- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
ben ikisini de kullandm prengly sanrm daha çok kasık ağrısı yapıor belkide bana öyle geldi ama ovitrella hiç hissetmedm ama yumurta çatlarkn hissetmek istiorsan prengly devam derimKizlar prengly igne ile ovitrella arasinda ne fark var doktorum bana hep prengly veriyor siz hangisini kullaniyorsunuz
Bana ovitrella vermişti ve gayet hissettim kasığımda ağrı vardı.Kizlar prengly igne ile ovitrella arasinda ne fark var doktorum bana hep prengly veriyor siz hangisini kullaniyorsunuz
teşekkür ler canim bilgiler icin. Bende polikistik over var doktorum banada 3.Gun hormon tahlilleri yapacak 5. Gun basla bitincede gun asiri iliski dedi. Ilk kez kullanicam icin merak ediyorum diger doktorlarda ayni sekilde mi oneriyor diye. Bi sorun gormedi 3 ay serbest birakti klomeni 3 ay kullan olmazsa sıkı takibe alicam dedi Insallah gerek kalmaz. Umarim seninde olur canim benim Allahim hepimize nasip etsin. Haberdar et sonucu hayirlisi insallahCanim ilacı verdi iliski ile ilgili bise demedi ama ilacı kullanırken iliski olabilir bi zararı yok.ilaç bitince kontrole gittim yumurtam 22 mm olmuş işte o günden itibaren gün aşırı iliski dedi. Ve bu perşembe günü gitmemi istedi hamilelik için test yapacaklar. Bendeki sıkıntı grip oldum çok ağır gün aşırı iliski yasiyamadim stres yapma yeter canim :)
Olabilir canim hamile kalincada aynen oyle oluyomus ablamdan ve arkadaslarimdan bildigim kadariyla. Insalah hadi bakalim :)kızlar yaa benm karnım ağırıyo dünden beri acaba nie sizce hamile olabilir miyim. sanki adet olacakmışım gibi aynı
onlar zaten kan testiyle bakar canim. Test sonucu o hormon yuksek cikarsa hamilesin demektir. Hayirlisi insallah :)kızlar merhaba doktora gittim ama hamilelik testi yapmadılar hormon testi yaptılaradet olursan ikinci günü gel olmazsan test yap dediler. adetime 4 gün var . dün akşam saniyelik baş dönmesi yaşadım. ve bazen karnım ağrıyo gibi oluyo sabah test yapacaktım. ama kendme engel oldum ümitlenmek istemiyorum adetimi bekliycem
Canım sen daha test yaptırmadın mı adet ağrısına benzer ağrıların var mı geciken olabiliyormuş seninki bebiştir inşallah :)kızlarrrr nereye kayboldunuzzzz aranızda klomen kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mıııı
ya canım şimdi bende geçen akşam sol tarafıma böyle zonklar gibi oldu aynı hatta eğildim acısından. bazen adet olcakmışım gibi tatlı tatlı ağrı , bazende bazende gerilme mesela bu sabah gerilme oldu. idrar testi yaptım ama negatif normalde ben adet günümden 2 gün önce olurum yada bir bugün ayın 10 ve hala olmadm akıntım var cok az . ama acaba ilacın etkisimidir diyorum yani bilmiyorum umutlanmak istemiyorumCanım sen daha test yaptırmadın mı adet ağrısına benzer ağrıların var mı geciken olabiliyormuş seninki bebiştir inşallah :)
Bende dun idrar testi yaptim cikmadi yarin kan testi yaptircam en azindan kafamdaki sorulardan kurtularumya canım şimdi bende geçen akşam sol tarafıma böyle zonklar gibi oldu aynı hatta eğildim acısından. bazen adet olcakmışım gibi tatlı tatlı ağrı , bazende bazende gerilme mesela bu sabah gerilme oldu. idrar testi yaptım ama negatif normalde ben adet günümden 2 gün önce olurum yada bir bugün ayın 10 ve hala olmadm akıntım var cok az . ama acaba ilacın etkisimidir diyorum yani bilmiyorum umutlanmak istemiyorum
bende pazartesiye randevu aldım. olsamda olmasamda gidecem olursam kontrol için olmazsam tahlil için ama umutlanmıyom bu ilaç yüzündende olabilir die düşünüyorumBende dun idrar testi yaptim cikmadi yarin kan testi yaptircam en azindan kafamdaki sorulardan kurtularum
Yazının üstünden 10 gün geçmiş durumlar nasıl aceba bebis falan varmi canım cok merak ettimbende pazartesiye randevu aldım. olsamda olmasamda gidecem olursam kontrol için olmazsam tahlil için ama umutlanmıyom bu ilaç yüzündende olabilir die düşünüyorum
maalesef canım kist oluştu bende bu ay ara verdikYazının üstünden 10 gün geçmiş durumlar nasıl aceba bebis falan varmi canım cok merak ettim
Bende çok umutsuzum bu ay geçen ay 3yumla olmayıncamaalesef canım kist oluştu bende bu ay ara verdik
adet mi oldun canım senBende çok umutsuzum bu ay geçen ay 3yumla olmayıncatekrar başladık klomene bide doku almıştı içerden onda da iltihap çıktı fitil verdi. Kurcaladikca sorunlar artıyor nasip ışte...
İnsallah hamilesindir ben de 18 martta iğne vuruldum. 3 yumurtam vardı hayırlısı artkSelam kızlar bende menogon sonrası 8 martta ovitrelle vuruldum.Suan 12 gün geçti üstünden çatlıyorum meraktanigneden 1 hafta sonra test yaptim, çok silik 2.çizgiyi gördüm. Ertesi günlerde de test yaptım onlarda tek çizgi çıktı 7 8 yumurtam olgunlaşmıştı menogondan sonra, hatta doktor ikiz olur kesin dedi .
O kadar yumurtayla gebe kalmama ihtimalim yoktur heralde yaakendimi tutup adetimin ertesi gunu yani perşembe günü test yaptırcam insallah böle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?