinde gittimi?

2. Denemede hamile kaldım. İkiz..darısı sizlere ins. 2 defa kanaman oldu korkuttu lar beni. Cumartesi kontrolümuz var dualarınızı bekleriz :)

klomeni kullanalı 2 ay oldu ama olmadı yumurtalarım büyümedi şimdi adetimi bekliyorum yeniden ilaca başlamak için günde 4e çıkardı doktor bakalım nolcak rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah isteyen herkese de bizede

Ben de başladım kullanmaya dr 5gün 1er tablet yazdı yarın bitiyor inş büyüyen yumurta olur pazartesi kontrol var hayırlısı olsun inş

Ben de başladım kullanmaya dr 5gün 1er tablet yazdı yarın bitiyor inş büyüyen yumurta olur pazartesi kontrol var hayırlısı olsun inş
canm merhaba doktor banada öyle yazdı yarın sonucu alınca banada bilgi verir misin benm kontrol günüm salı günü

canm merhaba doktor banada öyle yazdı yarın sonucu alınca banada bilgi verir misin benm kontrol günüm salı günü
Tmm canım inş bu sebep olur Rabbim bebişlerimizi verir. Benim kasıklarımda hareketlenme var sanki geriliyor sende de var mı ilaç etkisi mi anlamadım

Tmm canım inş bu sebep olur Rabbim bebişlerimizi verir. Benim kasıklarımda hareketlenme var sanki geriliyor sende de var mı ilaç etkisi mi anlamadım
benim bugün 3. içişim ama bazen bendede oluyo gibi yada sanki akıntı gelcekmiş gibi bi his var canm yaa

benim bugün 3. içişim ama bazen bendede oluyo gibi yada sanki akıntı gelcekmiş gibi bi his var canm yaa
Benim 4. haptan sonra akıntı başladı bugün akıntım çok arttı sanırım günüm yaklaşıyor. Ya doktora gitmeden çatlarsa günü kaçırmam inşallah

Benim 4. haptan sonra akıntı başladı bugün akıntım çok arttı sanırım günüm yaklaşıyor. Ya doktora gitmeden çatlarsa günü kaçırmam inşallah
Aaaaaa canm bndede aynen yaa akintin nasıl yumurta akı gibi mi BENM ki sarı renk gibi kremsi gibi aynı salı günü gitcem doktora

Aaaaaa canm bndede aynen yaa akintin nasıl yumurta akı gibi mi BENM ki sarı renk gibi kremsi gibi aynı salı günü gitcem doktora
Krem gibi benimde yumurta akı değil ama ben çalışmalara başlıcam nolur nolmaz ben pazartesiyi bekleyemeyecem ☺

Evet canım pazartesi gideceğim.şimdi de kasığıma acayip ağrı giriyor

Slm kizlar dun bnde catlatma ignesi oldum ama heyecandan ignenin ne oldguna bakmadm tek aklimda kalan sonun mon ile bitmesiydi ha bide fiyati 55 tlydi szce ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…