Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Ağrı olması yumurta oylamasından oluyormus
Yumurtaların gelişmesi ise iyi o zaman ☺senin kaç yumurtan oluştu canım doktor kendi mi çatlama iğnesi verdi yoksa sen mi istedin canım allah yardımcın olsun

Sa
Yumurtaların gelişmesi ise iyi o zaman ☺senin kaç yumurtan oluştu canım doktor kendi mi çatlama iğnesi verdi yoksa sen mi istedin canım allah yardımcın olsun
Asıl canım dr verdi biz yumurta olusturmadık gonol f kullanmaya başladım de mi değiştirdim ilaca gerek yokmus yanlış tedavi ve teşhis yapılmış canm dr de pazar 11.30 da yaptım insaallah olur ağrım da var catladıgında yumurta akı gibi beyaz bi şey gelio insaallah bu ay olur

valla bende öyle yani sen pazartesi mi gidicen doktora canm :)
Canım 13mm bir yumum oluşmaya başlamış sağ tarafta çarşamba ve cuma gel dedi 18mm olunca çatlatacakmış heyecanlandım inşallah olur bu ay

Canım 13mm bir yumum oluşmaya başlamış sağ tarafta çarşamba ve cuma gel dedi 18mm olunca çatlatacakmış heyecanlandım inşallah olur bu ay
ayyyyy canımmmm çokk sevindimm çokk mutlu oldummm <3 sende günde 1 kere kullanıyodun dmii 5 gün boyunca

ayyyyy canımmmm çokk sevindimm çokk mutlu oldummm <3 sende günde 1 kere kullanıyodun dmii 5 gün boyunca

Evet canım aynı kullandım ilacı inşallah seninkiler daha iyi büyümüştür herkesin çifter çifter büyümüş benim tek insallah kaçırmam yavrucağı

Evet canım aynı kullandım ilacı inşallah seninkiler daha iyi büyümüştür herkesin çifter çifter büyümüş benim tek insallah kaçırmam yavrucağı
KUZUM OLSUNDA Bİ TANE OLSUN İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE NASİP EDER İSTEYEN HERKESE VALLA SABAH HEMEN GİTCEM . SEN NERDE OTURUYOSUN CANIM

Bende o sıvı cumartesi geldi canım hatta o günü değerlendirdim. Doktor çatlamış yumurtayı görebiliyor mu acaba

KUZUM OLSUNDA Bİ TANE OLSUN İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE NASİP EDER İSTEYEN HERKESE VALLA SABAH HEMEN GİTCEM . SEN NERDE OTURUYOSUN CANIM
Ayyyy canım sağol güzel düşüncelerin için inşallah senin de yumların büyümüştür hemen yaz sonucu canım iyi haberlerini bekliyorum

Cnm senin yum kaç mm di? Merak ettim o sıvı geldi mi kasık ağrın geçti mi inşallah çatlayıp döllenmiştir

Selam kizlarrr bugün doktora gittim 5 günde bi tane klomen kullanmistim. Ve folik asit . yumurtam 22 mm olmuş. Ayın üçünde tekrar gidicem ama iğne falan vermediler. Umarım kiste çevirmez bitek ondan korkuyorum .

Selam kizlarrr bugün doktora gittim 5 günde bi tane klomen kullanmistim. Ve folik asit . yumurtam 22 mm olmuş. Ayın üçünde tekrar gidicem ama iğne falan vermediler. Umarım kiste çevirmez bitek ondan korkuyorum .
Ayyy kuzum çok sevindim 3gün sonra yine git çatlamışmı diye baktır olcak inşallah bu ay. Folik asit olarak ne kullandın canım

Kızlar benim yumlar 3 e çıkmış biri 19 diğeri 17 sağda bide 13 solda. akşam 10da çatlama iğnesi yaptırıcam acilde. Heyecendan Dra resim çektiyseniz alayım mı dedim herkes kahkahayla gülmeye başladı. insanlar hep mutlu olsun. 2günde 6mm büyümüş benimki. İnşallah olur bu ay dua edin kızlar çok heyecanlıyım.

kızlarrr nereye kayboldunuzzzzzz
Burdayım ☺ iğneden 20 saat sonra ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hemencecik kıpkırmızı oldu. Bide ayıptır söylemesi tam turuncu renkliydi demekki yumurtlama zamanı oyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…