Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canum benmde reglime 10 gun varken oyleydi ama suan regle 5 gun var gogus agrim var gaz sancim gecti kasikalra arada saplanio siddeti kalmadi akinti basladi az az trkrar bunlar simdilk vebrlik testide hep ngtv pf

Canum benmde reglime 10 gun varken oyleydi ama suan regle 5 gun var gogus agrim var gaz sancim gecti kasikalra arada saplanio siddeti kalmadi akinti basladi az az trkrar bunlar simdilk vebrlik testide hep ngtv pf
Akıntı bende de çok cnm haber ver olur mu merak ediyorum.

Klomen sonrasi ikinci kez gittim doktora dediki istedgimiz boyutta degil catlatilcak boyutta degil ama dedi gorunuyo var yani simdi gün aşırı ilişki insallah adetim gectinder gelirsin dedi. O kadar umutlanmisdim yinede belki olur herseyde bir hayir vardr. Benim gibi olan varmi aranizda yumurtamin gelismesi icin ne yapmam gerek

Ben klomen kullanırken bol bol incir yedim ve inofolic ictim 3 tane yumosum oldu bugün 15. Gün ignemin beklemedeyim

İnofolik dedigin ilaci bende alabilirmiyim eczaneden ama doktorun yazmasi lazim dimi? Kuru incir yedin degilmi ?

Catlatma ignesi 16.gunum bugün ve adet olacakmisim gibi karnım belim bacaklarim kasiklarim agriyo ve vajinama basınç uygulanıyor sanki boyle olup hamile olan oldu mu acaba bugün test yaptım negatif çıktı

Benimde geldi bugün kırmızılar öteki aya artık umutlar
Ilk kez klomen kullandm ilkkez catlatma ignesi oldm tutmadi bu ay kismetse sadece klomen kullancam kendi catlasin yumuslar bu ayda oyle denicem cnm bn.
Ilk gttim prof olr demisti 4 ay klomen sonra dier asama die bn dayanamaip hemrn igne yaptrdm baska dr a simdi sabir ve bosverme zamnndaim

Aynen cnm bende takmayacam artık kafaya bosverdim gitsin. Benim ikinci ignem ilk iğne olduğumda hamile kaldım tek yumurtayla hemde ama kimyasal oldu. Bunda 3 tane vardı olmadj nasip Allah ne zmn isterse ozmn

Kızlar Merhaba bu ay benimde klomende 2. Denemem geçen ay hem klomen hemde catlatma ignesi oldum malasef hamile kalamadim yarın tekrardan kontrole gitcem doktorum catlatma ignesi verirse aynı gün de ilişkiye girsek sorun olurmu?geçen ay 36 saat sonra olduk acaba geçmi kaldık ilk gün birlikte olan varsa deneyimlerin yazabilirmisiniz

24 saat ve 36 saat arası gir cnm

Kızlar merhaba; hepimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah. Ben de stresli bekleyişimi paylaşmak istedim sizinle. ben geçen ay rahim filmi çektirdim çok şükür bir problem çıkmadı. ama daha önceki tahlillerimden sonra bile söylemediği şeyi söyledi. yumurtaların gelişmiyor dedi. neyse sonrasında doktorum regl olunca gel dedi ve 13 aralıkta oldum. 2. günü doktora gittim. klomen verdi. bununla birlikte glukofen ve minamix diye bi ilaç verdi. 26 sında tekrar gel dedi. yani pazartesi günü. o gün doktora gitmeden önce inanılmaz ağrım vardı gittim yumurtamın çatladığını söyledi. bu akşam ve perşembe ilişki istiyorum dedi. O kadar çok dua ediyorum ki tam 1,5 yıl oldu bekliyorum. ama anlamadığım yumurta çatladıktan tam 4 gün sonra ilişki bi işe yarar mı ki neden öyle dedi acaba?

İnsallah hepimiz bu kadar beklemenin sonunda güzel haberler alırız. Bende klomen kullandm ama yumurtan tam gelismemis dedi doktor yinede guzel haberlerle gelmeni umuyorum dedi. Icimde yine de umut var bakalım hepimiz icin hayirlisi olsun eger olmassa bir kere daha klomen kullanirim sonrasinda daha kullanmam sanırım :/

Arkadaslar bugün doktora gittim solda 1 tane iyi yumurtam oluşmuş 17 mm cuma günü iğnem olucam busefer chorıomon catlatma ignesi verdi bu igneye kullanan varmı aranızda ?

Canim bende de bir yumurta oluştu 21 mm büyüklüğünde seninde 2 tane gayet iyi daha fazla olmasi iyi degil zaten cogul gelebelik olur hatta vücut su toplar dusukler cok oluyor dedi fazla tumurtaya gerek yok dedi benim doktorum suan beklemedeyim 3 gun once catlatma igensi oldum bakalım inslalah ikimizde hamis oluruz yeni yılda inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…