Canum benmde reglime 10 gun varken oyleydi ama suan regle 5 gun var gogus agrim var gaz sancim gecti kasikalra arada saplanio siddeti kalmadi akinti basladi az az trkrar bunlar simdilk vebrlik testide hep ngtv pfCanım sende ne gibi belirtiler var. Bende acayip derecede gogus ağrısı var ustune yatamiyorum o derece kasiklarima ağrılar saplaniyo bıçak gibi keskin bazen ince ince sızliyo biraz sık idrara çıkıyorum belki usutmuste olabilirim o yüzden de olabilir afedersin aşırı gaz var karnım kasiklarim sürekli şiş cnm adetime 11 gün kaldı sendeki belirtileri merak ettim.
Akıntı bende de çok cnm haber ver olur mu merak ediyorum.Canum benmde reglime 10 gun varken oyleydi ama suan regle 5 gun var gogus agrim var gaz sancim gecti kasikalra arada saplanio siddeti kalmadi akinti basladi az az trkrar bunlar simdilk vebrlik testide hep ngtv pf
Tbi cnm snde bnaAkıntı bende de çok cnm haber ver olur mu merak ediyorum.
Canım ne yaptın bebis var miTbi cnm snde bna
Ben klomen kullanırken bol bol incir yedim ve inofolic ictim 3 tane yumosum oldu bugün 15. Gün ignemin beklemedeyimKlomen sonrasi ikinci kez gittim doktora dediki istedgimiz boyutta degil catlatilcak boyutta degil ama dedi gorunuyo var yani simdi gün aşırı ilişki insallah adetim gectinder gelirsin dedi. O kadar umutlanmisdimyinede belki olur herseyde bir hayir vardr. Benim gibi olan varmi aranizda yumurtamin gelismesi icin ne yapmam gerek
Doktorun yazmasına gerek yok diye biliyorum ben alabilirsin. Kuru incir cnmİnofolik dedigin ilaci bende alabilirmiyim eczaneden ama doktorun yazmasi lazim dimi? Kuru incir yedin degilmi ?
Yok cnm maalesef reglin 3. Gunu bugun hatta brnim hayal kirikligiCanım ne yaptın bebis var mi
Hayırlısı olsun cnm üzülme öteki aya inşallah. İğnenin kacinci günü regl oldun cnmYok cnm maalesef reglin 3. Gunu bugun hatta brnim hayal kirikligi
Benimde geldi bugün kırmızılar öteki aya artık umutlarYok cnm maalesef reglin 3. Gunu bugun hatta brnim hayal kirikligi
Ilk kez klomen kullandm ilkkez catlatma ignesi oldm tutmadi bu ay kismetse sadece klomen kullancam kendi catlasin yumuslar bu ayda oyle denicem cnm bn.Benimde geldi bugün kırmızılar öteki aya artık umutlar
Aynen cnm bende takmayacam artık kafaya bosverdim gitsin. Benim ikinci ignem ilk iğne olduğumda hamile kaldım tek yumurtayla hemde ama kimyasal oldu. Bunda 3 tane vardı olmadj nasip Allah ne zmn isterse ozmnIlk kez klomen kullandm ilkkez catlatma ignesi oldm tutmadi bu ay kismetse sadece klomen kullancam kendi catlasin yumuslar bu ayda oyle denicem cnm bn.
Ilk gttim prof olr demisti 4 ay klomen sonra dier asama die bn dayanamaip hemrn igne yaptrdm baska dr a simdi sabir ve bosverme zamnndaim
24 saat ve 36 saat arası gir cnmKızlar Merhaba bu ay benimde klomende 2. Denemem geçen ay hem klomen hemde catlatma ignesi oldum malasef hamile kalamadim yarın tekrardan kontrole gitcem doktorum catlatma ignesi verirse aynı gün de ilişkiye girsek sorun olurmu?geçen ay 36 saat sonra olduk acaba geçmi kaldık ilk gün birlikte olan varsa deneyimlerin yazabilirmisiniz
Canim bende de bir yumurta oluştu 21 mm büyüklüğünde seninde 2 tane gayet iyi daha fazla olmasi iyi degil zaten cogul gelebelik olur hatta vücut su toplar dusukler cok oluyor dedi fazla tumurtaya gerek yok dedi benim doktorum suan beklemedeyim 3 gun once catlatma igensi oldum bakalım inslalah ikimizde hamis oluruz yeni yılda inslalahkızlarrrr klomen kullandim biteli 2 gun oldu. Bugun dr kontrolune gttim karindan ultrsnla bakti sagda 2 yumurtan gelismis solda yok en gec pazartesi tekrar kontrole gel dedi.
Ama pazartesi randevusu yok saliya aldim gec olmaz degilmi birde klomen ise yaramamis mi yani iki tanecik yumurta az geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?