Cnm merhaba klomen hormonları etkilediği için yapabilir. Bende 6 7 aydır klomen ve femera kullanıyorum fakat hiç gebeelik oluşmadı.Kızlar 5 aydır bebek deniyoruz henüz olmadı doktora kontrol amaçlı gittim süreci hızlandırmak için klomen verdi. 2 eylül son adet tarihimdi 20sinde kullandıktan sonra yine kontrole gittim o gece ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi. 1 haftadır da göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. klomen göğüs ucu hassasiyeti yapar mı 5 aydır vücudumu tanıyamıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen
Merhaba canım, 6 7 ay çok uzun bi süre değil mi o ilacı kullanmak için bilmediğimden soruyorumCnm merhaba klomen hormonları etkilediği için yapabilir. Bende 6 7 aydır klomen ve femera kullanıyorum fakat hiç gebeelik oluşmadı.
kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olurKızlar 5 aydır bebek deniyoruz henüz olmadı doktora kontrol amaçlı gittim süreci hızlandırmak için klomen verdi. 2 eylül son adet tarihimdi 20sinde kullandıktan sonra yine kontrole gittim o gece ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi. 1 haftadır da göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. klomen göğüs ucu hassasiyeti yapar mı 5 aydır vücudumu tanıyamıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen
Yok cnm değilmiş bende şaşırdım ilk duyduğumda. Çünkü bi arkadaşm 1.5 sene denediler ilaçla olmadı umudu yoktu 1 kere aşılama yaptırıp bırakacaktı. Şansına aşılaması tuttu.Merhaba canım, 6 7 ay çok uzun bi süre değil mi o ilacı kullanmak için bilmediğimden soruyorum
Ben ilk defa duyuyorum cnm. Klomen adetin 5. Günü başlanır ve 5 gün kullanılır. Ayda 2 defa kullanılmaz die biliyorum. Mesela ben bu ay diğer aylarda olduğu gibi 5 gün klomen kullandım senin gibi sabaah 2 akşam 2 olarak. Aynı zamanda femera da kullanıyordum. Sonra 10 gün sonra gittiğimde 2 tane yumurtam büyümüş ve çatlamaya başlamış dedi femerayı da kullanmayı bırak dedi. Geçen ay gittiğimde ise daha büyümemiş demilti femerayı biraz daha kullandırdı. O şeklde 6 7 aydır kullanıyorum hiç duymadm 1 ay da 2 defa klomen kullanıldığını.kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olur
ben ilacı bitireli 3 hafta oldu ama göğüs hassasiyetim hala devam ediyo adet tarihim geldiğinden mi yoksa hamilelik belirtisi mi onu çok merak ediyorum :)doktor kontrolünde kullanıldıgı sürece sıkıntı yok bana ben 18 eylülde başladım 5 gün 2 kutu kullandım dün de 2 kutu verdi pazartesiye kadar kullanıcam sabah 2 akşam 2 , ama göğüs hassatiyeti yapıyo kasık batması da yapıyo ilacın etkisi
Merhaba , bisey sormak istiyorum klomen icin hangi bölüme gidiliyor yardımcı olur musunuz?Kızlar 5 aydır bebek deniyoruz henüz olmadı doktora kontrol amaçlı gittim süreci hızlandırmak için klomen verdi. 2 eylül son adet tarihimdi 20sinde kullandıktan sonra yine kontrole gittim o gece ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi. 1 haftadır da göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. klomen göğüs ucu hassasiyeti yapar mı 5 aydır vücudumu tanıyamıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen
merhaba; kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gittim benMerhaba , bisey sormak istiyorum klomen icin hangi bölüme gidiliyor yardımcı olur musunuz?
Merhaba sonucunuz nedirmerhaba; kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gittim ben
Maalesef olmadı bu ay daMerhaba sonucunuz nedir
Yaa çok üzüldüm inşallah önümüz de ki ay olacakMaalesef olmadı bu ay da
Çatlatma iğnesi verdi mi doktor canım bende bu ay ilk defa klomen çatlatma iğnesi kullandım. Ama hiç bi etkisi olmadı gibi ne göğüs hassasiyeti ne bişey hiç etkisi olmadı sanki normal vücudum her zamanki gibiKızlar 5 aydır bebek deniyoruz henüz olmadı doktora kontrol amaçlı gittim süreci hızlandırmak için klomen verdi. 2 eylül son adet tarihimdi 20sinde kullandıktan sonra yine kontrole gittim o gece ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi. 1 haftadır da göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. klomen göğüs ucu hassasiyeti yapar mı 5 aydır vücudumu tanıyamıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen
Klomen mi kullandin canım ikinci ayda bişey kullanmadan mi olduBen ikinci ayda hamile kaldim. Ilk ay hergun iliskiye girmistik. Ikinci ay doktora sorunca mutlaka gun asiri birlikte olmamizi tavsiye etti. Ilk ay iki buyuk yumurta olusmasina ragmen gebelik olmadi. Ikinci ay bir yumurta olusmustu ve gebelik oldu.
Bu arada ikinci gebeligimde beklemedigim bir anda oldu. Esimde diyabet tip 1 cikti. Saglikli beslemenmeye baslayinca dogal yollarla gebelik olustu. Yediklerinizede dikkat edin kizlar.
Klomen mi kullandin canım ikinci ayda bişey kullanmadan mi oldu
Aslında ben hep dikkat ediyorum canım bu süreçte daha çok dikkatliyim hazir gıdaları yemiyorum saglikli besleniyorum. O zaman Klomenle değil kendiliğinden hamilelik olmuş ne güzeliki ay klomen kullandim. Ikinci gebelik supriz oldu. Cocugum klomensiz olmuyo diye korunmuyodum. Ama yediklerime sagligimiz icin dikkat edince, supriz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?