- 13 Ekim 2016
- 51
- 18
- 18
Üzülme belki geç döllenme olmuştur eğer adet olmazsan testi tekrarlarsinGebelik yok beta hcg sıfır:)adet de olmadım ne iş bu anlamadım
Benim suanda göğüs hassasiyeti ve ara ara gelen adet sancıları ve yüzümün alev alması devam ediyor hadi hayırlısı olsun çarşamba dr gidecem size yazarım burdanGebelik yok beta hcg sıfır:)adet de olmadım ne iş bu anlamadım
Sonuç negatif canımMerhaba kan tahlili yaptırmışsınız sonucunu aldınız mi ınşallah meleğiniz sizinledir
Direk kadın doğum doktoruna git devlet hastanesine çok daha iyi.Benim suanda göğüs hassasiyeti ve ara ara gelen adet sancıları ve yüzümün alev alması devam ediyor hadi hayırlısı olsun çarşamba dr gidecem size yazarım burdan
Pek ihtimal vermiuorum geç döllenmeye sonuç sıfır çıkınca.büyük ihtimal ilacın etkisinden bu gecikmeÜzülme belki geç döllenme olmuştur eğer adet olmazsan testi tekrarlarsin
randevuyu devlet hastanesinden aldım zaten klomen başladığım dr bakalım ne diyecek siz kac yıllık evlisiniz daha önce gebelik geçirdiniz miDirek kadın doğum doktoruna git devlet hastanesine çok daha iyi.
15 aylık evliyim.hiç gebelik oluşmadı daharandevuyu devlet hastanesinden aldım zaten klomen başladığım dr bakalım ne diyecek siz kac yıllık evlisiniz daha önce gebelik geçirdiniz mi
Sakın uzulmeyin daha geç değil sizin için kurban olduğum allah nasip eder ınşallah ben de 2.5 yıllık evliyim 5 aylık evliyken bir kimyasal gebelik geçirdim daha sonra 1.5 yıl korumadık ama olmadi sonra ameliyat falan derken 8 ay korunmak zorunda kaldım geçen ay korunmayı bıraktım ve şimdi bekliyorum adetin gelmedikçe umudum artıyor yarın gidecem kilo vermek işimi kolaylaştırdı sizin kilo probleminiz var mi ben 123 den 93 düştüm şimdi hamile kalmak için fazla ama daha fazla zaman kaybetmek istemedim15 aylık evliyim.hiç gebelik oluşmadı daha
günaydın canan hanim son durumunuz nedirAmin kurban oldugum bekliyoruz bakalım halsizlikten bayılacagım artık ama ben
Kilo problemim yok zayıfım.bütün tahlilllerim yapıldı rahim filmi çekikdi hiç bi sorun yok ama olmuyor işte.doktordan geliyorum şimdi adet söktürücü verdi bu ay olamadım çünkü halaSakın uzulmeyin daha geç değil sizin için kurban olduğum allah nasip eder ınşallah ben de 2.5 yıllık evliyim 5 aylık evliyken bir kimyasal gebelik geçirdim daha sonra 1.5 yıl korumadık ama olmadi sonra ameliyat falan derken 8 ay korunmak zorunda kaldım geçen ay korunmayı bıraktım ve şimdi bekliyorum adetin gelmedikçe umudum artıyor yarın gidecem kilo vermek işimi kolaylaştırdı sizin kilo probleminiz var mi ben 123 den 93 düştüm şimdi hamile kalmak için fazla ama daha fazla zaman kaybetmek istemedim
Kıyamam sana üzülme ne olursun rabbim nasip eder ınşallahKilo problemim yok zayıfım.bütün tahlilllerim yapıldı rahim filmi çekikdi hiç bi sorun yok ama olmuyor işte.doktordan geliyorum şimdi adet söktürücü verdi bu ay olamadım çünkü halagözyaşlarımı tutamadım doktorun yanında artık sinirlerim çok zayıfladı
Kıyamam sana üzülme ne olursun rabbim nasip eder ınşallahevlat hasreti evlat acısı yasatmasin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ınşallah neden geciktiğini söylemedi mi dr
Hayır canım söylemedi ama senin çocuğun olur yüzde 100 dedi.sadece çok stres yapmışsın oluruna bırak diğer ay da ilaç kullandıracak sonra aşılama yapılıcak en son olmadı tüp bebekKıyamam sana üzülme ne olursun rabbim nasip eder ınşallahevlat hasreti evlat acısiacısı yasaayaaaa son rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ınşallah neden geciktiğini söylemedi mi dr
3 eylül mü? Ekim mi demek istedin ki acaba?ekim desen de bu kadar gecikmemesi gerek tabi.mutlaka doktora gidinKızlar benim de bu ay 3. Klomen kullanışım .pko hastasıyım. 3 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum fakat daha adet olmadım . Geçen hafta doktora gittim kan tahlili negatif kist de Yok .Ama hala adet olmadım . Diğer aylarda Hiç bu kadar gecikmemişti .
merhaba Derya Hanım bügün hasta olmam gerekti olmadı bi kaç gün önce halsizlik mide mulantısı karın agrısı öldüm resmen şimdi belim çok aşırı ağrıyor test almamak için sabrediyorum :)günaydın canan hanim son durumunuz nedir
Inşallah hiç tup bebeğe bile gerek kalmaz ama su kafa rahatlığını herkes söylüyor hangi ay takmamışsa o ay hamile kalmis hanımlar ama biliyorum elde de değil ki nasıl takilmadgini bilsek uygulardikHayır canım söylemedi ama senin çocuğun olur yüzde 100 dedi.sadece çok stres yapmışsın oluruna bırak diğer ay da ilaç kullandıracak sonra aşılama yapılıcak en son olmadı tüp bebek
Ayy hadi ınşallah valla ben adete 3 gün öncesinden başladım test yapmaya silik silik en son dün ki belirgin di yarın da dr a gidecem tam 5.gun oluyor adet geceli hadi hayırlısı ınşallah olmazsin sende burdan paylaş tamm mimerhaba Derya Hanım bügün hasta olmam gerekti olmadı bi kaç gün önce halsizlik mide mulantısı karın agrısı öldüm resmen şimdi belim çok aşırı ağrıyor test almamak için sabrediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?