Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Anladım canım ben de kürtaj olalı 3 ay oluyor cok üzüldüm cok agladım cok stres yaptım kürtajdan sonra ilk adetımden sonra korunmadım ama gebelık olmadı bu ay klomen kullandım ve 2 yumurtam da kendiliginden catladı acaba cok fazla stres yapıyorum üzülüyorum dıye yıne tutmaz mı bu ay 😔
Stres baş düşman doktorum bana 7 yumurtayla yollarken bakalım ikiz mi üçüzmü olcak diye yolladı. Tutmayınca şok oldu. Çünkü stres çok yapmıştım. Bu ayda primolut diye bi ilaç verdi adrtin 5. Günü başla dedi. Çatlamayan yumurtalar içinmiş

Stres baş düşman doktorum bana 7 yumurtayla yollarken bakalım ikiz mi üçüzmü olcak diye yolladı. Tutmayınca şok oldu. Çünkü stres çok yapmıştım. Bu ayda primolut diye bi ilaç verdi adrtin 5. Günü başla dedi. Çatlamayan yumurtalar içinmiş
Anladım canım

Cnm benim yumurtalar oluyor büyüyor sorun çatlamaması :KK43: clife macun varmış onu deneyeceğim bu ay ama primolut adlı ilacla gebe kalabilirmiyim bu ay bilmiyorum
Canım catlatma ıgnesı denedin mi hiç

Cnm benim yumurtalar oluyor büyüyor sorun çatlamaması :KK43: clife macun varmış onu deneyeceğim bu ay ama primolut adlı ilacla gebe kalabilirmiyim bu ay bilmiyorum
Hımm anladm cnm Bnde c life aldm ama kullanmaya gerek kalmadı

Nasıl kaldın hamile cnm ilaç falan kullandın mı
Cnm ben üç ay klomen kullandım .yumurta oluşuyor büyüyordu çatlıyordu ama gebelik olmadı .bir ay gonal f iğne kullandım yine olmadı .sonraki ay yine gonal f vuracaktık ama araya bayram girdi ve o ay iğneleri kullanamadık bir nevi ara vermiş olduk . O ay hamile kaldım .doktoruma sordum bişey kullanmadan hamile kaldım diye .doktorum kullandığın gonal f iğnelerinin altı ay etkisi var demişti Yani onlar sayesinde hamile kaldım sanırım

Cnm ben üç ay klomen kullandım .yumurta oluşuyor büyüyordu çatlıyordu ama gebelik olmadı .bir ay gonal f iğne kullandım yine olmadı .sonraki ay yine gonal f vuracaktık ama araya bayram girdi ve o ay iğneleri kullanamadık bir nevi ara vermiş olduk . O ay hamile kaldım .doktoruma sordum bişey kullanmadan hamile kaldım diye .doktorum kullandığın gonal f iğnelerinin altı ay etkisi var demişti Yani onlar sayesinde hamile kaldım sanırım
bende klomen kullandım 3.ayımdı bu ay 4 yumurtam olusmus 22mm 24mm buyukluklerinde iğne vermedi cogul gebelik olur diye kendileri catlasn dedi ama hic umudum yok canımm keske olsa ne blim gonala flan gecmedk daha ama gecicez bu gidişle heralde insallah gene klomen vermez

Fiyatı neydş iğnein cnm 1000 tl diye duydum ama ?

bende klomen kullandım 3.ayımdı bu ay 4 yumurtam olusmus 22mm 24mm buyukluklerinde iğne vermedi cogul gebelik olur diye kendileri catlasn dedi ama hic umudum yok canımm keske olsa ne blim gonala flan gecmedk daha ama gecicez bu gidişle heralde insallah gene klomen vermez
Verirse kabul etme bence fazla klomen zararlı diyorlar .ama doktorun ihtimale bırakmasaydı keske .ne malum kendiliğinden çatlayacağı. Arkadasım suan klomen kullanıyor ve geçen gün gitti doktora beş yumurtası oluşmuştu .doktor yine de çatlatma iğnesi vurdu

