sorularima kimse cevap vermeyecek mi?
selamlar.. sorularına ynt vermeye çalışıyorum.. çatlama klomen ilacın bittikten bir hafta sonra doktoruna kontrole gidyorsun ya o da yumurtalarını görüyor eğer gerek görürse çatlatma iğnesi veriyor eğer iğneyle çatlıyorsa 36 içinde çatlıyor yok iğne vermiyorsa o zaman klomenden sonra her an çatlayabiliyor ama o haftayı iyi değerlendirmek gerek.. ayrıca klomeni bende kullandım bende baş dönmesi falan yapmadı kişiden kişiye değişir.. ayrıca yan etkilerinede bakabilirsin.
tesekkur ederim canim cevaplarin icin. klomeni ilk kullandigim ay yumurta takibi yapti doktorum, catlama oluyormu diye bakmak icin ve catlama olmustu. bu yuzden bana 6 aylik klomen yazdi. yani 6 ay boyunca her adetimin 3. gunu klomene baslayacagim. bu yuzden bende yumurtam ne zaman catlar biraz olsun onu kestirmeye calisiyorum. umarim 6 aya gerek kalmadan hayirlisiyla hamile kalirim.
buarada bas donmesi varmis yan etkilerinde. cok fazla kadinda gorulmesede olabiliyormus.
slm kızlar.klomen ve yumurta takıbıyle ılk ayda hamıle kaldım cok mutluyum.sımdı 5 hafta 4 gunluk hamileyim.allahım bebek ısteyen herkese versın.
cok ıstıyordum klomenle ılk ayımda hamıle kalmayı allahıma sükürler olsun.
slm arkadaşlar bende ve eşımde sorun yok ıkı kez kürtaj olmak zorunda kaldım ve doktorum bana klomen vermıstı ve bıtınce gel demıstı bende yapmadım salaklık ıste sımdı adetlıyım kendım gıdıp alsam sorun olur mu kafam karısık baya
julia ve bdroner,
kist olusursa sanirim adet olmuyorsun ve boylelikle doktora gitmek zorunda kaliyorsun.
yoksa hem kist olusup hemde adet olunur mu? ayrica catlama ignesi yumurtasi buyuyupte catlamayanlar icin, yumurtasi catlayan birine neden catlama ignesi versinki doktor?
ilk ayda takip yapti catlama gordu, simdi ise evet 6 ay boyunca kendim kullanacakmisim klomeni. prospektuse gorede 6 ay kullanilabilirmis. daha sonrasinda illaki ara vermek gerekirmis.
ins. kist olusmaz, bu sozlerinizden sonra korkmaya basladim aslinda, esimdede sperm hareketsizligi var. nasil olacak bilmiyorum hic.
julia ve bdroner,
kist olusursa sanirim adet olmuyorsun ve boylelikle doktora gitmek zorunda kaliyorsun.
yoksa hem kist olusup hemde adet olunur mu? ayrica catlama ignesi yumurtasi buyuyupte catlamayanlar icin, yumurtasi catlayan birine neden catlama ignesi versinki doktor?
ilk ayda takip yapti catlama gordu, simdi ise evet 6 ay boyunca kendim kullanacakmisim klomeni. prospektuse gorede 6 ay kullanilabilirmis. daha sonrasinda illaki ara vermek gerekirmis.
ins. kist olusmaz, bu sozlerinizden sonra korkmaya basladim aslinda, esimdede sperm hareketsizligi var. nasil olacak bilmiyorum hic.
slm arkadaşlar.bu siteye yeni üye oldum.yorumlarınızı okudum.dileğim rabbim herkesin gönlüne göre versin.ben 1 yıllık evliyim.5 aydır korunmuyorum.dr. gittim polikistik over var dedi.ilaç olarak klomen verdi adetim 2.günü başlayacağım. adetim 16.günüde duphaston başlayacam 10 gün günde iki defa kullanacağım.3 ay kullan dedi.şuan ilaçlara başlamadım adetim olmasını bekliyorum.burda yazılanları okuyorum klomen kullanan arkadaşlar ilaçdan sonra yumurta çatlatma iğnesi vuruluyor.doktorum bana böyle birşey söylemedi.klomen kullanınca yumurta çatlatma iğnesi vurulmak gerek mi?bu konuda cevap yazarsanız sevinirim.tşk
tatlım ben de bu ay ilk kez kullandım klomen ve doktorum iğne dedi ama kontrole gittiğimde büyümemişti daha yumurtalar.benım de doktorum iğne verecek sanırım şansa bırakmak istmıyor.sen doktoruna sor istersen ve mutlaka yumurtatakıbıne git.çünkü çatlamzsa kist olur dıyorlar.tedavın hayırlı olsun inşallah
Slm arkadaşlar bende klomenle hamiş kalanlardanım öncesinde 2 düşük yaşamıştım şimdi ise çok tedirginim klomen tedavisinde 2. ayımda gebe kaldım şu an 9 haftalık üçüz bebişlere hamileyim daha yolun çok başındayım üçüz gebe arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?