Bi dene bakalım klomenle çok gebe kalan var insallah sana da şans getirir canm ,durumdan bizi de haberdar et olur mu ? Süreci beraber takip edeliminşallah canım benım bende 1 yıldır denıyorum olmadı düşük yumurta rezervi dedi doktor. yani yumurta sayım azalmış onun dısında birşey yok. 1 yıldır olmuyor dıyınce klomen verdı doktor bakalım bır de bunu deneyeyım:) lh ve progestoren normaldi benım ama amh dusuktu.
inşallah bakalım. klomen bitti 5 gun yasak 5 guden sonra 3 gun ust uste ılıskı onerdı. bakalım yumurtalama kaçmaz ınsallajBi dene bakalım klomenle çok gebe kalan var insallah sana da şans getirir canm ,durumdan bizi de haberdar et olur mu ? Süreci beraber takip edelim
pcos mu vardı sende de canıminşallah bakalım. klomen bitti 5 gun yasak 5 guden sonra 3 gun ust uste ılıskı onerdı. bakalım yumurtalama kaçmaz ınsal
pcos mu vardı sende de canım
anladım hayırlısı olsun inşallahhayır yok amh dusuklugu var bende.
ben de ilk ay klomen kullandım ama tutmadı letu verdi bu ay heyecanla bekliyorumhayır yok amh dusuklugu var bende.
valla acıkcası benımde pek bir umudum yok da işte yapmadım demıyım :):) yalnız ılactan sonra gun aşırı ılıskı gerekmez mı ısrarla bana 5 gun yasak dedı neyse bir de boyle deniyim:)ben de ilk ay klomen kullandım ama tutmadı letu verdi bu ay heyecanla bekliyorum
valla acıkcası benımde pek bir umudum yok da işte yapmadım demıyım :):) yalnız ılactan sonra gun aşırı ılıskı gerekmez mı ısrarla bana 5 gun yasak dedı neyse bir de boyle deniyim
evet ben de ona şaşırdım bize adet bittiği gibi gün aşırı ilişki demişti , ama vardır bi bildiği mutlaka tabi doktorunuzun :)valla acıkcası benımde pek bir umudum yok da işte yapmadım demıyım :):) yalnız ılactan sonra gun aşırı ılıskı gerekmez mı ısrarla bana 5 gun yasak dedı neyse bir de boyle deniyim:)
Yaa insallah dua ediyorum rabbim önümüzdeki ay guzel haberleri almanı nasip etsininşallah bakalım. klomen bitti 5 gun yasak 5 guden sonra 3 gun ust uste ılıskı onerdı. bakalım yumurtalama kaçmaz ınsallaj
Bilmiyorum ama doktorunu dinle sen bencevalla acıkcası benımde pek bir umudum yok da işte yapmadım demıyım :):) yalnız ılactan sonra gun aşırı ılıskı gerekmez mı ısrarla bana 5 gun yasak dedı neyse bir de boyle deniyim:)
Yaa insallah dua ediyorum rabbim önümüzdeki ay guzel haberleri almanı nasip etsin
Evet benim ilk bebeğim 5 aylıkken kaybettim hamileyken , hemen ardından hamile kaldım bende senin gibi düşündüm 1 yaşına girince tekrar denemeye karar verdim ki 9 aydir deniyoruz ama yok ,fakat biz sabırsız anneler olarak her seferinde erken gebelik testi yaptım iki kez cift cizgi gördüm ama adet oldum hergun silikleşti ikincisi de eylül ayında gördüm sanırım kimyasal gebelik ti ... bakalim ne olacak hayırlısı insallahinşallah canım benım hep beraber bakalım. valla ilkinde hemen olunca bu da oyle olack sandım ama olmadı nasip
amin canim benim. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Evet benim ilk bebeğim 5 aylıkken kaybettim hamileyken , hemen ardından hamile kaldım bende senin gibi düşündüm 1 yaşına girince tekrar denemeye karar verdim ki 9 aydir deniyoruz ama yok ,fakat biz sabırsız anneler olarak her seferinde erken gebelik testi yaptım iki kez cift cizgi gördüm ama adet oldum hergun silikleşti ikincisi de eylül ayında gördüm sanırım kimyasal gebelik ti ... bakalim ne olacak hayırlısı insallah
Canim benimde progestron 13.2 çıktı ne demek bilmiyorum pazartesi doktoruma sonucu göstercem sen nasılsın ne durumdasnYaa cok sevindim hayırlısı olsun baya güzel çıkmış yani yumrtlama olmuş demi ben pek anlamadığım içinbenim cuma günü canım yaa insallah bebişin olmuştur ben yazarım sana cuma günü değerime bakılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?