Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Aklıma takılan bir soru var büyüyen yumurtaların hepsi çatlayacak mı? Çünkü adetin 5 gün geç gelecek dedi

Amin kuzummm rabbim kimsenin kucağını boş koymasın doktorun kapısında beklerken çok kötü herkesin karnı burnunda bende imrenen gözlerle bakıyorum her seferinde
amin inş cnm. Geçen sene bende çikolata kistimi kontrol için gitmiştim o zamanlar vajinismus vardı çok kötü hissetmiştim kendimi. Buda bir sınav cnm vardır hayırlı zamanı. Bu sene her orucu açarken dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı evlat nasip etsin diye çok zor bizde snein gibi 4 yıllık evliyiz herkes olmuyo sanıyor bide 30 yaşındayım ben eşim de 31 yaşınız geçiyo tüp bebek yaptırın diyip üzülüyor herkes halimize😑

Canım merhaba şimdi doktorun yanından çıktım. Süreç şu şekilde ilerledi. Adetin 3. Günü günde 2 doz olmak üzere 5 gün klomen kullandım. Kontrole geldim doktor bana bazı ilaçlar aldırmıştı. Onları hazırlayıp bana iki tane iğne vergi 2 gün göbekten vurdum. Şimdi tekrar baktık yumurtalar 15,17,18 mm olmuş 3-4 tane saydı. Çatlatma iğnemi verdi .8 de vur dedi. Bir de ilişki takvimi hazırladı. Ve bol şans diledi. Allahım ne olur bu sefer olsun. Hastaneye gelmek için 2.5 sattlik bir yolum var. 2.5 saat de dönüş bu ay gerçekten çok yoruldum.:KK43: yine adet olursam 2 ay ilaçlara ara verecek sonra da aşılama isteyecek sanırım. Ondan da korkuyorum
Canım inşallah bu ay tutarda bir daha iğne falan uğraşmazsın saolasın süreci anlattığın için öğrenmiş oldum sayende teşekkürler

amin inş cnm. Geçen sene bende çikolata kistimi kontrol için gitmiştim o zamanlar vajinismus vardı çok kötü hissetmiştim kendimi. Buda bir sınav cnm vardır hayırlı zamanı. Bu sene her orucu açarken dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı evlat nasip etsin diye çok zor bizde snein gibi 4 yıllık evliyiz herkes olmuyo sanıyor bide 30 yaşındayım ben eşim de 31 yaşınız geçiyo tüp bebek yaptırın diyip üzülüyor herkes halimize😑
Aynen bize de herkes acıyan gözlerle bakıyor. Bu günler de geçer inş. geçmez dediğim günler geçti

canım burada 8-9 güne kadar ilişki önerdi diyorsun ya adetine 8-9 gün kalana kadar mı
Aynen ama doktorun hesabına göre reglim 5 gün gecikmeli gelecek. 10 Haziran regl tarihim o 15 Haziran’ı verdi. İnş. Gelmez bu şekilde hamile kalan iki arkadaşım var ben de umutlanmak istemiyorum ama neden olmasın diyorum. Hem de ikisi de ikiz

Aynen ama doktorun hesabına göre reglim 5 gün gecikmeli gelecek. 10 Haziran regl tarihim o 15 Haziran’ı verdi. İnş. Gelmez bu şekilde hamile kalan iki arkadaşım var ben de umutlanmak istemiyorum ama neden olmasın diyorum. Hem de ikisi de ikiz
Bana da doktor gün aşırı ilişki demişti ama adetin gecikicek dememişti inş hiç gelmez😉

aynen canım haklısın hadi hakkında hayırlısı neden olmasın bence de

Arkadaşlar ben 4 ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesini ise 4.ayda tek sefer kullandım sadece. Gebelik olmadı. Bıraktım tedaviyi. Hiç takmadım gününü. Ve yine olmadı 4 ay daha geçti şimdi yine tedaviye başladım. Klomen kullandım ovitrelle iğnesini vuruldum. Şimdi bekliyorum. Klomenle birlikte glifor ve folikasitte kullandım bu ay. Bugun 1 haziran .13hazirana kadar bekliycem..

Arkadaşlar ben 4 ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesini ise 4.ayda tek sefer kullandım sadece. Gebelik olmadı. Bıraktım tedaviyi. Hiç takmadım gününü. Ve yine olmadı 4 ay daha geçti şimdi yine tedaviye başladım. Klomen kullandım ovitrelle iğnesini vuruldum. Şimdi bekliyorum. Klomenle birlikte glifor ve folikasitte kullandım bu ay. Bugun 1 haziran .13hazirana kadar bekliycem..
İlk tedavilerde sanırım sadece klamen kullanılıyor çatlatma iğnesi olmazsa diğer ki aşamalarda kullanılıyor sanırım tedaviye ara vermeni Dr mu istedi canım inşallah hayırlısı ile olur bebişin

Canım hapın yanında iğne iste benimki hapla büyüttü 3 yumurta oluştu. Sonra iki kere göbekten iğne vurdu. En son Da çatlatma iğnesi verip yolladı 15 Haziran benim tarih de inş. Fayda görürüz senin kaç yumurtan oluşuyordu. Aslında başlayınca bırakmamak lazım

İlk tedavilerde sanırım sadece klamen kullanılıyor çatlatma iğnesi olmazsa diğer ki aşamalarda kullanılıyor sanırım tedaviye ara vermeni Dr mu istedi canım inşallah hayırlısı ile olur bebişin
Evet ilk tedavimi aslında ben kendi kendine uyguladım . Klomen içtim sonra dr a gittim . Çok dr değiştirdim ben . Ssk yok çok para harcadık vitamin falan aldı eşim promen k. Sperm testi falan yaptırdı .. yoruldum . Kendim bıraktım 4 ay ara verdim işte.

Back
X