Fiyatı neydş iğnein cnm 1000 tl diye duydum ama ?
Cnm raporlu alınan bi ilaç ama sanırım devlet mamurlarına yarısını devlet karşılıyor .yani bizim öyle oldu .eşim memur.çatlatma iğnesi ile diğer iğneler toplamda 1600 kusur tuttu ama toplamda biz 550 tl falan ödedik

Verirse kabul etme bence fazla klomen zararlı diyorlar .ama doktorun ihtimale bırakmasaydı keske .ne malum kendiliğinden çatlayacağı. Arkadasım suan klomen kullanıyor ve geçen gün gitti doktora beş yumurtası oluşmuştu .doktor yine de çatlatma iğnesi vurdu
kontrole cagırdı 2 si catlamıs 2 si catlamak üzere ilişki yasayın bu aksamda dedi canım öyle gecti yanii bilmiyorumm benm hic umudum yok neden böyleym sebebini bilmiyorum ama her ay beklenti icine girip adet olunca üzüldüm ondan sanırım bakalm bende artk istemiycemm klomeni 10 gün kaldı adetime. bu ayda olmazsa baska sey deneyelm dicem

kontrole cagırdı 2 si catlamıs 2 si catlamak üzere ilişki yasayın bu aksamda dedi canım öyle gecti yanii bilmiyorumm benm hic umudum yok neden böyleym sebebini bilmiyorum ama her ay beklenti icine girip adet olunca üzüldüm ondan sanırım bakalm bende artk istemiycemm klomeni 10 gün kaldı adetime. bu ayda olmazsa baska sey deneyelm dicem
Bnm de en olmaz dediğim ay hamile kaldım inşallah sende öyle olursun cnm

Bende klomen kullanmaya başladım ilkkez 6 aydır istiyoruz bizde. Bugun kontrole gittim, küçük kücük kistlerim varmış, ama hamileliğe engel değil dedi doktorum. Adetimin 2. Günü tekrar baslıcam klomene belki vesile olur...

Selamlar ben de kendi hikayemi anlatayim.evliyim daha 3 yil dolmadi.2 yaş 3 aylik oglum var.evlendigimin 2ci ayi hamile kaldim dogal yolla.ogluşumla biraz zor donem gecirdik 33. haftasinda sezeryanla dogurdum.sonra oglumun 1 yasinda yine hamile oldugumu ogrendim.plansiz gebelikti.ama cok sevindim.ne yazik ki 9 haftasinda kalbi durdu ben bunu 12 haftada ogrendim.ogrenir ogrenmez kurtaj oldum.yani benim problemim hamile kalabilmek degil de hamilelik sureci.bu aydan onceki 2 ay dogal yolla yine gebe kalmaya calistim ama olmadi.ben kendimi bildim bileli hep yumurtladigimi hiss etmisim.kasikta agrilar yumurta aki kivaminda akinti falan.hamile kalmaya calistigim 2 ayda farkettim ki yumurtlamadim.bu son ayda adetimin 3. gununden gunde bir defa klomen kullandim.kontrole falan da gitmedim.aslinda gidecektim ama aksilik.ben de klomen bitiminden 1 hafta sonraya kadar yumurtlama hissetmezsem doktora gitmeye karar verdim.ama cok sukur bugun yumurtam kendiliginden catladi.bariz hissettim.bugun iliski oldu.bakalim insallah tutmusdur.buraya yazacagim

Canim sen hamile kaldin mi?merak ettim

keşke kalabilseydimm daha beteri oldu esimin sperm değerlerinde sorun cıktı bu değerlerle gebe kalamazmısm malesef direk tup bebek dedi moralim cok bozuk haberi aldıgımdan beri aglıyorumm
Aglama canim her işde bir hayir var.inşallah tup bebekte başarili olursunuz bakarsin ikiz bebeklerin olur inşallah. Allah yardimciniz olsun

Back
X