Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

9 ay özle iş yapmayı allahın izniyle üçüzleri kucagına alınca sakın günleri arayacaksın bence bu günlerin tadını çıkar canım bebek istiyorum fakat kısmetsizlik desem daha doğru olur bırıncısını ögrendiğimin ikinci günü kanamam başladı ikinicisi ise doktor bendeki enfeksiyonu görememiş fetus enfeksiyondan gelişememiş canım bide özel hastane işte canım yaklaşık 3 ay oldu bende klomenle hamile kalmaya çalışacam kalabilirsem tabi dualarını bekliyorum

canım cevabın için teşekkür ederım bugün klomen aldım va attım hayırlısı dıyorum artık

canım cevabın için teşekkür ederım bugün klomen aldım va attım hayırlısı dıyorum artık

rica ederim canım attım derken çöpe atmadın heralde kaç mglık aldın sabah akşam mı içiyorsun ben sabah akşam içiyordum 5 günlüktü ondan alsaydın bu arada hep aynı saatde içmeye özen göstermelsin.. inşAllah hemen bu ay hamile kalırsın.. haberlerini beklerim..

inşaallah cümle ile canım 5 günlük kullanım dedım eczacı da 50 mglık 10 tane hap verdı ve günde birkez kullan dedı bende dun bır tane attım ıkı kez kullanayım olmazsa canım bugun den sonra ıkı kez atsam zararı olmaz dımı

tamam bak şimdi klomeni kullanırken adetinin 5.günü başlıyorsun içmeye sabah akşam içtin ilacını bitince dinlenmeye geçiyorsun ve son adet tarihinin ilk gününden itibaren 14.gününe doktora görünüyorsun yumurtlamışsın diyor şu zamana ilişki diyor gerekli görürse çatlatma iğnesi veriyor sonrasında sizde ilişkiye girip sonraki ay sende adet olmuyorsun çünkü gebe kalmış oluyorsun inşallah süreç böyle işler.. ama hapını sabah akşam iç derim bende 50 mg içmiştim sabah akşam hatta bir tane unuttuğum oldu onuda ilaçlar bitince sırayı bozmadan içtim.. (sende dünden içmediğin ilacını içersin bu şekilde) saatli içmeye özen göster.. haydi hayırlısı bakalım..

slm canım.sana özel mesaj gönderemiyorum.göndermeye calıstım olmadı.o yuzden buraya yazıyorum.
tesekkürler canım.darısı sana.bende hıc bı sorun yoktu.normalde zaten yumurtam oluyordu.galıba bız denk getiremiyorduk.klomen kullandıgımda 2 tane yumurtam olustu.doktorum 3 gün mutlaka birer gün arayla esınle beraber ol dedi.sonra da hamıle kaldım iste canım.allahım ısteyen herkese versin.aminnn...

selam kızlar bende klomen kullananlardanım 4 kez kullandım 2 kez kiste çevirdi.bu ayda hsg çekildim ve kistten dolayı d.kontrol hapı kullanıyorum..şükürki hsg sonucu iki tüpümde açık şuan..Rabbim hepimize hayırlı bebişler nasib etsin.daha tdavinin çoook başındayım ama yoruldum..İnşallah hayırlısıyla bebişim olur artıkkkk...

kızlar yeni bir kür duymuş annem banada uygula dedı iğde ağacının çiçek acmadan tomurcuk olan kısımlarını toplayıp kurutuyorsunuz ve hergün incirin içine katıp yenecekmiş hatta bunu eşlerinize de yedıreceksınız 3 öğün her öğünde 1 tane incirin içine katıp yenecek bana denılen ac tok farketmez dendı ama ben açken daha etkılı olacagını düşünüyorum bide iğde ağacı dallarını suya katıp hergün koklamamız gerekıyormuş yaşlı bır teyze genelde kadınlar iğde ağaçları açarken hamile kalıyorlar dedı

inşaallah hayırlısı olur seneye bu vakıtler evlatlarımızın peşinde oluruz

allah razı olsun canım hergün düzenli bir şekilde ilacımı atıyorum allahtan manı gelmezse pazartesı doktora gıdecem bakalım ne dıyecek bu ılacı ıcerken bıde annemın dedıgı kürü uyglamaya başladım ya benım yumurtalar catlar ya da bu kadar küre ve ılaca ne olur bılemem:)

slm kızlar.dün doktoruma gittim.ultrasyonda ne görsem iyi 2 tane kese gördük.cok sevındım.ama sasırmadım aslında ıkız beklıyodum.rüyamdada kardesımın esının ıkızlerı varmıstı öyle gördum hatta kardesımde abla senın ıkızın olmasın dedi.bende hep keske ıkızım olsa derdım.anlatılmaz ya cok mutluyum.15 gün sonra kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz.doktor kesenın bı gelısmıs bırıde az gelısmıs ikizlerin zaten biri geriden gelir dedi.kesenın bırı 13 mm.dıgerıne 10mm di.kızlar dua edın insallah kesenın ıkısıde gelısır.saglıkla büyürlerde ikizlerimi kucagıma alırım.

Merhaba arkadaşlar ben de ilk ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ve 11+6 üçüzlerime hamileyim..ALLAHIM dileyen isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah..

allah kucagına almayı nasip etsin canım bizlere de dua et

Merhaba arkadaşlar ben de ilk ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ve 11+6 üçüzlerime hamileyim..ALLAHIM dileyen isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah..

allah kucağına almayı nasip etsin dualarınızı beklıyorum hamılelerın duası kabul olurmuş

kızlar bende klomen kullananlardanım. doktor hormon testi sonuçlarını beğenmedi ve bu şekilde yumurtlaman olmaz dedi. ve klomene başladım. bu ay 3. ayım inşlh olur.lütfen benim içinde dua edin

bu ay klomene başladım.klomenle beraber hamile kalmak için incir kürü uygulamaya başladım.dr. polikistiğin var demişti.polikistik için soğan kürünü duydum.klomenle hamile kalırsam soğan kürü düşüğe yol acarmı?bu konuda bilgisi olan cevap yazabilirmi?

canım yumurtlama gününe kadar soğan kürü kullanmak iyidir yumurtlamadan sonra tavsiye etmıyorlar soğan kürünü düşüğe sebep oluyor diye maydanoz bile sakıncalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…