Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar klomeni 8 ay kadar ku
Kizlar prengly igne ile ovitrella arasinda ne fark var doktorum bana hep prengly veriyor siz hangisini kullaniyorsunuz
ben ikisini de kullandm prengly sanrm daha çok kasık ağrısı yapıor belkide bana öyle geldi ama ovitrella hiç hissetmedm ama yumurta çatlarkn hissetmek istiorsan prengly devam derim

Kızlar klomeni kaç defa kullandınz herkes ne aşamda gelin hep beraber takip edelm birbirimzn yumurta gelişimini

merhaba benimde 1 kızım var 2. bebeğim kalp rahatsızlığından dolayı 2 gün yaşadı 3 sene geçti aradan korunmadık 1 sene olmadı 2 ay klomen kullandım 2. ayımda 2 tane yumurtam gelişti çatlatma iğnesi kullandım bugun adetime bikaç gün kala silik olsa da 2. çizgiyi gördüm elhamdülillah.erken olduğu için 2 hafta kadar bekleyip doktora görünürüm inşallah

L
teşekkür ler canim bilgiler icin. Bende polikistik over var doktorum banada 3.Gun hormon tahlilleri yapacak 5. Gun basla bitincede gun asiri iliski dedi. Ilk kez kullanicam icin merak ediyorum diger doktorlarda ayni sekilde mi oneriyor diye. Bi sorun gormedi 3 ay serbest birakti klomeni 3 ay kullan olmazsa sıkı takibe alicam dedi Insallah gerek kalmaz. Umarim seninde olur canim benim Allahim hepimize nasip etsin. Haberdar et sonucu hayirlisi insallah

kızlar merhaba doktora gittim ama hamilelik testi yapmadılar hormon testi yaptılar adet olursan ikinci günü gel olmazsan test yap dediler. adetime 4 gün var . dün akşam saniyelik baş dönmesi yaşadım. ve bazen karnım ağrıyo gibi oluyo sabah test yapacaktım. ama kendme engel oldum ümitlenmek istemiyorum adetimi bekliycem

onlar zaten kan testiyle bakar canim. Test sonucu o hormon yuksek cikarsa hamilesin demektir. Hayirlisi insallah :)

kızlarrrr nereye kayboldunuzzzz aranızda klomen kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mıııı

kızlarrrr nereye kayboldunuzzzz aranızda klomen kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mıııı
Canım sen daha test yaptırmadın mı adet ağrısına benzer ağrıların var mı geciken olabiliyormuş seninki bebiştir inşallah :)

Canım sen daha test yaptırmadın mı adet ağrısına benzer ağrıların var mı geciken olabiliyormuş seninki bebiştir inşallah :)
ya canım şimdi bende geçen akşam sol tarafıma böyle zonklar gibi oldu aynı hatta eğildim acısından. bazen adet olcakmışım gibi tatlı tatlı ağrı , bazende bazende gerilme mesela bu sabah gerilme oldu. idrar testi yaptım ama negatif normalde ben adet günümden 2 gün önce olurum yada bir bugün ayın 10 ve hala olmadm akıntım var cok az . ama acaba ilacın etkisimidir diyorum yani bilmiyorum umutlanmak istemiyorum

Bende dun idrar testi yaptim cikmadi yarin kan testi yaptircam en azindan kafamdaki sorulardan kurtularum

Bende dun idrar testi yaptim cikmadi yarin kan testi yaptircam en azindan kafamdaki sorulardan kurtularum
bende pazartesiye randevu aldım. olsamda olmasamda gidecem olursam kontrol için olmazsam tahlil için ama umutlanmıyom bu ilaç yüzündende olabilir die düşünüyorum

Selam kızlar bende menogon sonrası 8 martta ovitrelle vuruldum.Suan 12 gün geçti üstünden çatlıyorum meraktan igneden 1 hafta sonra test yaptim, çok silik 2.çizgiyi gördüm. Ertesi günlerde de test yaptım onlarda tek çizgi çıktı 7 8 yumurtam olgunlaşmıştı menogondan sonra, hatta doktor ikiz olur kesin dedi.
O kadar yumurtayla gebe kalmama ihtimalim yoktur heralde yaa kendimi tutup adetimin ertesi gunu yani perşembe günü test yaptırcam insallah böle olurum

bende pazartesiye randevu aldım. olsamda olmasamda gidecem olursam kontrol için olmazsam tahlil için ama umutlanmıyom bu ilaç yüzündende olabilir die düşünüyorum
Yazının üstünden 10 gün geçmiş durumlar nasıl aceba bebis falan varmi canım cok merak ettim

maalesef canım kist oluştu bende bu ay ara verdik
Bende çok umutsuzum bu ay geçen ay 3yumla olmayınca tekrar başladık klomene bide doku almıştı içerden onda da iltihap çıktı fitil verdi. Kurcaladikca sorunlar artıyor nasip ışte...

İnsallah hamilesindir ben de 18 martta iğne vuruldum. 3 yumurtam vardı hayırlısı artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…