kuzum neyi çok istersen onla sınanırsın derler ya bizim de aynı hep aksilikler o günleri bulur zaten Rabbim bizim de kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahBenm bu ay umudum yok kızlar. Çünkü gün aşırı iliski dedi doktor ama ben ve eşim öyle bi gribe yakalandık ki ben iki gundur yatak dosek yatiyom yanı. Dün akşamda serum falan yedim bakalm artık inşallah obur aya.
canım ben ilk defa duydum. genelde 5 gün kullandırıyorlar ama gün içindeki dozu artırıyorlar onu da en fazla 4 tane duydum sonuçta yine 20 tablet yapıyor.Kızlar mrb herkese öncelikle bende 1 yıldr tedavi görüorm klomen kullandm iki kezde çatlatma iğnesi ama sonuç alamdm şimfi de doktorm yine klomen verdi günde ikikez 10 gün kullanackmişim gecen ay cvp alamdk ben günde bir kez kullanıp istenilen büyüklüğe geliordu yumurtalarm ama bu son kullandğmda iki tane kullanmama rağmen büyümedi bu ayda dozunu arttırdı sizlerdr bunu yaşayan olduğu yani klomeni günde iki kez 10 gün kullandınz mı
Cnm doktorunu ara sor ya adetin 3 günü yada 5. Günü içmeye başlıorsnarkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı
Bende anlamadm cnm ikinci kutuys geçtm bugun 10. Günüm 9 mm olmuş perşmbeye kadar 18 olur miki eskiden her kullanmamfa 3 4 yumurtam olurdu şimdi sağda bir solda bir gördü o da 9 mm artk sanrm bağısıklık yaptı klomen etkisini göstermior kısmet bakalm hakkımda hayrlısıcanım ben ilk defa duydum. genelde 5 gün kullandırıyorlar ama gün içindeki dozu artırıyorlar onu da en fazla 4 tane duydum sonuçta yine 20 tablet yapıyor.
adetten sonra kacıncı günde başladın benim 2 günde 6mm büyümüştü birden artıyor yaniBende anlamadm cnm ikinci kutuys geçtm bugun 10. Günüm 9 mm olmuş perşmbeye kadar 18 olur miki eskiden her kullanmamfa 3 4 yumurtam olurdu şimdi sağda bir solda bir gördü o da 9 mm artk sanrm bağısıklık yaptı klomen etkisini göstermior kısmet bakalm hakkımda hayrlısı
Cnm ben 3 günü başladm günde iki tane eskiden bnmde büyüyrdu içim rahattı ama şimdi klomenle büyümüor artk eskisi gibi bende tarcın çörek otu bal karışımı folic asit klomen hepsini alıorm perşembe günü 18 mm olur inşallahadetten sonra kacıncı günde başladın benim 2 günde 6mm büyümüştü birden artıyor yani
bide incir ye tatlım günde 2 tane. Ben baltarçınçörekotunu 2-12günleri arası yemiştim.Cnm ben 3 günü başladm günde iki tane eskiden bnmde büyüyrdu içim rahattı ama şimdi klomenle büyümüor artk eskisi gibi bende tarcın çörek otu bal karışımı folic asit klomen hepsini alıorm perşembe günü 18 mm olur inşallah
adetin 3. günü sabah akşam klomene başlarsın 5. gün sonunda haplar bitiyor zaten.4 gün dinlenip gün aşırı ilişki yaparsın. hapı iç gel diyorsa yumurta çatlatan iğne yapacak demektir.Merhaba, hersey normal progesteronum hep dusuk cikiyordu, bgun tedaviye karar verdim. Hangi asamalar bekliyor okudukca kafam karisti
dolasa dolasa burda buldum kendimi, adetin 2. Gunu gelmemi soyledi doktor. Cok Kisaca bana yazabilecek olan var mi acaba , yumurta gelstrme tedavisi dedi...
Cnm bal çörek yiyorm kuru incirde alaym onuda yiyorm bal çörek tarcını günde 3 defa yiyorm inş faydası olur duaya çokkk ihtycmz var kızlar inş hayrlı sonuçlar birgün bizde alacağızbide incir ye tatlım günde 2 tane. Ben baltarçınçörekotunu 2-12günleri arası yemiştim.
Cok cok tesekkur ederim. Rabbim insallah hepimize yasatir bu mutlulugu tez zamanda ...adetin 3. günü sabah akşam klomene başlarsın 5. gün sonunda haplar bitiyor zaten.4 gün dinlenip gün aşırı ilişki yaparsın. hapı iç gel diyorsa yumurta çatlatan iğne yapacak demektir.
Canim insallah hepimiz icin hayirlisi olsun bende bu ay basliyorum klomene merak edecek bisey yok 2. Gun hormon testi yapilacak.Merhaba, hersey normal progesteronum hep dusuk cikiyordu, bgun tedaviye karar verdim. Hangi asamalar bekliyor okudukca kafam karisti
dolasa dolasa burda buldum kendimi, adetin 2. Gunu gelmemi soyledi doktor. Cok Kisaca bana yazabilecek olan var mi acaba , yumurta gelstrme tedavisi dedi...
Bende ilk kez klomen kullanicam 5.gun baslicam. Size Iliskiyi ilac hemen bitincemi onerdi kac gun sonra tam olarak.Benm bu ay umudum yok kızlar. Çünkü gün aşırı iliski dedi doktor ama ben ve eşim öyle bi gribe yakalandık ki ben iki gundur yatak dosek yatiyom yanı. Dün akşamda serum falan yedim bakalm artık inşallah obur aya.
Canim ilacı verdi iliski ile ilgili bise demedi ama ilacı kullanırken iliski olabilir bi zararı yok.ilaç bitince kontrole gittim yumurtam 22 mm olmuş işte o günden itibaren gün aşırı iliski dedi. Ve bu perşembe günü gitmemi istedi hamilelik için test yapacaklar. Bendeki sıkıntı grip oldum çok ağır gün aşırı iliski yasiyamadim stres yapma yeter canim :)Bende ilk kez klomen kullanicam 5.gun baslicam. Size Iliskiyi ilac hemen bitincemi onerdi kac gun sonra tam olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?